GEMPAR - Eli Wong Ratu LUCAH Di Lantik AJK Kempen Anti Zina Selangor

Monday, August 30, 2010


Hutan Simpan Bukit Lanjan


Panas..Panas..Panas...

Kempen anti Zina akan di lancarkan hari ini oleh Kerajaan Negeri Selangor! AJK kempen Elizebeth Wong! Ha ha ha! apa haramjadah lah si Eli wong pulak salah seorang AJK anti Zina? Si Ei wong berzina dengan lelaki muslim macam mana? Betul betul Haramjadah lah kerajaan Kafir Selangor! Nak buat kempen utk Rakyat tapi pemimpin sendiri pun tak betul! JAHANAM

Eli Wong ratu PORN pulak yang jadi AJK Zina dalam hal ni, isy memang pihak Kerajaan Negeri Selangor ni hebat lah. Nak betulkan rakyat Selangor tapi Pemimpin sendiri melakukan pekara terkutuk. Dah lah Berbogel sana sini, Berkesedudukan dengan lelaki Muslim pulak tu. Tak BERZINA ke nama nya?

Ambil lah orang lain kalau nak jadikan Icon yang baik. Pi ambil buat apa si Eli Wong ni pulak? Si Mak Lampir Zuraidah kan ada, tak pun Amoi jual DADAH si Janice Lee Teratai tu.

Emmm tu bab di lantik AJK Zina si Eli Wong rupa rupanya ada satu lagi cerita yang Panas pasal si Eli Wong ratu PORN ni. Khabarnya namanya telah di sebut sebut Ketua Cabang PJU dan juga MPT PKR.

Ha ha ha...nak tahu lebih lanjut pasal Ratu Porn ni?
Layan Blogg Master
KLIK LINK INI MEDAN INFO

Psssttt...Sah puak PKR dah Gila...dengan puak PAS pun dah Hilang Kopiah...Bengong

PAS ITU MELAYU
UMNO ITU ISLAM

ANWAR AL-JUBURI HARUS BERTAUBAT

19 comments:

MymassaVoice August 30, 2010 at 4:03 PM  

pagi kempen anti zina, malam cari jantan/pompuan nak zina lagi
eli sent via blackberry

Anonymous,  August 30, 2010 at 4:06 PM  

"ELI, you're our role model. What ever you do, we do".....
...kata remaja diSelangor

Anonymous,  August 30, 2010 at 4:10 PM  

Macam pemimpin umno tak pernah berzina.

s^x maniac,  August 30, 2010 at 4:33 PM  

YUMMY!!!! LOOK NICE.........

Anonymous,  August 30, 2010 at 4:56 PM  

Gomo raja lucah....bodoh,bulan2 puasa pun dok siar gambar macam2 ni..baik hang mentekedarah je...
Umno ada tak lancarkan kempen anti zina..lagi suruh adalah..bagi kondom percuma galak seks bebas pastu beranak haram disediakan tong bayi..terutamanya dimalam merdeka ni..lepas tu beranak buang merata rata..yang hidupnya si Gomo anak haram

Anonymous,  August 30, 2010 at 5:33 PM  

Dalam PAS pun ramai kaki mengendap dsb.

Aman 1Malaysia,  August 30, 2010 at 5:54 PM  

Celaka Punya Gomo...kurang pahala posa aku. Sendiri tak hormati bulan posa, nak suruh si kafir hormati.....bodoh punya melayu.

Anonymous,  August 30, 2010 at 6:01 PM  

Macam pantat bini GOMO jer aku tengok....biar betul ko ni GOMO...BINI ko punya gambar pun ko nak junjuk kat sini. Aku tau lah bini ko cina tapi malu lah sikit kat orang ISLAM UMNO tu....ko tak malu ke tunjuk pantat bini ko kat UMNO...nanti kang, mesti geng2 gila seks UMNO cari ko sebab naik main dengan bini ko....APA PUNYA GOMO TAKDE MARUAH LANGSUNG !!!!

Anonymous,  August 30, 2010 at 7:00 PM  

Terangkat kopiah ustaz bila menengok gambar eli wong nih. Astagfirullah hal azim.. Hahaha

Anonymous,  August 30, 2010 at 8:24 PM  

bulan posa ni setan kena ikat, tapi sekarang orang ngan setan dah xdak beza

Anonymous,  August 30, 2010 at 8:59 PM  

Betul tu..Setan dgn GOMO..sama jer..dua dua jenis Iblis Laknatullah....Mu ni puasa ke tidak ni? Bini mu pakai tudug ke atau serupa bini perkasa songkok tinggi free hair ?

Aapa lah bulan bulan puasa bawak gambar macam ni GOMO....bertaubatlah engko!

Anonymous,  August 30, 2010 at 9:02 PM  

KO Puasa ke tidak GOMO? Lain macam jer ni

pijut82 August 30, 2010 at 9:40 PM  

yg korg marah gomo buek apo?
x betul ka apa gomo kata?
sekurg2nya cari la org islam dlm ajk zina tu.. nie lantik org cina buek apo? dieorg masa sekolah lagi dah start berzina..
adoi la...

nie idak biler org tegur dier menunding org lain pulak..

Anonymous,  August 30, 2010 at 9:56 PM  

dah taraf penyokong bingai,,,org je tak betul..dia tu semua suci,,,Bingai punya PR,

Anonymous,  August 31, 2010 at 1:07 AM  

bangang nyer UMNO...

Anonymous,  August 31, 2010 at 3:42 AM  

ceh...ini ker duta parti pakatan rakyat....

kempen mari b-rzin*,  September 1, 2010 at 12:48 AM  

APA??????????

Kempen MARI BERZINA bersama ELI CUN..


aku rasa tengok eli ni lagi nak main ade lah..he..he..he..nasib baik bln puasa..


Si Eli ni freethinker main dgn semua bangsa..balak dia yg melayu tu dah mati agaknya..kena dgn kongsi..

Anonymous,  September 1, 2010 at 4:46 PM  

Nik Aziz ni macam dah level tuhan kepada PAS. Maklum la baru baru ni Nik Aziz pergi halalkan maksiat yang di lakuken oleh Eli, dengan keluarkan fatwa mengarut berbogel sorang2 di benarkan dalam islam. dah.. autamatik dosa dia terhapus, nik aziz minta dia kekal exco dan kini dia la muslimah role model PAS... ptuiihhhh PAS

Aminnn,  September 1, 2010 at 8:54 PM  

Astagfirullah hal azim.. apalah BINGAI Anon-Anon yang marah sangat kat GOMO ni? Kalau dah tau blog GOMO boleh mengurangkan pahla puasa tak payahlah buka.
Aku rasa Anon-Anon ni berlakun aja alim tapi memang nak tengok gambar p*** Cina tu kot? Tak ada bezanya Anon-Anon kata GOMO iblis tapi kamu pun segelintir darinya.

Jangan marah!!! Fikirlah guna akal yang dikurniakan oleh Allah s.w.t.

Post a Comment

Lu nak tulis apa lu tulis lah. Tapi jika ada sebarang komen yang lu tulis yang mana boleh di dakwa maka lu jawap sendiri di Mahkamah. Gua empunya Blogg tak tanggung. He he he

Snipet

  © Blogger template On The Road by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP