GAMBAR PANAS-Khalid Gagap Menganjurkan Pesta Pada Malam Jumaat

Wednesday, January 6, 2010


Ini Baru satu yang terdedah,
belum lagi lihat yang habis didedahkan buat santapan.

MB Selangor Khalid Ibrahim atau lebih di kenali Khalid GAGAP telah menganjurkan satu PESTA menyambut tahun baru buat EXCO Selangor yang bertempat di I-City Bukit Raja. Pesta ini berlangsung pada malam JUMAAT yang mana hari yang sentiasa kita penuhi dengan membuat amalan yang di redoi oleh Allah yang maha Esa.

Yang tak hadir semuanya dari kalangan Exco PAS Selangor. Wah Khalid tak jemput Exco PAS atau Exco PAS tahu malam Jumaat malam Sunat? Tapi Khalid GAGAP ni buat benda tak senonoh pula...

Klik Link INFO CORNER bagi tatapan gambar PESTA seanjutnya.


Siap Karoke lagi orang tua ni. Ya Allah,
patutlah sokong pihak Gereja dalam Kalimah Allah.

GEMPAR!!!
SELEPAS SULAIMAN ABDULLAH MENARIK DIRI
KINI SANKARA NAIR PULA DI JANGKAKAN
MENARIK DIRI DARI KES LIWAT ANWAR
KLIK DIARI ANWARPsssttt...Eli Wong Ratu Bogel PKR asyk berkepit dengan Khalid Gagap je...he he he

PAS ITU MELAYU
UMNO ITU ISLAM

ANWAR AL-JUBURI HARUS BERTAUBAT

Read more...

JAHIL- Kerajaan Zionis Pakatan Rakyat Menjadikan Kanak Kanak Mangsa Politik Sempit MerekaLepas satu maka satu lagi kekejaman Kerajaan Zionis Pakatan Rakyat ini. Kalau dahulunya Kerajaan Zionis Selangor sekarang ini pula Kerajaan Zionis Pulau Pinang. Di Pulau Pinang ini bukan sedikit kehancuran malah sudah beratus kehancuran yang mereka ini puak Zionis Pakatan Rakyat lakukan terhadap umat Islam.

Tabika Kemas Bandar Bayan Baru Pulau Pinang telah di arahkan oleh kerajaan DAP Zionis untuk menuntup nya dalam masa seminggu. Kenapa Tabika Kemas tempat buat kanak kanak belajar Ilmu dan Al Quran di paksa tutup oleh kerajaan Zionis ini? Apakah Tabika Kemas menjadi tempat merekrut kanak kanak agar menentang kerajaan Pakatan Zionis ini?

Umur 4 tahun sehingga ke 6 tahun apalah sangat dia tahu dalam bab politik ini? Takkan lah kerana Tabika Kemas itu anjuran Kerajaan Barisan Nasional maka perlu di tutup kerana takut penyebaran politik di adakan di Tabika itu?

Kanak kanak berumur 4 tahun hingga 6 tahun menjadi mangsa dalam kekejaman kerajaan Pakatan Zionis DAP PKR dan PAS ini. Sungguh malang sekali rakyat Pulau Pinang apabila mendapat sebuah Kerajaan yang bertindak Rakus sedemikiian rupa. Apakah tidak akan ada kesan buat kanak kanak itu dari mendapatkan Ilmu dalam menghadapi masa akan datang?

Hal ini sungguh JELEK sama sekali, kerana Politik sanggup mereka kerajaan Pakatan Zionis ini menghancurkan ilmu yang di perolehi oleh kanak kanak di Tabika Kemas itu. Jika sebelum ini Dewan mengara Al Quran di robohkan kerana Kerakusan Politik maka tidak mustahil selepas ini akan ada lagi tempat buat Kita, anak anak kita malah seluruh rakyat aan di Robohkan oleh mereka Kerajaan Pakatan Zionis ini.

PRU ke 13 nanti kita akan Tolak Kerajaan Pakatan PAS, DAP dan PKR ini dengan sepenuh hati dan gemaan suara kita. Jika kerajaan Zionis Pakatan Rakyat ini emerintah, maka selagi itulah juga Rakyat akan di himpit kesesangraan dan Bala Bencana.

Moga Allah memberikan kekuatan buat ibu bapa dan kanak kanak di Tabika Kemas yang akan di tutup itu. Pihak Kerajaan di harapkan membantu sebaik yag boleh bagi memastikan kanak kanak itu memperolehi pelajaran yang terputus akibat kekejaman Kerajaan Zionis ini.

Psssttt...Makin lama makin kurag ajar depa puak Zionis Pakatan Rakyat ni..CELAKO

PAS ITU MELAYU
UMNO ITU ISLAM

ANWAR AL-JUBURI HARUS BERTAUBAT

Read more...

Snipet

  © Blogger template On The Road by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP