HANGAT- PAS EDROGAN Menyalahkan Papa Gomo Pula Bagi Membela Aduka Taruna Blogger CELAKA

Tuesday, January 26, 2010

Aduka Taruna merupakan Blogger PAS yang mana memperjuangkan ideologi PAS Reform dalam kumpulan mereka ini. Bukti dan hakikat nya memang meyakinkan Aduka Taruna adalah Jemaah PAS yang pro kepada Edrogan Hussam Musa.

Persoalanya apakah PAS juga terbabit sama dengan artikel yang BIADAP itu? Siasatan perlu di lakukan oleh pihak Polis sama ada Parti PAS juga merestui dan menyetujui dengan penulisan Aduka Taruna yang ternyata telah melakukan penghinaan kepada Alyrmarhum Sultan Johor.

PAS sebelum ini menafikan Aduka Taruna blogger mereka. Malah pihak blogger pakatan Pembangkang juga menafikan Aduka Taruna di kalangan rakan mereka. Apakah Aduka Taruna tidak punya parti politik? Jadi bagaimana pula dengan PAS Reform?

Apakah PAS Reform itu bermaksud memperjuangkan UMNO?

Harakah Daily melalui Herman Samsudeen Timbalan Ketua Dewan Pemuda PAS Wilayah Persekutuan telah meninta Papa Gomo di SIASAT kerana menghina Sultan. Klik Di Sini

Persoalan nya, Bila mana dan artikel mana mahupun kenyataan mana yang di katakan Papa Gomo Menghina Sultan? Apakah dengan mengeluarkan kenyataan secara TIDAK RASMI berhubung Mangkat Nya Alrymarhum Sultan Johor maka Papa Gomo dikira Melakukan kesalahan Menghina Sultan?

Apa yang nyata Papa Gomo tidak mengikut Protokol yang sedia ada dalam menyampaikan berita kepada pembaca. Bukanlah Papa Gomo melakukan Penghinaan kepada Alrmarhum Sultan Johor.

Nampaknya PAS telah melakukan satu PEMBELAAN kepada Aduka Taruna yang BIADAP itu. Dengan ini juga telah menjelaskan Aduka Taruna adalah blogger PAS dan sememangnya PAS bertanggungjawap di atas kenyataan BIADAP Aduka Taruna yang MENGHINA Alrmarhum Sultan Johor.

Hussam Musa adalah pemimpin PAS yang bertanggunjawap di atas Kebiadapan Aduka Taruna ini. Selama ini juga Hussam musa lah yang memberi dana dan keperluan kepada golongan PAS Reform ini. bukti yang ada juga telah di keluarkan oleh Blogg RBF akan pembabitan Hussam dalam Pro Reform yang ingin menyingkirkan Haji Hadi. Klik Blogg RBF

Episod tunding jari Haprak Daily bermula setelah gagal untuk mempertahankan kelakuan biadap blogger PAS yang menghina Sultan. Setakat ini sudah lebih 25 laporan polis dibuat,namun tidak ada satu pun laporan polis dibuat oleh mana mana pemimpin atau pun ahli PAS terhadap blogger biadap mereka. Ini cukup membuktikan blogger ini adalah dari PAS,apabila melihat hentaman dan imej parti yang sudah tercalar teruk akibat keceluparan blogger mereka.PAS mula mengambil langkah menunding jari kepada mana mana pihak yang dirasakan boleh untuk mengdiversikan fakta yang sebenar.
Petikan Artkel Blogg PISAU Klik Di Sini

Aduka Taruna Blogger PAS. PAS perlu di siasat berhubung artikel BIADAP nya terhadap Alrymarhum Sultan Johor.

Aduka Taruna Blogger PAS-Klik Di Sini
Aduka Taruna Yang Celaka- Abg Mie
Aduka Taruna Mengakui Blogger Upahan-Panglima

PAS ITU MELAYU
UMNO ITU ISLAM

Psssttt..Jika takut pada risiko, usah bicara soal perjuangan....

ANWAR AL-JUBURI HARUS BERTAUBAT

Read more...

Gua tidak terlibat sebesar zarah pun dengan UMNO.

Oleh : Papa Gomo

Salam semua.

Pertama sekali gua memohon maaf kepada semua akibat apa yang terjadi hasil perbuatan gua.

Keduanya gua umumkan akan membantu siasatan pihak polis sepenuhnya.

Ketiganya, diumumkan untuk sekian kalinya, bahawa gua tidak terlibat dengan UMNO walau sebesar zarah sekali pun. Dan terima kasih atas kecaman dari Pihak Pembangkang.

Pihak polis berhak mendakwa gua, dan gua berhak mendapatkan pembelaan. Insyaallah.

Kah kah kah.........

Amacam??? ok ka?? Ada yang percaya???

Gua TIRU apa yang si Aduka Taruna cakap dalam Blogg nya yang menidakkan kebenaran Aduka Taruna Blogger PAS. Klik Di Sini


Psssttt..he he he....Gomo memang tak terlibat dengan umno...sapa percaya angkat tangan..he he he

PAS ITU MELAYU
UMNO ITU ISLAM

ANWAR AL-JUBURI HARUS BERTAUBAT

Read more...

Snipet

  © Blogger template On The Road by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP