PANAS-Kerajaan Pakatan Selangor Yang Berpaksikan ZIONIST Merobohkan Dewan Bagi Anak Anak Mengaji Al Quran

Monday, December 28, 2009


( Gambar Contoh Kekejaman Zionist
Terhadap Umat Islam Palestin)Sungguh Mengaibkan sekali dengan apa yang telah berlaku hari ini di kota Damansara. Sebuah Dewan Masyarakat yang mana di jadikan tempat kanak-kanak belajar mengaji Al Quran, Ibu Bapa menghadiri Kuliah, dan sebagainya telah dirobohkan dengan begitu Rakus sama sekali. Rayuan para penduduk dan ahli jawatankuasa dewan Masyarakat itu juga tidak langsung di endahkan MPPJ yang di dalangi Kerajaan ZIONIST Pakatan Rakyat Selangor.

Untuk makluman semua, Dewan Masyarakat ini telah di bina oleh kerajaan Barisan Nasional bagi memudahkan para penduduk setempat dalam menjalankan aktiviti kekeluargaan dan memberikan kemudahan kepada penduduk sekitar Dewan Masyarakat itu. Dewan Masyarakat ini telah di bangunkan atas dasar keperluan rakyat setempat dengan menggunakan wang rakyat Selangor itu sendiri.

Pencerobohan MPPJ yang bertunjangkan Kerajaan ZIONIST Pakatan Rakyat ini sesungguhnya amat BIADAB dan JELEK sama sekali. Atas dasar bangunan Dewan Masyarakat ini telah di bina oleh kerajaan Barisan Nasional maka ianya perlu di robohkan tampa mengira kegunaan, Faedah dan Kesan selama mana Dewan itu wujud bagi kemudahan penduduk setempat.

Perbuatan Merobohkan Dewan Masyarakat ini sememangnya merupakan satu KEJAHILAN POLITIK Pakatan DAP,PAS dan PKR dalam menghancurkan apa sahaja yang di bina oleh kerajaan Barisan Nasional yang terdahulu. Malah Dewan Masyarakat ini telah menjadi contoh kepada seluruh Selangor bahawa kerajaan ZIONIST Pakatan Rakyat ini akan lebih banyak MEROBOHKAN apa sahaja yangtelah di bangunkan oleh kerajaan Barisan Nasional di masa akan datang.

YB. SIVARASA merupakan dalang utama di sebalik yang berlaku ini. Pegawai Aduan MPPJ Tengku Nazaruddin merupakan MELAYU BANGSAT yang menjadi BARUA kepada kerajaan ZIONIST ini. Butiran lanjut akan Gomo sampaikan setelah mendapat keseluruhan maklumat akan penglibatan mereka yang berpaksikan ZIONIST dalam MENINDAS umat Islam di Selangor. Gomo juga masih menunggu gambar dan beberapa dokumen yang menceritakan 1000 satu macam kisah di sebalik apa yang kerajaan Zionist Pakatan lakukan ini.

Semoga Allah membalas atas apa yang telah mereka lakukan terhadap umat Islam di Selangor ini. Moga Allah memberikan kekuatan dan ketabahan diri buat Ibu ibu yang mengajar anak anak kecil mengaji Al Quran. Sesungguhnya apa yang berlaku ini punya Hikmah buat kita semua.
Bersambung.......

Psssttt...Sedih atas apa yang berlaku, apakah kita tidak punya belas ehsan dalam hal ini?

PAS ITU MELAYU
UMNO ITU ISLAM

ANWAR AL-JUBURI HARUS BERTAUBAT

Read more...

Snipet

  © Blogger template On The Road by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP