PANAS 18 SX - Lagi Bukti Video Rakaman Adun Selising Saiful Bahri Khalwat!!!

Wednesday, December 29, 2010


Wali Terompah!!!


HAYATI VIDEO INI

FITNAH? Gomo dan Team Nadi Rakyat Fitnah? Blogger Blogger yang memainkan Isu Adun Selising Juga FITNAH? Benar FITNAH?

SAMAN LAH.......Lu nak Tunggu apa lagi Saiful Bahri!!!

Blogg dan Facebookers Pakatan Pembangkang menyatakan Gomo Fitnah malah mereka siap mengeluarkan Bukti kononya Gomo, Azmy dan Pas Beruk lah yang mereka reka Ustaz Saidi yang di tetak pada malam kejadian sepertima yang Gomo laporkan.

Untuk makluman semua, Takkan lah Gomo nak ke Kelantan buat liputan mengenai pendedahan Adun Selising Khalwat ni maka Gomo nak HEBAHKAN Kepada semua segala Gerak Geri dan Lokasi Gomo berada. BODOH Sangat lah kami yang ada masa itu cakap bulat bulat kepada semua Lokasi dan pergerakkan kami. Dan tentu lah Kena KAPAK sebaik sahaja tiba di Kelantan.

Kesian......tang tu pun depa nak kata Gomo dan Nadi Rakyat FITNAH!!!

Sepatutnya mereka yang kata kami ni Fitnah pi tanya sendiri Adun Selising kenapa masih lagi Gagal mengambil Tindakan ke atas Ustaz Saidi yang mendedahkan hal berkenaan Khalwat yang di lakukan nya. SAMAN lah tunggu apa lagi....

Apa sekalipun di minta anda semua menghayati Video yang di keluarkan ini bagi anda semua menilai Apa itu Kebenaran dan apa itu Pembohongan!!!

Psssttt...Adun Selising Tunggu Apa??? Bersihkan nama anda segera!!!

PAS ITU MELAYU
UMNO ITU ISLAM

ANWAR AL-JUBURI HARUS BERTAUBAT

30 comments:

Anonymous,  December 29, 2010 at 9:38 AM  

ni boleh kira sbg bukti ke?
ust saidi wat laporan polis x?
yg kes khalwat tu pulak dia report kat majlis agama x?
kalau x mmg byk spekulasi2 yg timbul.

ko citer separuh jalannn lar broo

Anonymous,  December 29, 2010 at 9:43 AM  

hahaha...

org x skolah je kata ni bukti...
so gomo x skolah, so dia kata ni bukti la...
so bermakna gomo BODOH

HAHAHAHAHAHA

ni bukan bukti la pondan wehh...ni tuduhan

tuduhan, fitnah dr mulut...bukan bukti

baghal!!!

ustd saidi...bila nak repot polis n jabatan agama adun selinsing berkhalwat???

ngehehehe

Anonymous,  December 29, 2010 at 9:48 AM  

bab agama ni...pas biasa tak pakai polis..kan macam biasa kawan DAP x percaya polis pun...baik terus pegi kat Ulama paling tinggi..yg pangkat rendah sikit je dr tuhan bg penyokong PAS, Nik Ajis....dah Nik Ajis kata 'Allah dah maafke'...Ust. ni nak buat gapo lagi...apa kata kita cabar..Nik Ajis buat laporan Polis, saman atau sumpah ngen Quran xde kejadian ni! asik cabar org je buat report...

Anonymous,  December 29, 2010 at 9:55 AM  

Blogger ni mmg bodoh pn... bila masa dia cerdik pn aku x taw

mr anon,  December 29, 2010 at 10:02 AM  

kepada semua pro pembangkang, ko dengar ke tak ceramah us saidi tu, dia bawak jumpa tok guru nik aziz untuk nik aziz buktikan macamna pelaksanaan hudud acuan pas, kalau ko berpegang kepada hujah report polis maka bukan fitnah, macamana plak dengan saiful yang buat report dia diliwat?adakah itu bukti dan secara tak langsung ko bersetuju anwar liwat?

Anonymous,  December 29, 2010 at 10:15 AM  

Salam PG;

Pandir sungguhlah org2 yg PERASAN pandai yg singgah sini, baca blog demo anden komen pulok kato demo bodoh!

Kalu PANDA sgt, tulihlah blog sendighi.

Dasa menate BABI bodoh, tumpe blog oghe ja pouk2 nuh!

Anonymous,  December 29, 2010 at 10:38 AM  

Tak payoh repot ke jabat agama lah bodoh... Yg kes MatSabu dulupun diaorang ejas nombor bilik jadi silap....

Lepas tuuu Mat Sabu dikatakan tak bersalah berkhalwat dgn norma.

Nik ajis kata itu perangkap UMNO pulak....

Gilerlah nak berh=bahas dgn puak pas ajaran sesat niiii.

Kalau tang dia semuanya boleh dan halal kalau UMNo buat semaunya salah dan haram....

Pulak tuu puak2 Pas niii cakap dan apa yg dia tulis memangtidak melambangkan akhlak sebagai ornag Islam. Teruuuuuuuuk .

Pegi mampus dgn bulan mu tuuu

GOMO KANTOIIIIIIII,  December 29, 2010 at 10:45 AM  

http://kedahlanie.blogspot.com/2010/12/isu-fitnah-ruduh-berzina-dalam-koc.html


KAHKAHKAH.....KANTOIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII

Anonymous,  December 29, 2010 at 10:46 AM  

ayya.. bukan kena langgar pn baru 3 hari... tp gmbr dlm clip kata 3 hari tp xlapor polis.. pakai baju sama dgn gmbr 3 hari lepas... kete kena lggr masa u turn.. tp bontot tetap elok. baik punyer... xlogik lgsg cerita dgn fakta...

Anonymous,  December 29, 2010 at 10:50 AM  

Pas is DEAD!!!

Anonymous,  December 29, 2010 at 10:52 AM  

Wahai pencacai umno....gomo dan kuncu2nya telah terkantoi lagi. Bukak link ni dan nilaikan sendiri....aku tau apa tujuanmu dan sapa bosmu wahai gomosundramaniam (hang dah wajib mengucap balik dah ni)
http://pencacai-semalaysia.blogspot.com/2010/12/fitnah-pgomo-lahanat-sudah-sampai.html

Anonymous,  December 29, 2010 at 10:53 AM  

Bodoh giler anon 10:46 nih.
Bila buat u turn tentulah kita kena pusing ke sebelah kanan. Avanza tu sengaja langgar pintu sebelah pemandu utk mendatangkan kecederaan pada pemandu. Klu langgar belakang apa 'keuntungan' yg avanza tu dpt?
Simple math camni pun susah nak fikir ke?

Anonymous,  December 29, 2010 at 10:56 AM  

Kalau rasa tak salah mengaku sahajalah, tap payah kita nak bela benda yang salah. suruh je bersumpah dengan Quran kalau beranilah, lepas tu settlelah. Apa benda yang nak kecoh-kecoh ni

GOMO KANTOIIIIIIII,  December 29, 2010 at 10:58 AM  

anon 10:53.......baca dulu ni ha....kahkahkah

http://propartiislammalaysia.blogspot.com/2010/12/terbaru-papa-gomo-si-penipu-sudah.html

Anonymous,  December 29, 2010 at 11:06 AM  

anon 10.53..
kalu u turn, cmane org langgar sebelah pintu driver.. sebelah pintu driver tu tmpt plg dekat dgn divider jlnraya...
-headhunter..

Anonymous,  December 29, 2010 at 11:19 AM  

Deadhunter,
Maaf mungkin salah aku. Tu cuma teori aku jer. Hehehe.
Maaf jugak sbb aku lom sempat gi Kelantan, jadi aku x dpt gmbrn keadaan jlnraya kt sana. Tp klu aku refer jlnraya kt Shah Alam n PJ, aku yakin bukan semua tmpt u-turn ada divider.

Anonymous,  December 29, 2010 at 11:36 AM  

biasa lah...bila bercakap tu pakai logik akal semata...berubah2 lah 'fakta' nya...

tapi biaq pi lah depa ni...

pasai Kalimah Allah...jangan kata depa nak pertahankan...malah kuarkan lagi kenyataan yang keliru n mengelirukan (AGAMA ISLAM TU AGAMA BENAR...ni soal akidah...)

pasai sumpah laknat....depa dok pertikai...tang akuan sumpah depa terima...tapi yang sebelah depa je larrr...

ish...nak habaq pun tak tau macamana...tang kepercayaan pada ALLah yang atasi sume kepercayaan pun depa dok sok sek...sok sek...nak cakap pe lagi...?

perjuangan haq takkan sama dengan perjuangan bathil...

wallahu'alam...

Anonymous,  December 29, 2010 at 11:49 AM  

salah satu tanda2 hampirnya kiamat...bila fitnah makin menjadi2..maka tunggulah janji ALLAH..sesungguhnya, ALLAH tidak pernah memungkiri janji...

Anonymous,  December 29, 2010 at 12:07 PM  

Bukti?! mana buktinya bro?
Yang kau bagi tu cuma statemet je. Kalau nak hukum orang setakat pakai statement je, tak jalan bhai. Bodoh orang kata.

-Gertakan Jiwa Tempur-

Anonymous,  December 29, 2010 at 12:14 PM  

Jangan lupa bawa laser dong ini malam kita tengok sia pa jadi juara

Anonymous,  December 29, 2010 at 12:16 PM  

Gomo and the gang.... suda gilo fithnah.

Harimau Melayu,  December 29, 2010 at 12:20 PM  

bro!!!!

aku setuju ngn lu bro!!!!!

jom kita cabar adun selinsing bersumpah..dia pun tkut nk bersumpah cam anwar..

tak pun kita suruh si isteri tu bersumpah...baru juak2 babi pas ni nk percaya bro!!!..

tapi juak2 sial pas ni tkkan percaya gak sbb dah termakan taik karpal singh yg suci

Anonymous,  December 29, 2010 at 1:19 PM  

nice footage bro gomo,

puak2 ni biasa la mana nak ngaku, diorang memang expert bab2 khalwat ni

kepada para penyokong mereka, hati-hatilah dengan menjaga bini korang, takut nanti kene sondol

nanti kuar dalam blog lak pastu puak2 ko kata gomo tipu lagi

Anonymous,  December 29, 2010 at 1:34 PM  

wakakkak...gomo gomo..ko ni memang benar orang kata..ilmu cetek tapi nak juga jadi blogger...tapi memang tahap mcm ko ni la yg umno ade pun...hahhaha

kepada pembaca semua...skang ni simple jer...bila keluar isu gomo antara dalang dan kantoi dalam mereka cerita isu adun sleinsing ni...gomo dah kecut telur....

Kepada pembaca semua,sebenarnya,video diatas inilah yg gomo akan keluarkan selepas tempoh bertenang pada 1 Januari 2011..disebabkan hampir kebanyakkan blog hentam gomo kiri dan kanan...termasuk dalam blog gomo ni sendiri,dia terpaksa keluarkan video kat atas ni...padahal dia simpan kononya video inilah buktinya....padahal,yg sebenarnya,gomo haram langsung takde video tu....

So untuk nak selamatkan keadaan dan mengelakkan UMNO malu besar,so gomo terpaksa keluarkan video bukti tu hari ni...wakkakkaka

So gomo,trick ko tahap sampah jer..
So gomo,ko kene ingat,walaupun ko dan member ko lagi 2 orang tu pikir korang dah terhabis baik merancang....insyaallah,Allah lagi maha hebat...ko tunggu la azab dan balasan ko akan terima nanti....

Anonymous,  December 29, 2010 at 1:38 PM  

Lagi satu,agak-agak korang la...kalau dah kene ancaman langgar lari,then kejadian kene tetak pulak tu...agak agak korang lah,boleh ker korang rileks kat rumah then sambil melayan blogger jahanam datang ker rumah korang tu?

Ala come on la...ada orang langgar kete lu kat belakang pun,pasti lu akan report polis...inikan pula katanya ancaman untuk membunuh diri ustaz zaidi tu..tak cukup dilanggar,sampai kejadian tetak parang tu...takkan tak nak report polis kot? kami pakatan rakyat,walaupun kurang percaya akan institusi kepolisan,masih juga buat report walau ape yg terjadi...inikan puak umno...takkan tak report kot??wakkakak

Anonymous,  December 29, 2010 at 2:13 PM  

aku akan sarankan kapal sink utk mendesak kerajaan menubuhkan siasatan diraja utk menyiasat perkara ini..

kalu tak, menetapkan inkues utk membicarakan tentang tuduhan ini..

kalu tak dapat jugak, dgn bantuan khalid gagap dan teresa kok, menganjurkan siri demonstrasi bantahan dan juga Memo ke yg diPertuan Agong bagi menyiasat perkara ini..

Jika tidak juga dapat dilakukan, perkara ini dimasukkan sbg agenda buku jingga setelah Pakhatan memerintah 100 hari..

jika ia juga tidak dapat dilaksanekan..koc VIP no 1 KTM ditutup utk penumpang takut terkena suwey!, tak lupa juga hotel puduraya..

Anonymous,  December 29, 2010 at 2:50 PM  

kantoi sudah...
http://propartiislammalaysia.blogspot.com/2010/12/sandiwara-puak-fitnahsaksi-kes-zina.html

Langsi,  December 29, 2010 at 3:27 PM  

Menteri Terang & Konekasi merogol amah Indonesia awat korang taknak crite ngok!

Anonymous,  December 29, 2010 at 5:07 PM  

Lagi sekali PAPAGOMOL Merapu...

Mana buktinya??? Edit video yang sama lepas tu kata bukti.... aku tak nampak pun muka Adun atau Pompuan tu tengah kena tangkap....

Tak nampak pun dalam Video tu ADUN pakai seluar dalam... tak nampak pun tuala merah..

Malah lebih konfius lagi... rumah tiang batu transformed jadi pondok kayu burok...

Mungkin kereta Ust Saidi tu dilanggar kerana membuat pusingan U mengejut. Mungkin juga memang epa berpakat dlm kes langgar ni supaya lebih sensasi..dalilnya dua2 pihak tak buat laporan polis. Logik ke? Siapa nak bayar kos repai kereta ustaz tu? Mcmana nak claim insurans kalau tak buat report? Atau ada "orang" akan settlekan bil repair tu nanti.

Pasal isu purdah. Bukankah Nik Aziz kata kalau melibatkan isu keselamatan maka Kelantan mempertimbangkan untuk mengharamkan purdah selari dengan pendapat ulama2 besar dunia termasuk Yusof Qardawi. Nik Aziz tidak menghina pun pemakaian purdah. Ada nik Aziz kata purdah tu pakaian kuno ke? Purdah tu pakaian padang pasir ker? Yang penting tutup aurat. Lagipun telah sepakat ulama mengatakan aurat wanita seluruh badan kecuali muka dan tapak tangan.

Persoalan pokok ialah bila kejadian ini berlaku. Sebab melalui carian di internet tuduhan terhadap ADUN Selising ini bermula tahun 2002 lagi. Kalau berlaku tahun 2002 kenapa bulan oktober 2010 baru Ust Saidi keluar PAS??

j3bat,  December 31, 2010 at 12:08 PM  

Ezy Money.

PAS PIS PUS. Saman lah si GOMO penipu tu. Biar Papa GOMO ditelanjangi pulak angkara fitnah nie.

Sembang banyak tak guna. Saman lah cepat. Saman sekali Ustaz Saidi sebab beliau pencetus berita nie.

Aku rasa geng-geng Pemuda PAS yg gagah perkasa boleh mengorak langkah nie.

Sekali lagi, cerita banyak tak guna Saman GOMO dan Ustaz Saidi A.S.A.P

if you guys have the balls that is !

Post a Comment

Lu nak tulis apa lu tulis lah. Tapi jika ada sebarang komen yang lu tulis yang mana boleh di dakwa maka lu jawap sendiri di Mahkamah. Gua empunya Blogg tak tanggung. He he he

Snipet

  © Blogger template On The Road by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP