Khalid Samad Memperlekehkan Ulamak

Monday, January 18, 2010Khalid Samad, Ahli Parlimen Shah Alam, wakil PAS yang tak henti henti dengan kontroversi dengan orang Islam yang diluar kelompok Pakatan Rakyat. Bermula dengan kuil Hindu di Shah Alam dan sekarang dengan saranan beliau bahawa kalimah Allah 'harus' digunkan oleh penganut agama Kristian.

Sepanjang pengetahuan saya Khalid ini tidak mempunyai sebarang kelulusan dalam bidang agama Islam selain menjadi ahli PAS dan beliau sendiri mengaku bahawa beliau bukan seorang ustaz. Tapi cara beliau menempelak penelist lain yang jauh berilmu dalam bidang usuluddin dan pendakwahan didepan para hadirin sekelian sedangkan panelist tersebut menggunakan tutur cara yang berhemah ketika berbahas.

Serangan beliau keatas UMNO mendapat
perhatian blogger
www.papagomo.com
Petikan:
Minaq Jinggo Fotopages

Ternyata Khalid Samad ini merupakan pemimpin Pro Edrogan di dalam PAS. Kata sepakat antara Anwar Brahim dan Khalid Samad dalam menyokong kalimah Allah di gunakan bagi terbitan akhbar dan majalah Herald ternyata memberikan kejutan buat seluruh umat Islam. Anwar dan Khalid Samad ternyata PENGKIANAT AGAMA.

Kita sudah lihat bagaimana Pimpinan Pro Ulamak PAS Ustaz Nasharuddin dan Ustaz Haron Din yang begitu lantang menentang penggunaan kalimah Allah ini bagi di gunakan oleh bukan Islam. Namun apakah ahli PAS terutamanya pada masa ini lebih mendengar Pimpinan PAS yang Profesional dari Pro Ulamak.

Jika di lihat situasi dalaman PAS tidak mustahil pemilihan PAS yang akan datang pastinya di penuh oleh mereka yang Pro Edrogan dalam jawatan Parti PAS ini. Pro Edrogan ternyata mempunyai sokongan Keewangan yang banyak serta sokongan dari Anwar Al Juburi dan juga Pimpinan Kafir yang lain dalam DAP, dan PKR. Ini bermakna Pro Ulamak hanya akan mengisi jawatan secara lantikkan sahaja. Itu pun jika DILANTIK!!!

PAS akan Hancur dan Jahanam selagi berkerjasama dengan PELIWAT dan DAP Komunis. Jika dahulu PAS menyatakan Memperjuangkan Islam. Namun kini tidak lagi kedengaran. PAS sudah semakin berubah dengan kepimpinan Gaya Liberal. Islam sudah tidak menjadi Teras kepada mereka ini. Moga Pimpinan dan Ahli PAS sedar apa yang terjadi dan bakal berlaku kelak.

Pssstttt....PAS akan hancur jika ulamak di sinkirkan...Celako..Celako..Celako...

PAS ITU MELAYU
UMNO ITU ISLAM

ANWAR AL-JUBURI HARUS BERTAUBAT

Read more...

Snipet

  © Blogger template On The Road by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP