HANCUR - Khalid James Bondtutttt Gagal Menyelesaikan Siasatan Camera Misteri

Wednesday, August 18, 2010


James Khalid Bondtutttttt

Lihat Gambar di atas betapa Gagah nya Khalid Gagap MB Selangor di hadapan para wartawan dalam sidang media nya berhubung isu Camera yang di jumpai dalam pejabatnya yang kata Khalid gagap telah di Syaki untuk SKODENG dirinya.

Skodeng apa? emmm lu orang fikirlah sendiri, yang Gomo nak ulas di sini sekarang ialah Laporan POLIS yang sampai sekarang KHALID GAGAP masih GAGAL laporkan. Bayangkan dah masuk seminggu pejabatnya di percayai di ceroboh oleh orang yang tidak bertanggungjawap dan Khalid Gagap masih lagi gagal membuat laporan Polis.

Dalam artikel sebelum ini Khalid Gagap banyak kali menyatakan Beliau akan menyiasat pekara ini tampa bantuan pihak POLIS. Klik Artikel terdahulu

GEMPAR - MB Selangor Ala Ala James Bond Menyiasat Pencerobohan Pejabatnya

Tapi kalau dah seminggu pun Khalid Gagap tak dapat selesaikan siasatan ini ada eloknya serah pada pihak Polis je dalam menjalankan tugas ini. Khalid Gagap seharusnya tak perlu malu dengan status James Bondtuttt nya itu kerana pihak Polis akan membantunya.

Kalau Khalid Gagap malu nak ke Balai Polis maka bolehlah talifon sahaja pihak Polis dan pihak Polis akan sampai dalam menjalankan siasatan akan pencerobohan pejabatnya itu. Tapi.....

Kalau itu pun Khalid Gagap malu apa kata pegawai yang bertugas di Pejabat Khalid Gagap MB Selangor buat laporan Polis dengan aduan Pejabat Majikannya di percayai telah di ceroboh oleh orang yang tidak bertanggungjawap.

Kalau itu pun masih ada yang malu dan ragu ragu maka Gomo syorkan kepada semua rakyat Selangor yang berkesempatan untuk membuat laporan Polis dengan aduan Pejabat Menteri Besar Selangor iaitu MB saya telah di cerobohi dan ada kemungkinaan dokumen Rasmi Rakyat telah hilang di curi ataupun di Hapuskan. Ini boleh mendatangkan ancaman kepada seluruh rakyat Selangor.

Amacam??? Ada yang sudi buat laporan Polis?
Gomo menetap di KL so tak boleh pi buat report Polis. Apa kata GOBIND SINGH MP PUCHONG buat laporan Polis dalam isu ini? Al Maklum dia pun LAWYER dan sudah tentu banyak pengalamanan nya dalam hal sebegini.

GOMO CABAR Pihak PAKATAN PAS,DAP dan PKR buat laporan Polis berhubung isu pencerobohan pejabat MB Selangor Khalid Gagap.

Psssttt..Gobind buat report polis? he he he...

PAS ITU MELAYU
UMNO ITU ISLAM

ANWAR AL-JUBURI HARUS BERTAUBAT

27 comments:

Anonymous,  August 18, 2010 at 4:32 PM  

"HANYA JUBOQ SIFOOL MENJADI TALIAN HAYAT TERAKHIR UMNO".....apa kelas UMNO takde nyer pahlawan macamtu, berselindung di sebalik jubuq sifool.
Takde class langsung kalau menang pun.

MymassaVoice August 18, 2010 at 4:49 PM  

ape ke hal la puak haram pakatan ni komen merapu-rapu nih? tonggeng sekarang! anyway kita kena bersangka baik bro, kalid mungkin tak nak buang masa dan wang rakyat dengan suruh polis buat siasatan kat lawak dia. kan ke dia pemimpin fuckatan riot?

Anonymous,  August 18, 2010 at 4:52 PM  

Hanya B.A.B.I menjadi talian Fukatan Riot...apa kelas lah Brader Punaisihat Ekonomi yang bergaji 5 sen ni...Tak ade ke anak selangor yang lebih layak..Kunyit kat Punaisihat Nuar tu tak boleh cuci dah sebab dah sebati..

Anonymous,  August 18, 2010 at 5:34 PM  

kahkahkah....x leh nak balas fakta - Hanya juboq sifool talian hayat terakhir UMNO , mula lah nak mengarut puak puak UMNO ni.

Anonymous,  August 18, 2010 at 6:16 PM  

Alaaa Gomo cerita camni pun na tulis ka???


Tandus isu ke?...

Anonymous,  August 18, 2010 at 7:04 PM  

Penyokong fuckatan kalau kena kat batang hidung sendiri, semua benda dikata kecik. Apa jenis orang yg buat press statement office dia kena ceroboh tapi tak buat laporan polis??? Habis nak tuduh sapa yang ceroboh???

Mentaliti penyokong fuckatan memang hancus...hari ni dalam court, bersorak2lah, tepuk tangan lah, menjerit2 bahasa kesat...lagi teruk dari kelas tadika. Tindakan ini memang mencerminkan tingkah laku penyokong fuckatan yang suka membuat aksi samseng mereka.

Patutlah nyonya siam tu susah sangat nak datang...dah tukar cakap!

Anonymous,  August 18, 2010 at 7:40 PM  

Sorry Gomo...tukar tajuk sikit.

Doktor Siam yang menipu. Dibawah adalah Ranking Universiti 2010 DiAsia.

1. Peking Univ (CHINA)
2. Shanghai Jiaotong Univ (CHINA)
3. Tsinghua Univ (CHINA)
4. X'ian Jiaotong Univ (CHINA)
5. Fudan Univ (CHINA)
6. Keio Univ (JAPAN)

Semua dah nampak top 5 universiti diAsia adalah dari negara China. Bila pulak Mahidol dalam top 5 seperti yg diakui oleh doktor siam tu??? Mari tengok lagi...

29. Kasetsart Univ (THAILAND)
..
34. Chulalongkorn Univ (THAILAND)
..
45. Mahidol Univ (THAILAND)

Rupa2nya Mahidol Univ jatuh no. 45. Nampaknya doktor siam ni suka pusing fakta. Penat penyokong2 fuckatan tepuk tangan hehehe...

Anonymous,  August 18, 2010 at 7:55 PM  

BOdoh betul...maksud doktor siam tu ialah ranking dalam bidang forensics science..apa lah puak puak umno...ada aku pertikai kelulusan GOMO? BUdus budus....

Anonymous,  August 18, 2010 at 7:56 PM  

"HANYA JUBOQ SIFOOL MENJADI TALIAN HAYAT TERAKHIR UMNO".

Anonymous,  August 18, 2010 at 8:00 PM  

Dulu....
Anwar tumbuk dirinya sendiri....

Kini.....
Beng Hock cekik dirinya sendiri...

Kah.... Kah.... Kah.... Kah... Kah!

APA PUNYA BANGANG DAHHHHH....
UMNO Desperadoooo!

http://www.malaysiakini.com/news/140374

Anonymous,  August 18, 2010 at 8:11 PM  

GOMO ni suka memainkan isu perkauman..tapi bini dia cina...puak2 UMNO ni memang budus kena tipu dgn UMNO sebab GOMO suka cina sebenarnya.

Anonymous,  August 18, 2010 at 8:24 PM  

Anon 7.55
Ngok...takde siapa boleh menipu fakta, termasuklah doktor. Yg ditanya adalah universiti bukan forensic science.

Nak backing pun kena tengok beb! Kenyataan doktor tu dah keluar dalam semua s/khabar.

Anonymous,  August 18, 2010 at 8:26 PM  

HANYA KARPAL TALIAN AKHIR HAYAT JUBURI!!!!!

Melayu Pasir Gudang August 18, 2010 at 8:34 PM  

Anos 4:32pm, Anos 5:34pm, Anos 7:55pm pergi buat kerja sekolah kau lah peperiksaan UPSR dah dekat, tak usah campur urusan orang politik, kau tak layak lagi jadi penulis upahan.

Kes liwat al-juburi tak de kena mengena dengan UMNO. Ini soal keadilan yang di tuntut oleh Saiful terhadap al-juburi yang meliwat.Samada Aljuburi lari dari kes atau saiful menang kes, yang pasti al-juburi memang tidak menjadi ancaman kepada UMNO, dia bukan lagi ahli UMNO yang boleh bertanding dalam UMNO. Orang-orang UMNO langsung tak melihat al-juburi ini sebagai ancaman dalam UMNO. SEBALIKNYA yang terancam ialah negara Malaysia secara keseluruhannya.

Rakyat pun sudah tahu anwar al -juburi nie memang meLIWAT. Kalau kau tak caya kau tanya karpal Singh.

Anonymous,  August 18, 2010 at 8:40 PM  

ADA KENA mengena dgn UMNO sabit tu lah bila peguambela minta Laporan DNA pihak pendakwa tak bagi..mana adil nyer macam tu...tak payah lah nak kelentong....memang UMNO nak masukkan NUar ke dalam dgn harapan untuk menang GE13.
Malas lah aku nak jawab panjang2..byk lagi point sebenarnya.


"Hanya bontot sifool menjadai talian hayat terakhir UMNO"

Anonymous,  August 18, 2010 at 8:42 PM  

kalu dah tak boleh nak percaya ngan India dan Cina... buat aper ader MCA dan MIC dalam Barisan Nasional lagie... bubarkan ajer la... baik UMNO jer jalan sengsorang.... hahaha....

Anonymous,  August 18, 2010 at 8:43 PM  

"HANYA JUBOQ SIFOOL MENJADI TALIAN HAYAT TERAKHIR UMNO".

Anonymous,  August 18, 2010 at 8:57 PM  

"kalu dah tak boleh nak percaya ngan India dan Cina... buat aper ader MCA dan MIC dalam Barisan Nasional lagie... bubarkan ajer la... baik UMNO jer jalan sengsorang.... hahaha..."

Betul tu, ada berani ke UMNO?
Tapi aku rasakan,UMNO mana berani, depa takde teluq babe.

Anonymous,  August 18, 2010 at 9:39 PM  

walaupon umno x de telor, tapi mereka ada jubor yg kuat
boleh kemut 2 hari non stop uuuu,,,
kah kah kah

Anonymous,  August 18, 2010 at 9:55 PM  

Kalau semua parti x bergabung.. Korg rasa siapa yg menang?

Anonymous,  August 18, 2010 at 10:00 PM  

aku rasa parti tupperware menang, no 2 jatuh kat parti harijadi, no 3 jatuh kat parti kelab malam..kahkahkahkahkahkah

Anonymous,  August 18, 2010 at 10:34 PM  

INI FAKTA YANG DIFUCK OLH UMNO...

1.Dulu Nuar dikatakan tumbuk diri sendiri...ha..ha..ha..ha...
(kata si warga emas Che det)...namun apa cerita sebenarnya?...lu jwb la sendiri...ha..ha..ha..

2. Kini TBH pulak cekik leher sendiri...ha..ha..ha..ha..apa cerita sbnarnya?....sendiri mau ingat looo!!!

3...Tapi yang Tembak dan Bunuh Diri Sendiri memang kerja UMNO!! BUKTI SAHIH!!!...sendiri juga mau ingat maaa!!!


ha..ha..ha..ha... tak habis2 umno buat lawak!!!!


ke..ke..ke..ke...

sasha2020,  August 18, 2010 at 10:44 PM  

Melayu dgn melayu pun nak gaduh...

Siapa yg untung?? Melayu yg dah makin terancam, yang korang masih dok gaduh gaduh lagi...

PAS dan UMNO kena bersatu... Tinggalkan PKR..Ini parti yg dikuasai majoriti ialah orang bukan melayu..mereka ni bila bila masa boleh melompat ke DAP. Mereka ni sebenarnya orang DAP jugak.

PKR memang kena tipu...yg kuat bersuara dlm PKR ialah pemimpin bukan melayu.. Orang melayu dlm PKR hanya jadi balaci...bodoh tak sedar diri...Dahlah pemimpin kaki liwat, agen yahudi dan CIA, lidah bercabang...itupun, masih lagi nak disokong...memang buta hati dan iman..

Kepada orang melayu dlm PKR insaflah... PAS dan UMNO perlu bersatu..

Anonymous,  August 18, 2010 at 11:06 PM  

To anom August 18, 2010 7:40 PM;

Apakah Universiti di Malaysia lebih baik dari Thailand dan mempunyai ranking yang baik dalam Dunia mahupun Asia?

dawai koko+ August 18, 2010 at 11:57 PM  

muehehhehehehehehe...yeah melayu dalam pkr kaki temberang...agen yahudi...agen cina...kaki liwat...agen semua org....apa la cik shasha elite oi...kampung mana mai nie???

simple, melayu perlu bersatu...utk kayakan lagi cukong2 cina yang duk perderas harta rakyat atas dasar ekonomi mamak kutty...pemilikan melayu kena 30 percent..woi nie cerita zaman bile nie...

fakta nya...melayu umno dan sewaktu dgn nye bukan pure melayu pun...cuba tgk mamak kutty mahadey yang puak2 lu org duk bangga kan....anak dia baguih duk ada kelentong sana sini ...meniaga lingkup...kena bail out...pegang share kilang arak bla bla bla...tu suma fakta...n bapak mamak kutty nie pun melayu2 bodoh dok percaya...dia melayu ka mamak???
tak bawak kemana pun jersi melayu nie...lu tgk negeri2 majority melayu mcm ganu...meniaga kedai makan pun berkira sama sama sebelah kedai melayu..."eh nie kerusi kedai makan wa...lu pegi amik kerusi kat kedai depang nuh...bla bla" ...raja raja gopal melayu kunun simbolik keadilan islam...penjaga agama...kejadah apa bini2 raja gopal nie aurat pun tak reti cover...mau bersatu utk apa???? bersatu utk terus kena tipu...tuh pak pak menteri yang duk dlm kabinet mamak kutty dulu n yang ada n masih kekal dlm hari nie jugak responsible pi bagi duit extra sama itu ling liong sik...apa kejadah...bila kite petik cerita amalan kejadah corrupt governance melayu bodoh dlm umno nie mana pi??? duk biar depa menipu kita melayu.,.sudah2 la bodoh melayu umno woi..tak bawak ke mati pun nama melayu nie...malaikat tak tanya pun wa melayu ke cina ke iban ke,,,nabi agung wa dan lu org suma tak suruh melayu jadi mcm bangsa yahudi..rasa mcm istimewa sgt kat negara nie...hak2 istimewa kejadah apa...lu tgk la berapa byk peruntukkn biasiswa anak melayu yang ada hari nie dgn 10 20 tahun dulu...berkurang ke menningkat...kunun perjuang 153...bodoh sial ...

apa benda lagi...proton kebanggaam mamak kutty...lu pakai keta say perdana...3 tahun gear box jahanam...nak carik spare part pun susah...keta luar yang jauh lagi best craftmanship n qualitynye di jual mahal sbb dasar nak lindung proton..oh yeah proton keta tempatan...mari beli keta tempatan yang bodoh..2 minggu beli power window dah jahanam..mari beli keta proton yang di jual lebih mahal berbanding harga jualan di market luar...nak kata tak belajar matematik budak2 umno nie dah belajar...tu pun tak reti pikir..

duk main kes liwat nie buat apa???
ada ke kes??? betul ke ada kes?
ada mamat wake up cibai mana ntah kata geng2 yang tak sokong umno nie tak bley pikir n give benefit of doubt kat anwar...mcm na nak bagi benefit of dout...mcm na wa nak ragu kalau mmg umno thru their stupid governance mmg terang2 campur tgn polis thru so much cases...kalau umno anak jantan..free up the media...open the election for PRIME MINISTER...
bulan 9 ka 10 nanti bila kuar audit dr jabatan audit negara mula la kecoh sana tiris sini tiris... ada apa apa action ka selama dr tempoh setaun lepas???? lancau ...satu haram pun tak dak...sapa yang govern malaysia skrg nie..umno...mana tanggung jawap hangpa dgn malaon2 bodoh yang duk cekau duit pembayar cukai thru fraud claims etc etc...50 plus years dah cukup dah tempoh utk lu org pikir apa malaysia nie heading to right direection under umno policy...u ask malay to unite..on what basis???? duit royalty kelantan pun haram kedekut nak bagi sbb diifer state govn ngan federal..ada jugak bloger umno yang bodoh pi bubuh gambar edit kunun toyo gigi,mohamad noh teksi daginng kat muka berlebih and najib yang cute sbg privates nak slmtkan selangor??? what the fuck la umno pencacais nie...dah nak ilang kuasa baru nak bercakap ttg islam..dulu masa ada kuasa kuat awat tak ajak melayu unite...melayu unite utk survival bagsat bangsawan melayu what for!!! depa dapat harta cara haram kita yang kat bawah nie dpt apa habaq mai????

elok lah ejaan melayu di tukar jadi melaJEW... jew kan duk rasa depa bangsa pilihan tuhan...hahahhahahaha!

bangang!

rajagopal????
muehehehehehhe

Anonymous,  August 19, 2010 at 12:09 AM  

Anon 11.06
Isu yang ditulis adalah Dr.Pornthip menipu fakta macam orang Malaysia bodoh tak reti nak check. Kalau ranking universiti pun dia boleh tipu, macam mana dengan fakta lain??? Dulu pun doktor tu kata dubur TBH didera dengan benda tumpul. Hari ini doktor tu kata kesan didubur akibat jatuh.

Jangan mudah sangat kena tipu!!!!

Anonymous,  August 19, 2010 at 4:29 AM  

PAS dan UMNO tak akan bersatu sebab Tn Guru Hj Hadi dah cakap, PAS tak akan pikul biawak hidup.....sebabnyer UMNO ni masa dia susah dia perlu melayu PAS bila senang dia gigit PAS....itulah bagai memikul biawak hidup..siapa nak!!. Boleh Jalan lah melayu UMNO...bak kata ajis dalam filem pramlee..alif min nun wau (umno)...bunyinyer sarrkis!

Post a Comment

Lu nak tulis apa lu tulis lah. Tapi jika ada sebarang komen yang lu tulis yang mana boleh di dakwa maka lu jawap sendiri di Mahkamah. Gua empunya Blogg tak tanggung. He he he

Snipet

  © Blogger template On The Road by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP