Anwar Al Juburi Akan Menangguhkan Perbicaraan 25hb Jan Ini???

Tuesday, January 19, 2010


Melopong Mulut bila di ajukan solan suruh BERSUMAH

Tinggal lebih kurang 5 hari sahaja lagi bagi kita seluruh rakyat malaysia khusunya mengikuti perjalanan kes liwat yang membabitkan tertuduh Anwar Brahim dan juga mangsa liwat nya Saiful Bukhari. Perjalanan yang sepatutnya berjalan pada tahun lepas 2009 telah beberapa kali di tangguhkan akibat sikap Anwar Brahim yang melengah lengahkan kes liwat ini.
Rayuan demi rayuan telah pun di failkan oleh Anwar Brahim melalui peguambelanya yang seramai 12 orang. Satu persatu juga dokumen dan bukti dalam kes liwat ini turut di tuntut oleh Anwar Brahim. Mahkamah telah memberikan salinan bukti yang telah di pohon oleh Anwar Brahim melainkan:

Rakaman ASAL CCTV lokasi Kondo tempat berlakunya jenayah Liwat ini.
DNA ASAL dalam kes Liwat ini.
Senarai Saksi Saksi daam Kes Liwat Ini.

Segala dokumen yang lain berserta salinan CCTV dan Laporan DNA juga telah di berikan oleh pihak Pendakwaraya kepada para peguam Anwar Brahim yang 12 orang kesemuanya. Namun Anwar Brahim tetap juga melengahkan perbicaraan kes Liwat ini dan akhir sekali Anwar Brahim telah memohon kepada Mahkamah untuk MenGUGUR kan Kes Liwat ini sebelum perbicaraan berjalan.

Mahkamah sebelum ini telah menolak rayuan dari Anwar untuk menGUGUR kan kes sebelum perbicaraan dan telah menetapkan 25hb Jan 20010 bagi kes liwat ini berjalan. Namun ada juga desas desus yang mana telah mengatakan Anwar akan cuba sekali lagi menangguhkan kes liwat nya pada 25 Jan ini atas alasan Rayuan yang masih lagi di dalam proses Mahkamah.

Kita rakyat Malaysia pastinya akan menunggu dengan debaran bilakah kes Liwat yang membabitkan Anwar Brahim dan mangsa Liwat nya Saiful bukhari akan berjalan. Kita juga pastinya tidak sabar untuk melihat Rakaman CCTV yang mana telah di pohon oleh Anwar Brahim dan para peguamnya.

Untuk makluman, Ketua Peguam Anwar sebelum ini adalah Sulaiman Abdullah. Selepas mahkamah mengarahkan pihak pendakwaan menyerahkan salinan bukti dalam kes liwat ini kepada para peguam Anwar, Sulaiman Abdullah telah MENARIK DIRI secara tiba tiba. Alasan yang di berikan oleh Anwar kerana Sulaiman Abdullah mengalami masaalah BUASIR.

Apakah BUASIR penyebab Sulaiman Abdullah MENARIK diri dalam kes Liwat ini?
Sama sama kita lihat perjalanan kes liwat ini.
Psssttt...Anwar dah kecut....hu hu hu

NIK AJIS LIDAH BERCABANG
KLIK RBF


PAS ITU MELAYU
UMNO ITU ISLAM

ANWAR AL-JUBURI HARUS BERTAUBAT

Read more...

Khalid Samad Di Belasah Oleh Saudara Baru Juhaidi Yean Abdullah


Aksi Khalid Samad Bakal Paderi HERALD Malaysia

Khalid Samad ternyata seorang yang sungguh Biadap dan PENGKIANAT buat seluruh umat Islam Malaysia ini. Khalid Samad lah yang beriya iya mempertahankan isu kalimah Allah agar di berikan kepada pihak Akhbar Gereja The Herald bagi di gunakan dalam terbitannya. Sesungguhnya Khalid Samad ini amat BIADAP sama sekali.

Lihat sahaja gambar di atas yang menunjukkan Khalid Samad ini seolah olah memperlekehkan kalimah ALLAH. Memang CELAKA si Khalid Samad ini.

Semasa Forum " Allah Siapa yang Punya" Si Khalid Samad ini telah mendapat malu besar di depan khalayak yang hadir serta tetamu undangan yang lain. Manakan tidak si Khalid ini telah di tegur secara terbuka oleh saudara baru Juhaidi Yean Abdullah.

Saudara Juhaidi Yean Abdullah telah menemplak Khalid Samad berhubung kenyataan Khalid Samad yang mengatakan isu Kalimah Allah dan punca di sebalik kekecohan yang berlaku ini adalah hasil dari UMNO. Ternyata Khalid Samad telah mempolitikkan Forum ini bagi menghasut hadirin yang hadir untuk menunding jari terhadap UMNO dalam kemelut permasaalahan ini.Saudara Baru Juhaidi Yean Abdullah juga turut mempertikaikan Forum yang di adakan kerana tidak menjemput wakil dari pihak UMNO, Gereja Khatolik dan juga dari pihak Herald bagi membahaskan isu ini. Sebaliknya para penyokong Herald terdiri dari mereka yang ada dalam parti politik PAS dan PKR sahaja.Gomo mengucapkan Syabas di atas keberanian dan ketelusan saudara Baru Juhaidi Yean Abdullah kerana berani menegur mereka yang berfikiran sempit dan mempolitikkan isu kalimah Allah ini. Orang yang semacam Khalid Samad ini memang selayaknya di ajar dengan sedemikian agar dia sedar dan tahu bukan semua rakyat Malaysia ini suka dengan Politik kotor dan Songsang yang di mainkan oleh mereka Pakatan Pembangkang.

Buat Khalid Samad di harapkan agar keluar lah dari parti PAS dan menyertai PKR atau pun DAP. Tindakan Khalid Samad ini yang sealiran dengan Anwar Brahim telah menampakkan yang Khalid Samad ini sudah jelas mempunyai agenda yang tersirat dengan Anwar Brahim.

Puak Edrogan akan semakin lama membusukkan PAS sehingga pada satu masa PAS bukanlah parti untuk umat Islam dan Melayu sebaliknya PAS akan menjadi parti yang sama taraf dengan PKR yang hanya memperjuangkan Individu bagi meraih kuasa politik semata mata.

Psssttt....Tergaman si Khalid Samad ni bila kena sembur dengan saudara baru Juhaidi Yean Abdullah...Padan Muka dia...Jahanam

Anwar Brahim Sekali Lagi Bertindak GILA
Klik Unit Media Wangsa Maju


PAS ITU MELAYU
UMNO ITU ISLAM

ANWAR AL-JUBURI HARUS BERTAUBAT

Read more...

Snipet

  © Blogger template On The Road by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP