M.Kulasegaran DAP mengadu Pak Polisi Kerana Awang Selamat

Tuesday, December 15, 2009"Apakah para pemimpin DAP yang memperjuangkan gagasan Malaysian Malaysia kini menolak kedudukan Raja-raja dan mahu menjadikan Malaysia negara republik?

"Awang percaya (niat) itu yang tersirat. Tetapi disebabkan rasa terdesak DAP kerana perkembangan politik tidak memihak kepada pembangkang, banyak perkara tersirat sudah menjadi tersurat.

"Semakin banyak petunjuk memperlihatkan persiapan DAP begitu sistematik menuju ke arah negara republik dengan sasaran utama untuk menulis semula perlembagaan.

"Tindakan seorang lagi pemimpin DAP, Nga Kor Ming mempersoalkan peruntukan pembinaan banyak masjid berbanding rumah ibadat lain, adalah satu lagi cubaan untuk menafikan kedudukan Islam sebagai agama rasmi.

"(Ia sebenarnya selari dengan pendirian para pemimpin parti berkenaan yang menolak Malaysia sebagai negara Islam),"
Artikel Awang Selamat Utusan


Mantap dan sungguh Berkarisma apa yang Awang Selamat nyatakan ini. Awang Selamat bukan baru dalam penulisan ni dah banyak dari penulisannya di praktikan dan menjadi kenyataan dalam politik semasa Tanah air ini. Gomo Salute pada Awang Selamat. Wa Caya Lu Bro..he he he

Tapi pasal apa ada Anjing anjing Liar yang menyalak sampai ke balai Polis? Ini lah anjing DAP Komunis yang sememangnya akan mencari apa sahaja dalam memainkan isu sentimen perkauman. Petikan kenyataan M Kulasegaran dari Malaysiakini:

"Dalam aduan tersebut, Kulasegaran yang juga ahli parlimen Ipoh Barat menyifatkan artikel tersebut palsu dan berbau hasutan, dan sekali gus menafikan kenyataannya di Parlimen baru-baru ini mempertikaikan hak istimewa Melayu seperti peruntukan Perkara 153. Beliau, bersama seorang lagi pemimpin DAP dan ahli parlimen Taiping Nga Kor Ming, menjadi sasaran akhbar tersebut dengan dakwaan mempertikaikan hak Melayu dan umat Islam."

M.Kulasegaran buat laporan Polis terhadap Awang Selamat kerana mengatakan artikel Awang Selamat itu adalah Palsu dan berbaur Hasutan? Biar betul? M.Kulasegaran dan Nga Kor Ming kedua-dua nya dari DAP. Tag Team lah ni untuk bikin kecoh satu Malaya yang depa berdua ni bukan RACIST dan menghormati PERLEMBAGAAN. Cit Podah lah lu Macha!!!

Apa yang Awang Selamat itu adalah satu kebenaran belaka. Malah hal yang Awang Selamat sampaikan melalui artikel nya juga sememangnya telah pun berlaku dan semakin lama semakin jahat peranan DAP dalam menghancurkan Malaysia ini dengan menolak Raja-Raja menjadikan negara REPUBLIK seperti ABG BESAR nya di Singapura PAP.

Lihat sahaja apa yang berlaku semasa krisis di Perak. Sultan Perak di cerca dan dihina oleh pakatan pembangkang yang di wakili PAS, PKR dan DAP. Siapa yang menjadi dalang api kemarahan pada Sultan ini kalau bukan DAP? Karpal Singh dengan lantang ingin menentang Sultan dan bertindak di luar batasan sama sekali. Ini lah apa yang Awang Selamat ingin sampaikan pada kita semua.

Yang sedihnya Melayu dalam Pas dan Pkr masih lagi tidak nampak agenda DAP ini ataupun mereka melayu dalam pakatan ini buat-buat BUTA TULI kerana matlamat sudah menghalalkan cara untuk mereka berkuasa.

Jika M.Kulasegaran dan Nga Kor Ming mengatakan dalam laporan Polis bahawa mereka bukanlah RACIST dan tidak mempertikaikan PERLEMBAGAAN Malaysia.

Maka kita semua MENCABAR M. Kulasegaran dan Nga Kor Ming dari Parti DAP agar menyatakan kepada semua rakyat, penyokong pakatan, ahli DAP dan sesiapa sahaja melalui Media Masa, ataupun Ceramah Umun bahawa Malaysia ini adalah NEGARA ISLAM.
Malaysia ini RAJA BERDAULAT.

Gomo mintak depa 2 ekor BARUA PAP ni sebut tang ni dua je dulu. Kita Pakat ramai-ramai minta depa 2 ekor ni nyatakan jika benar mereka tidak RACIST.Ada Berani ka depa ni?

Berberapa bulan lepas si M. Kulasegaran ini lah jua yang pergi ke Thailand berjumpa dengan Chin Peng. Untuk apa wakil DAP jumpa Chin Peng Ketua Komunis? Klik Disini Artikel Berkenaan.

Psssttt....Dulu Si Babi Singapore mana jejak masuk Malaysia, sekarang sampai Kelantan dia redah. Celaka punya DAp aka PAP

PAS ITU MELAYU
UMNO ITU ISLAM

ANWAR AL-JUBURI HARUS BERTAUBAT

Read more...

TERKINI-Laporan Polis Menyangkal Kenyataan Political Badut Sarkas PKRKlik Gambar Untuk Imej Lebih Jelas

Wee Choo Keong MP Wangsa Maju merupakan seorang yang Dungu dan bolehlah di kategorikan sebagai YB SARKAS! Kenyataan Wee Choo Keong di Parlimen baru baru ini membuatkan DEWAN PARLIMEN sebagai SARKAS pada dirinya. Dewan Parlimen adalah untuk membicarakan hak Rakyat dan juga Permasaalahan Rakyat yang di bawah ini. Namun Wee Choo Keong ini tidak menjalankan peranan sebagai perantara rakyat, tetapi hanyalah BADUT SARKAS yang mencari populariti murahan semata-mata.

Gomo akan keluarkan satu persatu segala kenyataan Wee Choo Keong MP Wangsa Maju ini serta Bukti dan Tindak Balas dari penama yang di sebut dalam FITNAH nya di dalam Parlimen bagi menyampaikan kebenaran buat seluruh rakyat Malaysia terutama penduduk di Wangsa Maju.

Wee Choo Keong dalam Kenyataan melalui Blogg nya KLIK DISINI

''Saya nak tanya apa kepentingan Mr Political Toll dalam syarikat Evergreen Sdn Bhd melalui pembekalan alatan kepada pusat-pusat Latihan Khidmat Negara (PLKN) semasa Perdana Menteri menjawat jawatan Menteri Pertahanan? Saya tahu bahwa dia adalah sahabat karib En John Tee, MD Evergreen Sdn Bhd?''

Wee Choo Keong menyatakan bahawa Mr Political Toll adalah Dato Shafie Abdullah setiausaha politik kepada Dato Sri Najib merangkap Ketua Umno Bahagian Wangsa Maju. Kenyataan Wee Choo Keong yang tidak berlandaskan Fakta dan hanya Fitnah di warkan di dalam Parlimen sahaja. Untuk makluman semua kenyataan di dalam Parlimen tidak boleh di heret ke Mahkamah kerena setiap MP punya keistimewaan yang ada dalam Parlimen itu sendiri. Kerana ini lah Wee Choo Keong menyebarkan FITNAH hanya di dalam Parlimen sahaja.

Wee Choo Keong sebenarnya juga telah lupa bahawa kenyataan nya di dalam Parlimen berhubung Fitnah yang dilemparkan pada beberapa individu dan syarikat boleh di buat laporan Polis bagi menyangkal TUDUHAN TIDAK BERASAS Wee Choo Keong itu. Laporan Polis di buat juga adalah bertujuan MENCABAR Wee Choo Keong MP Wangsa Maju berdepan dengan Media dan memberikan Fakta dan apa-apa butiran terperinci berhubungkait dengan Kenyataan nya di Parlimen tempoh hari.

Syarikat Evergreen Sdn Bhd telah membuat satu laporan Polis berhubung apa yang telah di nyatakan Wee Choo Keong semasa berucap di Parlimen baru-baru ini. Dalam Laporan Polis ini juga pihak syarikat Evergreen Sdn Bhd juga telah menyatakan:

" Berikutan dengan kenyataan yang berbaur FITNAH ini. Satu laporan Polis di buat bagi MENANGKIS kenyataan yang telah dibuat tersebut"

Pihak Syarikat Evergreen Sdn Bhd yang telah di kaitan dengan seorang berpengaruh politik di Wilayah Persekutuan sebenarnya telah MENCABAR Wee Choo Keong agar berani tampil membuktikan Tuduhan tidak berasas nya itu. Jika benar apa yang Wee Choo Keong nyatakan tidak perlulah untuknya BERSEMBUNYI dan terus MENYIMPAN bukti yang ada. Dedahkan pada Media dan Rakyat akan hal ini. Berani kerana benar, takut kerana salah!

Wee Choo Keong sebenarnya telah merasa tergugat dengan apa yang berlaku di sekitar Wangsa Maju setelah Dato Shafie di lantik sebagai Ketua Umno Bahagian. Oleh kerana itu lah Wee Choo Keong Pondan Tua ini Meracau-racau memikirkan untung nasib nya yang akan datang kelak.Dalam masa menghentam Dato Shafie ianya juga telah menjadi serampang dua mata apabila cuba mengaitkan Dato Sri Najib PM Malaysia agar PM juga diFITNAH dalam permainan politik kotor nya ini.

Wahai Pondan Tua Wee Choo Keong aka Badut Sarkas, masih anda ingatkah wanita yang hamil dahulu? Di mana kah anak itu sekarang? Jangan buat-buat lupa pada kewajipan anak itu. Berani Buat Berani Tanggung lah Lu!!! He he he....

Psssttt...Gomo akan dedahkan kisah lama isteri orang di TIBAI si Pondan Tua ini sampai melahirkan anak LUAR NIKAH!


Lagi Artikel Panas Klik:
Bimbang Perpaduan Melayu-PERKASA
Video Panas BTN Khalid Gagap- PANGLIMA
Rungutan Rakyat Buat Nik Ajis- PISAU
DAP Bachol Takda Telor-TAIPINGMALI
DAP rekrut KOMUNIS dalam Penjara-THE UNSPINNERS

PAS ITU MELAYU
UMNO ITU ISLAM

ANWAR AL-JUBURI HARUS BERTAUBAT

Read more...

Snipet

  © Blogger template On The Road by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP