PENTING- Remaja Wanita Hilang

Tuesday, January 5, 2010

Align Center

DYG Sabrina umur 13 Tahun
Tarikh Terakhir di lihat pada 28/12/2009
Di Centre Point.
Berakaian Kemeja T Putih dan Seluar Jeans hitam

Sesiapa yang Terjumpa Remaja ini sila hubungi:
013-8778113 ( Azmi Henry)
016-6376761 ( Titi)
Dan Hubungi Balai Polis Yang Berhampiran.

Psssttt...Harap rakan yang lain sebarkan nya.

PAS ITU MELAYU
UMNO ITU ISLAM

ANWAR AL-JUBURI HARUS BERTAUBAT

Read more...

SAHIH-Anwar Sokong Gereja Kerana Gereja Sokong HOMOSEKSUALIni lah bila Matlamat menghalalkan cara. Apa sekalipun pasti akan di lakukan di setiap sudut tampa mengira apa agama anutannya itu. Bukan nak menidakkan kebenaran mahupun menabur fitnah, namun realitinya cukup jelas bila Anwar Al Juburi ini menyokong penuh usaha pihak Gereja Kristian dalam menggunakan kalimah Allah ini.

Mengapa Anwar bersungguh sungguh membela pihak Gereja Kristian ini dalam penggunaan kalimah Allah selain dari meraih undi politik? Apakah terdapat hal lain yang berkaitan sehingga Anwar sanggup berkempen bagi pihak Gereja Kristian ini? Mana mungkin tidak ada hal tersembunyi di sebalik sokongan Anwar ini terhadap Gereja Kristian.

Gomo membuat beberapa pemerhatian dan analisis di dalam web The Herald milik Gereja Kristian ini dan setelah semakan di buat hampir 2 jam Gomo mendapati web The Herald ini tidak pernah sama sekali mengkritik Anwar. Malah setiap artikel nya yang ada berkaitan Anwar pasti akan di sanjung dan di julang sebagai tokoh penting dalam Malaysia ini.

Sedar ataupun tidak Pihak Gereja Kristian sebenarnya menyokong kelakuan sumbang HOMOSEKSUAL. Ini terbukti dengan banyak pihak dari gereja di seluruh dunia yang menerima hubungan Homoseksual ini dan mengiktiraf perkahwinan sesama jenis. Lihat sahaja di Singapura apabila Homoseksual di benarkan oleh kerajaan nya.

Apakah Anwar Ibrahim ini dalam masa yang sama cuba mendapatkan sokongan dari pihak Gereja Kristian Malaysia dalam isu liwat nya itu? Gomo terbaca dalam artikel The Herald yang cuba mengkritik perjalanan kes liwat Anwar ini apabila mengatakan kes Liwat Anwar sepatutnya di jalankan di mahkamah Syariah. Apakah ini semua satu bentuk sokongan secara diam dalam kes liwat Anwar?

Sudah terbukti yang Anwar menyokong The Herald milik Gereja Kristian ini bagi mendapat balik sokongan dari pihak Gereja dalam kes liwat nya. Anwar ternyata bijak dalam memanipulasi rakyat dengan bertopengkan Islam dan Kristian.

Anwar Ibrahim ternyata seorang PENGKIANAT kepada Agama, Bangsa dan Negara.

Psssttt....Patutlah beriya iya Anwar sokong pihak Gereja dan menemplak ulama kita.

Jom daftar bantahan kepada Gereja Kristian ini!!!
Suarakan Hak kita umat Islam

http://www.muslimconsumer.org.my/herald/index.php

PAS ITU MELAYU
UMNO ITU ISLAM

ANWAR AL-JUBURI HARUS BERTAUBAT

Read more...

Snipet

  © Blogger template On The Road by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP