LIVE-" Ini Kisah Sebenar" Ceramah Pentas Pemuda

Sunday, April 18, 2010

Penceramah pertama saudara T Mohan Ketua Pemuda MIC dalam ucapanya menyampaikan agar rakyat Hulu Selangor mengundi BN pada 25hb nanti.

T.Mohan juga menemplak Zaid Ibrahim orang luar jauh di hujung sana. Berlainan dengan P. Kamalanathan yang duduk di Rawang bersebelahan dengan Hulu Selangor.

P. Kamalanathan juga lebih jauh elok dari Zaid Ibrahim kerana P. Kamalanathan tidak minum Alkohol cuma minum air biasa je. Tapi si Zaid tongeng terbalik mabok.

Cikgu Sevam anak jati Hulu Selangor bekas Ahli PKR mendedahkan kekecewaan ahli PKR Hulu Selangor yang mana Anwar menolak Anak Jati Selangor dan meletakkan orang dari Kelantan.

Isu YBK juga di bongkar oleh Cikgu Sevam yang mana Pakatan menyekat pembangunan UITM. Kesan yang amat buruk kepada rakyat Hulu Selangor

Pemimpin PKR cakap tak serupa bikin, ini lah juga pekaran yang membuatkan kami keluar beramai ramai dari PKR. Saya dan rakan bekas ahli PKR yang lain akan menentang berhabis habisan PKR bagi mengelakkan rakyat di tipu.

Bekas TKM Pulau Pinang saudara Fairus Khairuddin dalam ceramahnya mendedahkan penipuan Anwar Al Juburi. Anwar gebang sana ini sampai jelajah seluruh negara tak cukup dengan itu meminta bantuan luar negara dalam kes Jubor nya.

Anwar kelam kabut bila Zahrin mendedahkan penipuan 16 sept, tak sampai 7 minit. Anwar keluar dewan dan seterusnya menuju ke London jumpa Al Gore. Hasil perjumpaan Al Gore lah juga Anwar mencanang isu APCO dan Kerajaan. Idea siapa lagi kalau bukan dari proksi Yahudi.

Anwar menindas rakyat dengan mementingkan pemimpin yang berpaksikan Komunis sahaja. Rakyat di abaikan bagi tembolok pemimpin atasan.PKR Kemaruk Kuasa. Setahun menang pilihanraya sampaikan jawatankuasa kampung pun berebut antara DAP, PAS dan PKR. Mereka Pakatan ini bila dapat kuasa hanya ingin balas dendam semata mata.

Laporan lanjut menyusul....

Anwar Al Juburi Harus Bertaubat


Sent from my BlackBerry® wireless device via Vodafone-Celcom Mobile.

2 comments:

Anonymous,  April 18, 2010 at 11:02 PM  

kisah sebenar kepala bapak kau gomo

Abu Garcia April 19, 2010 at 2:20 PM  

eh....ntah-ntah si n.ajis dah bagi zaid voucher masuk syurga kot....

Post a Comment

Lu nak tulis apa lu tulis lah. Tapi jika ada sebarang komen yang lu tulis yang mana boleh di dakwa maka lu jawap sendiri di Mahkamah. Gua empunya Blogg tak tanggung. He he he

Snipet

  © Blogger template On The Road by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP