GEMPAR- Anwar Bakal Mendapat Menantu Perempuan, Tetapi Ehsan....

Tuesday, December 22, 2009


Wanita berbaju Hitam merupakan bakal Isteri Ehsan

Tahniah buat Ehsan, anak lelaki tunggal dalam keluarga Anwar Ibrahim ini kerana akan melangsungkan pernikahan pada 25hb December ini dengan gadis pilihanya. Semoga Pernikahan Ehsan ini akan kekal sehingga anak cucu.

Namun demikian,Gomo agak terkilan di atas apa yang saudara Saiful Bukhari alami. Untuk makluman semua saudara Saiful Bukhari mangsa Liwat Anwar Ibrahim Bertunang seminggu lebih awal dari Ehsan. Malah Hubungan antara Saiful dan Ehsan juga boleh di katakan Rapat sama sekali.

Mengikut tarikh yang di rancangkan pada tahun 2009 ini lah Saiful dan Bakal Isterinya akan di Ijabkabulkan. Namun demikian di atas Kes Mahkamah yang masih lagi belum bermula akibat dari Penanguhan demi penanguhan yang Anwar Ibrahim ini lakukan maka Saiful Bukhari tidak dapat melanngsungkan Pernikahannya ini.

Bukan mudah untuk kita semua membuat penilaian di atas apa yang berlaku. Namun demikian di harapkan kita juga dapat menilai akan kesesangsaraan yang saudara Saiful Bukhari alami. Walaupun Saudara Saiful Bukhari, Tunang, Ayah dan kaum keluarga nya di Fitnah dan di cerca namun sedikit pun tidak mematahkan semangat nya dalam memperjuangan kan Maruah nya itu.

Di sini Gomo ingin menyampaikan TAHNIAH buat Anwar Ibrahim di atas Pernikahan Ehsan, satu satu nya anak lelaki Anwar itu. Namun Gomo agak TERKILAN bila Anwar Ibrahim dalam FB nya mengatakan....

"Aqadnikah anak kami M Ehsan dan Shaheeda inshaallah 25 Dis kenduri 27. Majlis kami amat sederhana utk keluarga sahaja minggu berikut. maaf."

Mengapa Anwar Ibrahim tidak menjemput sekalian yang ada? Mengapa tidak menjemput seluruh pemimpin pakatan pembangkang itu sendiri? Mengapa Rakyat tidak di jemput?
Bukankah Ehsan adalah satu satu nya anak tunggal Anwar Ibrahim?

Jika sebelum ini Ehsan tidak pernah turun berkempen di mana-mana pilihanraya dalam membantu Anwar Ibrahim. Malah Ehsan juga tidak pernah hadir menyokong Anwar Ibrahim di Mahkamah dalam kes Liwat nya. Apakah ada MASAALAH di antara Anwar dan Ehsan?

Hanya Ehsan, Anwar dan Kak Wan boleh memberikan Jawapannya.

Apa sekalipun semoga Ehsan Bahagia ke anak cucu.
Amin.....

Maklumat Di Perolehi Dari Sumber Dalaman PKR

Lagi Artikel Menarik KLIK
Menjelang Kes Liwat Anwar- Darul Ehsan Today
Misteri Mengenai Anak Anwar Afifa- The Unspinner

Psssttt.....Gomo ingat nak pi lah 25hb ni rumah Anwar...he he he, ada nasi minyak ke?

PAS ITU MELAYU
UMNO ITU ISLAM

ANWAR AL-JUBURI HARUS BERTAUBAT

Read more...

Snipet

  © Blogger template On The Road by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP