JAHANAM - Siapa Membela Aduka Taruna Yang Nak MAMPOS ni???

Monday, January 25, 2010


Aduka Ke balai Polis Menyerah Diri.
(Yang TERTONGGEK pakai Seluar Ketat Tak pakai Tudung tu PAS Reform)


Aduka Taruna Blogger PAS nampaknya telahpun menyerah diri di Balai polis di negeri kelahirannya sepertimana yang di laporkan oleh Malaysiakini. Apakah Aduka boleh di kategorikan BERANI dengan menyerah diri??? Klik Di Sini Al Banjari

He he he....Berani apa nya si Aduka ni, dalam Blogg bukan main LANCANG mulut nya. MAMPOS ayat yang sungguh Jelek sama sekali apa bila di ungkapkan oleh Aduka Taruna ini. Apa pun di harapkan hukuman Setimpal akan diperolehi oleh Aduka Taruna Blogger Upahan mewakili PAS ini.

Dalam Posting sebelum ini Gomo ada menyatakan berkenaan Tindakan para Blogger Pakatan Pembangkang terutama blogger PAS yang menafikan Aduka Taruna adalah pihak mereka.
KLIK DI SINI.

Sekilas Ikan Di Laut, Sudah Ku Tahu Jantan atau Betina. Begitulah jua dengan Aduka Taruna ini. Walaupun banyak pihak di dalam Pakatan Pembangkang menafikan Aduka Taruna ini Jemaah PAS dan di kalangan mereka. Namun BUKTI yang ada telah menunjukkan Aduka taruna adalah Blogger yang bergiat aktif bagi Pakatan Pembangkang. Setiap pilihanraya kecil Aduka Taruna akan di panggil oleh kepimpinan Pakatan bagi menjalankan gerak kerja pilihanraya berkenaan.

Aduka Taruna juga merupakan blogger yang merekacipta Blogg Bagan Utama semasa kempen Pillihanraya Kecil di Bagan Pinang yang lalu. Apakah Aduka taruna ini membuat kempen politik ke hulu ke hilir dan ke sana sini tampa WANG Ringgit?

SIAPA MEMBELA ADUKA TARUNA???

Umum mengetahui kebanyakkan blogger Pakatan di bela dan di jaga oleh beberapa pihak. Salah satu nya Hussam Musa. Hussam Musa memainkan peranan yang cukup besar di dalam keperihatinan terhadap Blogger pakatan Pembangkang ini. DANA yang di perolehi juga cukup bagi menampung pergerakan Blogger dan elaun juga bulanan.

Aduka Taruna melancarkan kempen LANGGAR HAJI HADI yang mana bermaksud ingin menjatuhkan kepimpinan Haji Hadi sebagai Presiden PAS. Aduka Taruna telah membuat satu web Blogg bagi kempen tersebut, namun telah pun di TUTUP apabila kekecohan ini timbul. KLIK DISINI


Haji Hadi hendak di tumbangkang, Hassan Ali dan Ustaz Nasha di terbalikkan gambar mereka tanda protes terhadap kepimpinan ulamak. Apa yang membuatkan Aduka Taruna memboikot kepimpinan ulamak?

Hussam Musa di julang oleh Aduka Taruna, malah si Khalid Samad yang menyokong Gereja juga turut di sokong oleh Aduka taruna ini. Apakah tidak jelas bahawa Aduka taruna ini blogger yang berpaksikan dan bertuankan Hussam Musa?

Hussam Musa, khalid Samad merupakan Puak Edrogan di dalam PAS. Mereka ini sememangnya merupakan Proksi kepada Anwar Brahim dalam menjadikan PAS sebagai parti yang LIBERAL dan menyingkirkan Pro Ulamak di dalam PAS.

Jika rakyat masih lagi ragu akan penjelasan Gomo ini maka silakan membuat penilaiian sendiri ke atas Blogg Aduka Taruna ini dan juga Blogger pakatan yang menjulang nama PRO REFORM ini. Nescaya akan jumpa bukti dan keterangan yang nyata akan pembabitan Aduka Taruna bersama Hussam Musa dan juga Anwar Ibrahim. Blogg Aduka Taruna Klik Di SINI


Lain macam je LAMBANG ni?

PAS REFORM merupakan satu gerakkan terancang yang mana ingin memecahbelahkan PAS dan seterusnya menyinggkirkan Pro Ulamak dari kepimpinan tertinggi PAS. Sudah berpuluh tahun UMNO Wujud bersama PAS dan PAS tidak pernah BERPECAH menjadi 2 pihak. Apabila Anwar Ibrahim hadir dalam pakatan Pembangkang ini maka kita dapat lihat satu persatu PAS di pecahkan dan menjadi kucar kacir kerana golongan EDROGAN yang wujud dalam PAS ini.

Buat kepimpinan dan ahli PAS di harapkan sedar dan jelas bahawa selagi NANAH yang ada di dalam PAS ini tidak di bersihkan nescaya ianya akan MEMBUSUK sehingga ke akar umbi yag ada.

PAS REFORM = PKR REFORMASI

Aduka Taruna Asuhan ? - Klik Blogg Parti Asuhan Setan

Psssttt....Walaupun Blogger Pakatan Menafikan Aduka di kalangan mereka namun Bnagkai yang ada tidak dapat di tutup jua.....he he he

PAS ITU MELAYU
UMNO ITU ISLAM

ANWAR AL-JUBURI HARUS BERTAUBAT

Read more...

MANTAP-Aduka Taruna Di LIWAT Blogger Pakatan Pembangkang

Kecoh dengan Aduka taruna Blogger Pakatan dalam 2 ke 3 hari ni. Apa sudah jadi?

Jika kita buka Blogg Aduka Taruna ni ternyata dari sudut perjuangan nya ke arah Parti PAS. Malah artikel ya juga banyak berkait rapat dengan PAS. PAS Reform menjadi matlamat Aduka taruna ini dalam perjuangan nya untuk Parti PAS! Klik Di Sini

Errr Benar kah Aduka Taruna Blogger PAS?

Gomo melayari beberapa Blogg Pakatan Pembangkang dan rata rata tidak menyokong apa yang Aduka Taruna ini lakukan dalam penghinaan kepada Alrymarhum Sultan Johor. Malah mereka juga mempertikaikan Aduka Taruna ini Blogger PAS. Kata mereka Aduka Taruna bukanlah Blogger PAS dan tidak tahu siapa blogger Aduka Taruna ini. Malah PAS Reform pun di katakan adalah gerakan yang di ketuai oleh Aduka Taruna sendiri dan bukan melalui mereka Blogger Pakatan. Klik Di sini dan Di sini

APA SUDAH JADI????

Nampaknya semua blogger pakatan Pembangkang terutama dari PAS nak lepas tangan dalam hal ini. Mereka nampaknya cuba menidakkan kebenaran bahawa Aduka taruna adalah di kalangan mereka sendiri. Aduka Taruna sememangnya Blogger pakatan Pembangkang dan di daftarkan sebagai blogger PAS.

Awat yang depa blogger pakatan tidak mengaku Aduka Taruna ini sebagai PUAK mereka? Apakah kerana penghinaan yang Aduka Taruna ini lakukan maka mereka merasakan Pakatan pembangkang tidak Selamat dan ingin menidakkan kebenaran?

Dulu bukan main depa ni menyokong PAS Reform sampai kempen dalam blogg masing masing jual Produk PAS Reform. Tapi sekarang semua menafikan terbabit dalam PAS Reform. He he he. Klik Di Sini dan Di Sini

Gomo SENYUM......bila baca di blogg pakatan ni yag menafikan Aduka taruna Puak depa. CIT betul lah...depa ni puak pakatan kalau dah kena atas batang hidung sendiri maka depa akan melarikan diri dari tanggungjawap. Ibarat Projek sampai lebam, Dapat Anak Di tinggallkan. Ni lah yang terjadi ke atas Aduka taruna.PAS REFORM gerakan yang Aduka Taruna laksanakan, apakah gerakan PAS Reform ini tidak mendapat restu dari pemimpin PaS sebelum ini? bagaimana pula sehingga berbulan malah banyak blogg pakatan yang membawa konsep PAS Reform ini di alam maya tampa pengawasan pimpinan PAS? Mana mungkin Aduka Taruna membuat hal sebegini tampa restu dari Pimpinan PAS!

Siapa Pimpinan PAS yang MENSPONSOR Aduka Taruna ini?
Gambar Haji Hadi Hassan Ali dan Ustaz Nasha di terbalikkan dan di kencing oleh Aduka dan Gerombolan Reform nya. Malah Aduka Taruna dan Puak nya melancarkan JIHAD LANGGAR Haji Hadi!

Jika Haji Hadi sebagai Presiden PAS mereka kumpulan Aduka Taruna ini Tentang, Maka siapa kah Pimpinan PAS yang menyokong pergerakkan Aduka Taruna dalam PAS Reform ini?

He he he.......bersambung..... Depa siap buat Face Book yang mengatakan PAS Reform bukan PAS yang punya..ha ha ha KLIK Di SINI

Pssstttt.....Gila blogger pakatan ni, masing masing tak mengaku Aduka geng depa...

LAPORAN POLIS TERHADAP ADUKA TARUNA BINAWE
KLIK Gerakan Anti PKR

LAGI RAKYAT KURANG AJAR KLIK DI SINI

PAS ITU MELAYU
UMNO ITU ISLAM

ANWAR AL-JUBURI HARUS BERTAUBAT

Read more...

Snipet

  © Blogger template On The Road by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP