Wee Choo Keong Tahu Siapa Pembakar Gereja Di Wangsa Melawati?

Monday, January 11, 2010


Pelukkan Gaya Seorang HomoseksuaL?

Pada 9/01/2010 semasa Perdana Menteri Malaysia melawat lokasi kejadian Gereja yang terbakar akibat dari pihak yang tidak bertanggungjawap,Yang Berhormat Parlimen Wangsa Maju Wee Choo Keong aka PONDAN TUA tidak hadir bagi turut sama ke lokasi kejadian.

Apakah Wee Choo Keong bukan rakyat Malaysia? Apa kah ini kelakuan seorang YB di Parlimen tersebut yang tidak hadir apabila seorang Perdana Menteri sanggup turun Padang di dalam kawasan Parlimen Pembangkang? Ternyata Wee Choo Keong ini bersikap KURANG AJAR sama sekali.

Sudahlah tidak turun ke lokasi Kebakaran Gereja, malah Wee Choo Keong dalam Blogg nya mengatakan:

"Kerajaan dan Polis Diraja Malaysia gagal menjaga kepentingan dan hak rakyat Malaysia. Secara goodwill Kerajaan patut menanggung tanggungjawab ini dan saya cadangkan bahawa kementeriannya membayar segala belanja membaiki gereja-geraja yang telah dirosakkan oleh para pengamuk yang telah melakukan perbuatan mengkhianati negara dan patut dihukum menurut undang-undang negara ini."
KLIK Di SINI

Kerajaan dan Pihak Polis di persalahkan atas hal ini? Dari sudut mana kerajaan perlu di persalahkan akibat dari kebakaran Gereja ini? Atas keperluan apa Kerajaan perlu membayar kos bagi membaik pulih semua Gereja yang Terbakar ini? Apakah Kerajaan yang membuat sehinggakan Gereja tersebut terbakar?

Kerajaan melalui pengumuman D.S.Najib memberikan peruntukkan sebanyak rm500 ribu bagi pihak Gereja di Desa Melawati untuk membuka pejabat yang baru di lokasi yang berlainan. Itu usaha Kerajaan bagi meringankan beban pihak Gereja berkenaan dalam keadaan yang telah berlaku ini. Namun apakah Bangunan yang terbakar itu tidak punya Insurans bagi membolehkan pihak Gereja membuat tuntutan atas kemusnahan Gereja mereka? Sudah tentu Insurans akan membayar kos yang difikirkan perlu kepada pihak Gereja atas kemusnahan yang mereka alami.

Wee Choo Keong menyebut:

"para pengamuk yang telah melakukan perbuatan mengkhianati negara dan patut dihukum menurut undang-undang negara ini."

Siapa para pengamuk dan pengkianat yang di maksudkan Wee Choo Keong? Apakah mereka yang Berdemonstrasi di jalanan sehingga memusnahkan harta awam bukan Pengamuk dan pengkianat? Lihat sahaja apa yang mereka Pakatan DAP,PKR dan PAS lakukan bila melakukan Demonstrasi ISA yang lepas. Kerajaan menanggung kerugian Jutaan Ringgit hasil dari kemusnahan harta awam yang telah mereka lakukan. Jadi siapa yang PENGAMUK dan PENGKIANAT?

Wee Choo Keong ini ternyata DUNGU yang tidak tahu apa apa dalam bercakap. Sikap YB sebeginilah yang akan menghancurkan rakyat dan Negara. Wee Choo Keong seharusnya bertanggungjawap atas apa yang berlaku dalam kejadian ini. Kerana Wee Choo Keong mewakili kawasan Wangsa Maju ini dan sudah pasti Dia juga tahu siapa dalang di sebalik yang berlaku. Malah Tian Chua juga ada menghubunginya dalam melakukan agenda mereka. Kebakaran Gereja menjadi modal buat mereka Pakatan DAP,PKR,PAS ini dalam meraih undi di Pilihanraya SARAWAK.

Buat Wee Choo Keong di sarankan agar jaga lah ANAK LUAR NIKAH anda yang di perolehi semasa menjadi MP Bukit Bintang dahulu. Tanggungjawap seorang BAPA perlu di penuhi maka barulah boleh menjadi Wakil Rakyat yang Betul. Jika anak sendiri pun tak terjaga inikan pula hendak menjaga Rakyat Wangsa Maju.

Psssttt...Si Pondan ni 2 Alam....Celako..celako..celako..Spesis Anwar jugak ni

PAS ITU MELAYU
UMNO ITU ISLAM

ANWAR AL-JUBURI HARUS BERTAUBAT

Read more...

Snipet

  © Blogger template On The Road by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP