TERKINI-Dalang Pencerobohan Kerajaan Zionis Pakatan Rakyat Selangor Terhadap Dewan Masyarakat Anak Mengaji Al Quran

Tuesday, December 29, 2009

(Gambar Contoh Anak Kecil Mengaji Al Quran)

Kekejaman MPPJ yang berpaksikan Kerajaan ZIONIST Pakatan Rakyat terhadap penduduk Kota Damansara yang merobohkan Dewan Masyarakat buat Ibu Ibu mengajar anak anak Mengaji Al Quran sungguh BIADAD sama sekali.

Apakah tindakan MPPJ yang menerima arahan dari Kerajaan ZIONIST Pakatan Rakyat ini merupakan satu tindakan yang tepat dalam menyelesaikan sesuatu pekara di bawah pentadbirannya?

Untuk makluman Dewan Masyarakat ini di bina oleh kerajaan Barisan Nasional semasa Selangor di bawah pentadbiran kerajaan BN.( KLIK DISINI) Dewan Masyarakat ini di bina dengan menggunakan wang rakyat selangor itu sendiri bagi merealisasikan kemudahan buat penduduk yang berjumlah 800 keluarga setempat di kawasan berkenaan.

Mengapa MPPJ bertindak merobohkan Dewan Masyarakat yang mana dewan tersebut merupakan satu pusat komuniti yang penting dalam kawasan berkenaan? Gomo di fahamkan Dewan Masyarakat tersebut di bina pada tahun 2005 yang mana di dana keewangan bagi membina Dewan tersebut adalah hasil dari peruntukkan Pembangunan Negeri Selangor. Ini bermakna Dewan tersebut adalah hasil dari wang rakyat.

Apakah kerana kerajaan BN yang membina Dewan Masyarakat berkenaan maka Kerajaan ZIONIST Pakatan Rakyat perlu merobohkan nya? Apakah tidak di fikir yang Dewan tersebut adalah hasil wang rakyat Selangor itu sendiri? Apakah pihak MPPJ sudah tidak punya penyelesaiian yang terbaik bagi mengelakkan Dewan Masyarakat itu di robohkan?


YM Tengku Nazaruddin

Pegawai Kanan Khas Sivarasa

012 284 9146

Pegawai aduan MPPJ Tengku Nazaruddin merupakan ketua dalam Pencerobohan Dewan Masyarakat penduduk Kota Damansara ini. Siapa Tengku Nazaruddin Pegawai Aduan MPPJ ini? Tengku Nazaruddin pada tahun sebelum PRU ke 12 merupakan PA kepada SIVARASA Pemimpin PKR. Di mana sahaja ada program buat Sivarasa maka PA nya Tengku Nazzaruddin akan turut sama hadir.

Selepas Kemenangan Kerajaan ZIONIST Pakatan Rakyat di Selangor. Tengku Nazaruddin ini telah di lantik oleh ahli majlis MPPJ sebagai Pegawai Aduan MPPJ dengan bayaran Gaji RM6,000 sebulan, yang mana WANG RAKYAT SELANGOR. Proses perlantikan Tengku Nazaruddin ini tidak melalui sebarang temuduga mahupun penilaiian dari pihak yang bertanggungjawap seperti JPA dan SPA.

Perlantikkan ini di pengaruhi oleh SIVARASA kerana Tengku Nazaruddin ini merupakan PA nya sebelum kemenangan Pakatan ZIONIST . Perlantikan ini merupakan satu SALAHGUNA KUASA oleh SIVARASA kerana Tengku Nazaruddin ini bukan di kalangan ahli Majlis MPPJ dan tampa Proses yang Temuduga. Sebelum ini jawatan Pegawai Aduan MPPJ di sandang oleh Ahmad Johari bin Salleh pegawai koporat MPPJ.

Sudah terang lagi bersuluh kita semua sudah tahu atas dasar apa Dewan Masyarakat buat penduduk kota damansara ini di robohkan. Kerana atas faktor POLITIK lah maka Dewan yang mana tempat bagi ibu-ibu mengajar anak kecil mengaji Al Quran di robohkan tampa belas Ehsan.

Kerajaan ZIONIST Pakatan RAKYAT tidak akan berhenti di Kota Damansara sahaja. Malah mereka ini akan ke serata pelusuk Selangor dalam menghancurkan Kemudahan dan Insfrastruktur yang telah kerajaan BN laksanakan dahulu buat Rakyat Selangor.

Apakah Agenda mereka dengan merobohkan apa yang kerajaan BN terdahulu bina? Sudah pasti kerana wang!!! Jika sudah di robohkan pasti di bina Bangunan atau Dewan yang baru. Maka peruntukkan akan di berikan bagi membina semula apa yang telah mereka robohkan. Siapa akan perolehi Projek-Projek berkenaan? Siapa lagi kalau bukan di kalangan mereka Pakatan ZIONIS ini. Ini lah agenda mereka yang sebenarnya dalam MERAMPOK wang Rakyat Selangor.

Kita Perlu Melihat:
1) Apakah sudah wujud Dewan Masyarakat yang lain bagi mengantikan Dewan yang di robohkan ini?

2) Atas Faktor apakan Dewan Masyarakat ini dirobohkan?

3) Tidak adakah penyelesaiian yang terbaik selain dari Merobohkan Dewan Masyarakat ini?

4) Tidak merugikan wang rakyat kah dengan Robohnya Dewan ini?

Dan beberapa lagi aspek aspek lain yang smestinya kita sendiri fikir dalam benak pemikiran kita. Jawapannya cukup jelas buat semua Rakyat terutama rakyat Selangor itu sendiri.

Apakah Kerajaan Pakatan Rakyat
PAS. DAP dan PKR
membela nasib rakyat???


Psssttt...Habis jahanam pembangunan Islam, PAS nak kata apa bab ni?

PAS ITU MELAYU
UMNO ITU ISLAM

ANWAR AL-JUBURI HARUS BERTAUBAT

Read more...

Snipet

  © Blogger template On The Road by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP