PANAS- Anwar Say "Can I Fuck U" Berita Ringkas Dari Mahkamah Hari Ini

Wednesday, February 3, 2010



Ringkasan Berita Dari Mahkamah Hari Ini Berhubung kes Liwat Anwar Ibrahim dan Mangsa Liwat Saiful Bukhari Azlan.

Pada jam 2.45 Peguam tertuduh Karpal Singh telah memohon kepada Hakim untuk menanguhkan kes Liwat kerana masih lagi belu mendapat keputusan Ketua Hakim Rayuan. Namun permohonan Karpal Singh telah di tolak oleh Hakim kerana tiada alasan yang munasabah bagi menanguhkan kes Liwat berkenaan.

Jam 4.00ptg Mahkamah mengarahkan Saifu bukhari mangsa dalam kes Liwat ini memberi kan keterangan kepada Mahkamah.

Antara keterangannya:

Saiful Bukhari Azlan angkat sumpah dan mula jawab soalan hakim.Saiful dalam keterangan awalnya antara lain beritahu pernah dapat tips 10,000 dolar Hong Kong bila ikut Anwar keluar negara sedangkan gajinya hanya RM1,000.

Saiful juga mendakwa antara lain tugasnya ialah mengatur pertemuan sulit Anwar dengan Ahli Parlimen Barisan Nasional (dipercayai lepas pilihanraya umum Mac 2008 sebelum heboh kisah Ahli Parlimen BN nak lompat masa pelan 16 September 2008 Anwar dulu).

Saiful turut menceritakan sejarah pendidikan dan kerjaya beliau. Katanya tugas beliau sebagai pembantu Anwar turut membabitkan urusan mengatur mesyuarat sulit dengan beberapa Ahli Parlimen Barisan Nasional.

Saiful berkata dia marah dan takut apabila Anwar tanya "Can I fuck you?" bila tiba di kondominium. Saiful juga berkata dia menolak walaupun Anwar memberikan wang.

Mahkamah akan bersambung esok 3.02.2010 Jam 9.30 pagi dan akan di adakan secara tertutup kerana esok merupakan keterangan Saiful Bukhari kejadian yang berlaku di dalam Bilik Kondo tempat kejadian liwat berlaku.

Esok juga kita akan mengetahui sama ada Apakah Anwar menggunakan KONDOM semasa melakukan Seks Luar Tabii.

RASHID akan keluar Esok..Siapa RASHID? He he he

Gomo akan cuba menyampaikan Berita terkini LIVE dari Mahkamah esok melalui FaceBook dan di susuli oleh Blogg Papa Gomo.
Semoga Saiful Bukhari akan sentiasa tenang dalam memberi keterangan esok.

Yang Hak Pasti Berdiri Yang Bathil Pasti Jatuh.

Psssttt...Juak Pakatan Pembangkang mencari cari Gomo semasa di Mahkamah tadi. Tapi tak dapat kesan Gomo kerana Gomo guna ilmu HALIMUNAN..ha ha ha

PAS ITU MELAYU
UMNO ITU ISLAM

ANWAR AL-JUBURI HARUS BERTAUBAT

54 comments:

Anonymous,  February 3, 2010 at 6:39 PM  

ko kate pas itu melayu umno itu islam????????umno halalkan rasuah,zina,arak dan lain lain tuh ko kater islam??????bangang ke aper ko nih.....

GOMO February 3, 2010 at 6:41 PM  

ye ke? bagaimana pula dengan Menyokong Peliwat? sapa yang di persalahkan?

Anonymous,  February 3, 2010 at 6:46 PM  

sudah la gomo, ko ni ak x paham ape pny spesis tah..
sokong bia berakal, marah bia bertempat..
moga Allah buka kan minda kau supaya kemnali ke jalan benar....

bytripledot...

Mussolini February 3, 2010 at 6:46 PM  

hehehe PAS nak perjuangkan isu arak dan rasuah?

mursamdol depa sendiri pon mentekedarah kek rasuah

hasan ali tersipu2 malu bila ustaz ronnie liu keluaqkan "fatwa" beer bukan arak

hehehe cuba tanya mat sabu awat dia panggil peliwat tu aljuburi

Anonymous,  February 3, 2010 at 6:48 PM  

i dont give a fuck bout politics.yg salah still mnyokong n jd anjing kurap kpd si salah.sucks

Muhammad Ezzuan Sharudin February 3, 2010 at 6:51 PM  

ko ckp anwar peliwat...maner buktinye...kes lama gagal...ni nak try kes baru...tuduh org brsalah selagi belum disabit brsalah...itu lah org umno....

Anonymous,  February 3, 2010 at 6:53 PM  

sudah terbukti ke anwar 2 bsalah!?
bgaimana kalo menyokong penzina?
bgmna pula kalo menyokong judi, arak, rasuah? umno 2 islam ke? ko plak?

Atan February 3, 2010 at 7:00 PM  

Peliwat yang masih belum disahkan dia meliwat ini lah cara org umno fikir cetekk... hidup PASSSSSSSSSSSS!!!!JAHANAM UMNO

Mussolini February 3, 2010 at 7:01 PM  

kes lama gagal apa dia? hang darjah berapa masa tu?

hakim mahkamah persekutuan buat keputusan majoriti 2-1 memihak Peliwat Ulung Negara Anwar Ibrahim (PUNAI)

TAPI...

2 orang hakim yang memihak dia pon mengakui wujud perlakuan liwat tapi pihsk pendakwaraya tak dapat membuktikan kes melampaui keraguan munasabah

hehehe kali neh ada cukop lengkap dengan laporan DNA dan rakaman CCTV pada hari kejadian

Anonymous,  February 3, 2010 at 7:05 PM  

lol. buat cerita pandai la saifool ni. kalau betul ko dapat 10,00 dolar, apesal nak gi mintak biasiswa lagi. hahahahahahah.

Atan February 3, 2010 at 7:10 PM  

Alahai... lama sgt sampai bertahun2 nak simpan sperm tu!!! dulu kenapa tak nak buktikan .. susah sgt ke kes liwat nie. Hancur lah badan kehakiman perundangan Malaysia ini semua gara2 kerana UMNO..lah yang merosakkan islam dan melayu ...

amieiezam February 3, 2010 at 7:16 PM  

atan tulis Peliwat yang masih belum disahkan dia meliwat ini lah cara org umno fikir cetekk... hidup PASSSSSSSSSSSS!!!!JAHANAM UMNO

kan ke atan yang tulis peliwat?

orang PASSSSSSSSSSSS ler cetek fikiranya!!!

GOMO February 3, 2010 at 7:19 PM  

Sejak dari tadi tidak putus putus Anwar Brahim melalui Facebook nya dan juga twitter mengelabah akan keterangan Saiful di mahkamah tadi. Kenapa Anwar mengelabah sampaikan sudah berbelas keterangan yang di tulis di Wall FB nya? Rakan sekalian boleh ke wall Anwar dan lihat sendiri. Anwar sudah MENGELABAH!!!!

amieiezam February 3, 2010 at 7:20 PM  

atan tulis lagi

Alahai... lama sgt sampai bertahun2 nak simpan sperm tu!!! dulu kenapa tak nak buktikan ..hehehe sapa yang nak simpan bertahun tahun...tanya je la mat tangguh susah sgt ke kes liwat nie. Hancur lah badan kehakiman perundangan Malaysia ini semua gara2 kerana UMNO..lah yang merosakkan islam dan melayu ...dalam nyer pemikiran atan... bila tak menang kes mcm2 lak komplen...tak berapa dalam la fikiranya

Anonymous,  February 3, 2010 at 7:23 PM  

hanya Allah s.w.t sahaja yang dapat membalas penabur fitnah.di dunia ni boleh lah terlepas mudah-mudahan mendapat seksa yang dahsyat di akhirat kelaK.AMIN

Encik Saiful February 3, 2010 at 7:32 PM  
This comment has been removed by the author.
Anonymous,  February 3, 2010 at 7:35 PM  

Dalam bilik saksi nya hanya syaitan, malaikat, Allah S.W.T dan binatang2 seperti cicak,semut dn ...

Anonymous,  February 3, 2010 at 7:42 PM  

teruskan gomo, aku sokong pendedahan kau ni, cayalah, hidup gomo

Anonymous,  February 3, 2010 at 7:47 PM  

ADA ORG, DIA TUDUH ORG TANPA BUKTI ITU SALAH, SDGKAN DIA SENDIRI TUDUH RAMAI LAGI ORG LAIN BUAT JAHAT, TAK BAGI PELUANGPUN ORG ITU BELA DIRI (ASYIK MINTA GUGUR KES DAN TANGGUH BICARA) APAKAH KES INI? INILAH KES SEBENAR-BENARNYA KES............... ADA PAHAM KA??????????????

Anonymous,  February 3, 2010 at 7:55 PM  

hahahahhha....salah tetap salah....dah salah nanti jgn tak reti nak mengaku kalah....UMNO PEACE.

Anonymous,  February 3, 2010 at 8:00 PM  

dah...kondom pulak...lepas ni apa lagi...smlm air mani beku dlm dubur...lusa apa pulak...sex toy...tulat...?

FinalEmo February 3, 2010 at 8:31 PM  

Malaysians, would you let anwar FUCK YOU when he becomes your PM?

Can he FUCK YOU?


Say no to peliwat!

SESTER,  February 3, 2010 at 8:32 PM  

ko kate pas itu Islam umno itu Melayu???????PAS halalkan rasuah,zina,arak, Buddha, Babi dan lain lain tuh ko kater islam??????bangang ke aper ko nih.....hamPASSSS

Anonymous,  February 3, 2010 at 9:26 PM  

sister ..dlm Al Quran pun larang kita menghina dan mencaci agama lain...agama mu agama mu..agama ku agama ku..kenapa kita nak larang orang agama lain mengamalkan agama mereka..pas halalkan rasuah, zina , arak? bukan menda tu semua sinonim dengan Barisan Nasional ke?hangpa ni dah dikaburi oleh kerajaan..rasuah Khir Toyo pun senyap mcm tu je..kes altantuya pun kemana..engine jet?C4? time tu sapa jadi menteri pertahanan?

king brutal February 3, 2010 at 9:29 PM  
This comment has been removed by the author.
king brutal February 3, 2010 at 9:31 PM  

PAS.. Parti Islam yang lebih banyak mengkafirkan orang Islam dari mengIslamkan orang kafir... ada betul? tada caya? muahahahahahahahahahahaha

Anonymous,  February 3, 2010 at 9:48 PM  

Umno memang SETAN dan IBLIS...bukan menyerupai lagi tapi dah memang sah SETAN dan IBLIS...mana tak nya, org belum lagi bacara dah dituduh bersalah, baru hari pertama bicara dah diputuskan Nuar salah...inilah cara UMNO control pemikiran rakyat...inilah cara berfikir UMNO LAKNATULLAH ini...dia lebih kejam dari YAHUDI dan sangat JAHAT dari IBLIS dan PELESIT.....makin benci pd UMNO...setan...

Anonymous,  February 3, 2010 at 9:55 PM  

Teruskan perjuangan ini Gomo... Bongkarkan penyelewengan DSAI bapa munafik di zaman moden ini. Pedulikan tukang-tukang karut dan joker-joker dari PKR dan Pas. Perangai mereka dah macam tu. Bongkar tetap bongkar.

Anonymous,  February 3, 2010 at 9:55 PM  

Apajadahnya sama kan umno gn kes liwat.Umno tu org ke?? huahuahua..

Anonymous,  February 3, 2010 at 9:59 PM  

ooohhh pandainya org2 hamPAS ni...pandai kata Nuar "Can I Fcck U 2day" blom disabit kesalahan....

Yang DAP komunis...hamPAS dan Parti kencing rakyat tuduh SPRM bunuh Teoh beng hock tu apa????

Ludah ke langit....air liur basi jatuh atas dahi sendiri....

wolf

Anonymous,  February 3, 2010 at 10:02 PM  

Apalah korag org melayu bergaduh..

Anonymous,  February 3, 2010 at 10:11 PM  

GOMO, WE NEED MORE PEOPLE LIKE U, GOOD ON YOU GOMO, WAY TO GO, LONG LIVE GOMO

king brutal February 3, 2010 at 10:27 PM  

Anonymous February 3, 2010 9:48 PM... sape yg kata Anuar salah wei??? org besa klu kata bkn leh jatuh hukum... len le klu hakim yg kata camtu.... ade ke hakim kata camtu?? Yg korg pi pakat heboh satu dunia SPRM bunuh TBH tu xsama ke???? Ni Allah bg bayar cash kt dunia ni... blom campur bayaran di akhirat... masih blom insaf??? muahahahahahaha

kadiology February 3, 2010 at 10:34 PM  

antara bahan bukti ialah air mani anwar yang di keluarkan dari dubur saiful.

macam mana air mani anwar boleh berada di tempat yang tak sepatutnya? sapa bley jawab?

Jeffry February 3, 2010 at 10:43 PM  

'ANAL'WAR DH STIM GILER TENGOK JUBOR MELUAP2 MANE KIRE TEMPAT BROO. DIA BEDAL SMCM JEK KEHKEHKEH

Anonymous,  February 3, 2010 at 11:09 PM  

makin haru biru kes sepol jambu ni..doktor kata jubo dia masih dara, tetiba ada air mani plak kat dlm jubo dia...pelik...ikut mana air mani ni masuk, pakai straw ko??? dan bleh tahan 3/4 hari plak...sepol tak berak kah??? tak mandi kah, tak cuci badan kah?

dan yang penting DNA nuar memang dah ada dlm tgn polis, apa susah kan?
dan sblm bicara Nuar berlangsung, UMNO/BN lekas2 luluskan akta DNA di parlimen...kerana apa??? lu faham2 lah bro...UMNO ni kalau bab2 nak menjahamkan org memang pantas, tp bab membela rakyat....biarlah rakyat dah dekat nak mampos pun lagi dicekiknya lagi...itulah DAJAL, SIAL, CELAKA, SETAN, LAHANT, CIBAI, HANTU, PELESIT, PARASIT, MALAUN, LANUN, PEROMPAK, SETAN nya UMNO......malaya lbh aman dan sejahtera kalau UMNO mampos dan tiada....lbh baik Yahudi dr UMNO....setan sepanjang zaman.....

ilah,  February 3, 2010 at 11:12 PM  

Sedar atau tidak perasan atau tidak Anwar tidak beristifar dan memuji Allah dlm Facebook beliau..Ikut fitrah org yg dituduh bersalah sentiasa mengingati Allah untuk menegak kebenaran...Kalo org faham maksud sy boleh terangkan lagi

Pemerhati,  February 3, 2010 at 11:17 PM  

Pelik tak di kain rentang penyokong Anwar ada: Can I fuck you today.
Itulah yg dikatakan Anwar pd Saiful pd hari itu kan? (Dari cerita Saiful)
Macam penyokong2 Anwar ni tahu2 pulak apa kata Anwar pada hari itu!

facker,  February 4, 2010 at 12:08 AM  

can i f you today. the word of the day

hanizam February 4, 2010 at 12:59 AM  

lepas ni bolehlah PAKATAN pakai tagline baru ni...dan selamanya...

CAN I F**& U today???

boleh diluahkan dalam pelbagai versi...samada ganas, merayu...lembut...

PAS dah lama kena belakang dengan DAP & PKR...tu yang sedap...nama saje parti memperjuangkan islam, tapi hanya tinggal sejarah...

PAS dah lain...dulu semua haram..tak boleh...kafirlah..itulah...bila dengan DAP, semuanya molek belaka...halal belaka...

GOMO, teruskan usaha telanjangkan PARTI SESAT ni...

tak boleh aku bayangkan, CAN I F**^ U today secara lemah gemalai dalam bilik tu....

kah..kah..kah....semoga ALLah merahmati & memberkati hidupmu SAIFUL....amin...berani kerana benar...

amieiezam February 4, 2010 at 3:19 AM  

ada orang kata tak logik...anwar liwat sepol...anwar dah tua takkan sepol tak lawan...

logik jugak tu!!!

tapi macamana untuk menidak logikkan sampel air mani anwar yang boleh sampai ke pihak pendakwaan? tak kiralah dapat dari dubur saiful ka... lepas anwar onani ka? ini bukan semata-mata sample DNA...sample DNA bleh dapat dari rambut jee...tapi ini sampel air mani?

Saya tak pandai.... tapi nak belajar...,  February 4, 2010 at 10:34 AM  

Untuk kes liwat / zina perlukan sekurang kurangnya 4 saksi (manusia lah of ccourse)yg adil. kalau tak cukup tidak boleh disabitkan. Saksi itu perlulah melihat sendiri... (melihat dalam erti kata sebenar dan bukan sekadar sipi sipi) dan bukan berbentuk CCTV atau air mani. CCTV & air mani itu saksi dlm sains yg mana manusia boleh mengubahnya mengikut kepentingan peribadi.

Maklumlah Datuk Sri Anwar kan orang politik.. sudah tentu ramai yg ingin melihat dia jatuh... nak jatuhkannya susah sbb penyokongnya ramai. Jadi, org yg membencinya akan cuba memalukan dia. Bak kata pepatah, tak dapat tanduk, telingan yg dipulas....

Allah... bukan susah sgt.... berbalik pada Al Quran & As Sunnah.

Dia belum disabitkan bersalah, so pada mereka yg menggelarkannya dgn pelbagai gelaran yang mengaibkan, juga berdosa. malah dosa fitnah itu lebih besar dari membunuh. malah lebih besar dari MELIWAT. Jadi, apa bezanya org yang menggelarkannya "peliwat" dangan peliwat itu sendiri?...

Pasal facebook anwar.... Betul ke facebook anwar? kan zaman teknologi ni seba canggih. saya pun boleh create FB atas id Michael jackson... (kalau id tu belum didaftarkan lagi kan...? nampak ke Anwar yang menaip untuk FB dia?...... Saya tak kata ada org menipu, cuma nak tanya BETUL ke itu FB ANWAR?

Please.... think out of the box. Bercakaplah dengan ILMU dan IMAN.

Anonymous,  February 4, 2010 at 10:40 AM  

W'pun Saiful tu 'jambu' tp dia berani.
Dia tak nak tangguh kes.
Dia tak nak dolak dalik.
Sanggup bersumpah dgn nama ALLAH SWT.

Bebanding dgn ANU-war...
Tak berani... pengecut!!
Asyik sibuk nak tangguh.
Belit sana, belit sini.
Kecut perut bila disuruh bersumpah.

Dgn barisan lowyer power yg kuat menipu & putar alam, ANU-war akan carik kelemahan perundangan utk gugurkan kes ni. Sama cam kes liwat dia dulu tu.

Anonymous,  February 4, 2010 at 12:05 PM  

apa apa hal anwar memang pengecut. pandai cakap jer.. FB adalah pandai skit.. tapi pasal liwat nih memang kecut. berani kerana benar, KALAU TAKUT, PEGI MASUK KEDUTAAN TURKI.

ady,  February 4, 2010 at 4:00 PM  

biler anwar ckp can i fuck u ? apsal mamat ni tak lari ke , lawan ke ? cabut ke ? apsal plak boleh masuk tandas tukaq pakai towel.. apa anwar tu macam hulk hogan ke tak boleh lawan ? HAHAHHAHAHA kelakar betui punye statement...

Anonymous,  February 4, 2010 at 5:40 PM  

sokong peliwattttttttttt

hidup peliwatttttttttttt

ayuh peliwattttttttttttt

watttttwatttwatttttttttt

pegidaaaaaaaaaaaaaaaa

Anonymous,  February 4, 2010 at 8:19 PM  

Salam semua rakan2 seIslam dan semelayu. Kalau ade non muslim tu selamat sejahtera. Pada aku senang ajer.Allah itu maha Adil.Seandainyer ini semua fitnah ke atas DSAI,perlu diingat..ini fitnah kali ke2.Jika Anwar tidak fuck blakang dan ini semua konspirasi, percayalah dialah insan mulia yg mana martabatnyer terlalu tinggi dan mulia.Allah tidak akan menguji hambaNya sesuai dengan tahap keimanan seseorang itu. On the contrary.kalau betul Anwar itu peliwat tegar..maka sehina hina manusia dia tu..kenapa? Kerana dia seorang pemimpin..Cuma kita janganlah menggunakan perkataan2 yg akan menyinggung keluarga & anak Nuar...

observer,  February 5, 2010 at 3:38 AM  

UMNO label Anwar peliwat sebelum terbukti betol..

PKR label UMNO halalkan arak, zina, etc2 (ayat org bangang takde idea macamla PR tu bagus sgt).. Nak tanya, bila masa tibe2 PM Dato Seri Najib ckp sbg org UMNO kami halalkan arak, zina pe sume?? harap2 bukan golongan yg cakap UMNO mcm tu pengamal no 1 dia sudah!! dah camtu salahkan UMNO.. pilihan sendiri laa beb

Anonymous,  February 5, 2010 at 3:43 AM  

Tah, org PR nih mmg camtu.. klu dorang panggil Najib Mongolia laa, ape sume takpe lak.. bila ketua peliwat (+agen yahudi) dorang yg kena ejek panas.. tah2 diorang sume kekasih sodomy kot!!

Anonymous,  February 9, 2010 at 2:47 AM  

http://www.youtube.com/watch?v=uEMcKYo52VM

Anonymous,  February 9, 2010 at 2:48 AM  

saiful muka jambu je..
mmg patut la kena liwat!
hahahha..
klu dpt si blogger ni pn nk liwat gak ni..

Anonymous,  February 9, 2010 at 12:47 PM  

Maha suci Allah yang menguasai (segala) kerajaan, dan Dia Mahakuasa atas segala sesuatu, yang menciptakan mati dan hidup, untuk menguji kamu, siapa diantara kamu yang lebih baik amalnya. Dan Dia Mahaperkasa, Maha Pengampun.

Why are they still doing this fitnah against Anwar Ibrahim? May Allah soften the hearts of our brother and sisters to have mercy and compassion towards each other, and to strengthen their iman (faith) and taqwa (piety) to stand up for the truth and not be silent when they know their counterparts are doing the wrong thing. Ameen.

rahimshah February 11, 2010 at 12:22 AM  

cuba kau bandingkan kan muka kau dengan mangsa bontot ni, siapa lagi bekilat..... ha,ha,ha

Anonymous,  December 17, 2011 at 1:23 PM  

Soalan aku:
1. anta muke Anwar dan Saiful, sape lebih bersih? mengapa ada tanda sujud pd dahi saiful? sbb slalu hantuk dahi ke dinding? sbb slalu sujud pd allah swt.
2. ant ciri org bertaubat...die akan mendekati ilmu. anwar merantau mengutuk negara sendiri, saiful merantau menuntut ilmu
3. ant fitnah dan fitnah. anwar dituduh meliwat, ada bukti (belum sah). anwar menuduh najib bunuh altantuya, tiada bukti...bukan fitnah ke?
4. pas kata arak utk org kafir shj. org melayu (pas) tidak minum arak. kecuali org umno shj. maka, di negeri pakatan boleh terus jual arak. di tgh bandar kl, arak byk dijual di sekitar segi tiga emas...kwsn siapa? dap!!! sahabat siapa? umno ke pas? siapa yg halalkan arak? umno ke pas?
5. pas perjuangkan hudud spy tertegak negara islam di malaysia. umno kate...belum boleh laksanakan hudud (bukannya tidak mahu). tetapi, siapa yg sebut bhw dlm al-quran tiada disebut negara islam? hj hadi awang...ini org pas ke umno?

Post a Comment

Lu nak tulis apa lu tulis lah. Tapi jika ada sebarang komen yang lu tulis yang mana boleh di dakwa maka lu jawap sendiri di Mahkamah. Gua empunya Blogg tak tanggung. He he he

Snipet

  © Blogger template On The Road by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP