SAHIH- PAS,DAP dan PKR Akui Anwar Brahim Akan Di Dapati Bersalah Dalam Jenayah SEKS Luar TABII

Saturday, January 23, 2010Ketua Penerangan Pas Selangor, Roslan Shahir Mohd Shahir berkata, Setiausaha DAP, Lim Guan Eng dan Presiden Pas, Datuk Seri Hadi Awang sedia mengambil alih jawatan Ketua Pembangkang sekiranya Datuk Seri Anwar Ibrahim bersedia mengosongkan jawatan tersebut.

“Proses mahkamah memakan masa yang panjang dan apabila berlaku sesuatu pada beliau seperti beliau didapati bersalah, pada masa itu, barulah Majlis Presiden mengadakan perbincangan dan mengambil keputusan untuk jawatan Ketua Pembangkang tersebut,” katanya.

Ketua Wanita Parti Keadilan Rakyat (PKR) Selangor, Haniza Mohd Talha:

"tidak akan timbul pelbagai permasalahan dalam pemilihan Ketua Pembangkang baru menggantikan Anwar sekiranya beliau melepaskan jawatan itu."

Petikan SINAR

Ulasan Gomo....

Apakah Statment yang di keluarkan ini menyokong Anwar Brahim dalam kes liwat nya? Apakah ini satu sokongan moral bagi Anwar menghadapi perbicaraan Kes Liwat nya pada 2hb Febuari ini? Dari sudut manakah kenyataan ini boleh di kategorikan sebagai SOKONGAN???

He he he..... Kalau kita buat rumusan dari keterangan Ketua Penerangan PAS Selangor ini sudah jelas bahawa kepimpinan PAS sebenarnya sudah mengetahui dan YAKIN bahawa Anwar sememangnya melakukan Jenayah SEKS luar TABII terhadap mangsanya Saiful Bukhari.

Belum lagi bermula nya perbicaraan maka mereka di dalam Pimpinan Pakatan Pembangkang ini telah menyatakan akan siapa yang layak untuk menjadi ketua Pembangkang. Walhalkan Anwar Ibrahim yang mana ketua Pembangkang pada masa ini belum lagi bermula perbicaraan nya. Malah Rayuan nya juga masih lagi belum di putuskan oleh Mahkamah.

Dengan kenyataan ini sudah pasti mereka yang di dalam Pakatan Pembangkang khususnya Pemimpin mereka sudah tahu Anwar Ibrahim ini. Mereka sudah jelas bahawa sememangnya Anwar adalah seorang Peliwat dan dalam kes Liwat Saiful ini juga telah mereka akui bahawa memang benar anwar telah melakukan SEKS luar TABII terhadap Saiful Bukhari.

Ketua Wanita Keadilan Selangor juga telah menyatakan secara jelas bahawa PKR juga tahu bahawa Anwar akan di DAPATI bersalah dalam Kes Liwat nya ini. Fuh.....Nampaknya Pakatan Pembangkang PKR,DAP dan PAS telah membohongi rakyat Malaysia dengan menyokong Anwar brahim dalam kes Liwat nya walhalkan mereka sudah tahu Anwar Brahimm ini melakukan Seks Luar Tabii.

Patutlah Haji Hadi dan Nizar Bekas MB Perak menyokong Saiful Bukhari. Rupanya mereka YAKIN Anwar akan Hanyut dengan LIWAT nya itu. Jahanam Anwar Al Juburi......

Harapnya akan lebih banyak Pemimpin Pakatan yang akan menyatakan secara terbuka akan kesalahan yang telah Anwar lakukan dan seterusnya Menjelaskan kepada Rakyat Malaysia bahawa Pakatan Rakyat mereka ini hanyalah satu SANDIWARA POLITIK bagi Meraih KUASA semata mata.

Psssttt..PAS sudah tahu anwar meliwat. Namun masih lagi menyokong Anwar. Perjuangkan Islam atau Anwar???

PAS ITU MELAYU
UMNO ITU ISLAM

ANWAR AL-JUBURI HARUS BERTAUBAT

Read more...

Snipet

  © Blogger template On The Road by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP