Kah Kah Kah - Nazri Aziz Kata Karpal Singh Third Class Lawyer

Friday, December 17, 2010



Kah kah kah......

Bukan nak memuji atau membanggakan si Petualang Melayu D.S.Nazri Aziz ni. Tapi ini lah hakikatnya bila Karpal Singh memang Lawyer Kelas Ketiga sebagaimana kata kata D.S.Nazri Aziz. ha ha ha.....

Gomo tidak lah pandai sangat nak membaca dalam English ni, al maklum sekolah pun tahap SRP je, tapi boleh lah sikit sikit faham. he he he

Apa sekalipun Tajuk nya memang PANAS ha ha ha KLIK DI SINI

D.S.Nazri Aziz Petualang Melayu? emmm takpa biarkan sahaja D.S. Nazri begitu kerana memang beliau minta kita ni semua Balun keliling ke atas dirinya yang di labelkan PENGKHIANAT MELAYU.

KAMBING HITAM!!!

Psssttt....He he he...Lawyer kelas ke TIGA..ha ha ha...



PAS ITU MELAYU
UMNO ITU ISLAM

ANWAR AL-JUBURI HARUS BERTAUBAT

Sebarang Maklumat Sila Emel ke: papagomo.com@gmail.com

6 comments:

blogenstarz December 17, 2010 at 12:11 PM  

Karpal tu cuma patung bernyawa saja.Apa yang diucapkan diMakamah hanyalah suara orang lain.Dia tu dah NYANYUK dan hampir MONOPOUS...

Anonymous,  December 17, 2010 at 2:58 PM  

Aku biasanya menyampah tengok muka Nazri ni. Tapi kali ini, kerana dia balun Kapal Sink, yang aku juga tak suka, maka aku bagi pujian sikitlah kepadanya.

Anonymous,  December 17, 2010 at 3:24 PM  

kelas ketiga???

menang banyak kes pon kelas ketiga??
pelik aku...ops lupe pencacai umno sume bodoh, kah kah kah

nazri cam x pnah mng ape2 kes pon...heh

Hahn December 17, 2010 at 3:53 PM  

Karpal tu popular pasal kes kes dadah jer. Lawyer sampah tu.

Anwar salah amik orang... elok sama2 baghal.

Bahtera Merdeka December 17, 2010 at 5:47 PM  

Syabas Nazri..panglima UMNO yg berani.

Kapal Sink tu memang lawyer takde kelas.

Dulu dalam mahkamah dia boleh sebarkan cerita nuar berahim diberi racun arsenik oleh kerajaan yang memerintah. Lawyer biasanya bercakap berdasarkan bukti tapi Kapal Sink ni tak ada bukti pakai hentam jer..Memang lawyer takde kelas.

Eloklah nuar berahim ambik dia jadi lawyer pembela. Banyak lah rahsia nuar tersimpan dalam rekod DAP.

Anonymous,  December 17, 2010 at 6:48 PM  

Nazri langsung takde kelas...apa kelas lah GOMO ni, ada bini pun, bini main dengan orang lain!

Post a Comment

Lu nak tulis apa lu tulis lah. Tapi jika ada sebarang komen yang lu tulis yang mana boleh di dakwa maka lu jawap sendiri di Mahkamah. Gua empunya Blogg tak tanggung. He he he

Snipet

  © Blogger template On The Road by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP