Khalid Samad-PAS for All Di WAJIB Tukar Kepada PAS for KRISTIAN

Tuesday, January 12, 2010Khalid Samad sekali lagi MELACURKAN ISLAM apabila dengan selamba mengatakan kalimah ALLAH boleh di gunakan oleh pihak HERALD semasa berlangsungnya Forum ALLAH Conttroversy Held yang berlangsung di Kuala Lumpur, Selangor Chinese assembly Hall pada malam semalam.

Khalid Samad ini sememangnya telah menjadi BARUA kepada pihak Herald dalam isu Kalimah Allah ini. Apakah kenyataan Khalid ini merupakan kenyataan buat semua pimpinan PAS? apakah PAS mengiyakan apa yang di ungkapkan oleh Khalid Samad ini?

Dalam Forum semalam Khalid Samad juga telah melemparkan tuduhan yang sungguh BIADAP dengan mengatakan semua yang berlaku dalam isu Kalimah Allah dan Gereja ini berpunca dari UMNO. Dari sudut mana UMNO punya angkara hal ini? Apa Khalid Samad ini lupa bahawa Dia dan Anwar lah yang menyokong pihak HERALD ini dalam menggunapakai kalimah Allah.

Kenyataan Khalid Samad ini yang mengaitkan UMNO dengan isu yang terjadi merupakan satu kenyataan yang bersikap politik semata mata. Kerana kedaiifannya berpolitik maka dalam isu agama pun si Khalid Samad ini menjadikan nya modal menarik undi. Memang Khalid Samad ni patut di GUGUR kan sahaja bab kata Hassan Ali.

Khalid Samad,Anwar Ibrahim, Hussam Musa, Tian Chua merupakan mereka yang secara sulit dalam perjanjian dengan pihak HERALD akhbar milik Gereja ini. Propaganda mereka cukup mudah dalam hal ini yang mana matlamat merekka untuk menawan Sarawak pada pilihanraya yang akan berlangsung tahun 2010 ini.

Khalid Samad merupakan pimpinan PAS yang kononya parti memperjuangkan ISLAM. Apakah kenyataan Khalid Samad ini mewakili pihak PAS dari menukar
PAS FOR ALL kepada PAS FOR KRISTIAN???

Ahli PAS perlu sedar dan wajib menyingkirkan Khalid Samad yang berpaksikan Anwar Ibrahim ini demi menyelamatkan perjuangan PAS sebelum ini. Jika tidak nescaya PAS akan di timpa BALA sebagaimana NIK Ajis yang ketika ini di timpa BALA tak putus putus dalam Pemerintahaanya akibat sokongan nya kepada Peliwat Tegar Anwar Al Juburi.

Gomo juga mencabar Khalid Samad mengatakan sekali lagi dengan secara terbuka bahawa umno yang terlibat dalam Pembakaran Gereja ini. Jika Khalid Samad berani mengatakannya sekali lagi maka kami UMNO juga akan berani mengheret Khalid Samad ke muka Pengadilan.

Pihak Bertanggungjawap terutama KDN perlu memberi perhatian di dalam hal ini. Jangan akibat mulut Politik seperti Khalid Samad ini maka Malaysia yang aman ini akan Hancur akibat sengketa agama yang tidak berkesudahan.

Allah adalah milik umat Islam.

PAS ITU MELAYU
UMNO ITU ISLAM

ANWAR AL-JUBURI HARUS BERTAUBAT

Read more...

Snipet

  © Blogger template On The Road by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP