WAJIB BACA - Jemaah PAS Reform dalam Gerakkan Dakwah Kepada Rakyat

Friday, January 29, 2010PAS REFORM merupakan satu kehangatan di awal tahun ini. Apa yang membuatkan nama PAS REFORM ini hangat?

PAS REFORM merupakan gerakkan yang mana menyokong Kebebasan dalam PAS. Gerakan yang di pelopori pengikut pengikut Hussam Musa ini terdri dari kalangan Profesional ataupun ProfeSIAL dalam PAS.

PAS REFORM menolak kepimpinan Pro Ulamak kerana beranggapan Pro Ulamak ini tidak Bebas dan sudah lapok sama sekali. Maka dari itulah Hussam Musa telah melakukan satu transformasi yang baru dalam PAS dengan menubuhkan PAS Reform bagi mengambil alih tugas dari kepimpinan Pro Ulamak.

REFORM bermaksud REFORMASI yang berhasrat mengubah apa sahaja yang di fikirkan kurang membawa maanfaat bagi PAS menarik golongan muda menyertai mereka. REFORMASI ini juga sealiran dengan matlamat PKR yang ingin melihat kebebasan dalam bentuk dakwah PAS buat semua peringkat golongan sama sekali.

Cetusan PAS REFORM ini di lihat sudah banyak menguasai persada Blogg Pembangkang dan juga menjadi pilihan kepada pemuda dan pemudi dalam PAS.
Ini merupakan satu contoh yang baik dalam PAS REFORM. Lihat sahaja wanita yang TERTONGGEK dengan memakai seluar ketat yang menampakkan susuk Tubuh dan juga Tidak menutup AURAT dengan memakai tudung.

Ini lah Kebebasan yang di maksudkan oleh PAS Reform dalam menarik golongan muda agar turut sama menyertai PAS Alaf Baru yang mana Lebih Muda, Bebas, bergaya dan Terbuka. Kira nya boleh Dedah Sana sini lah bila tiada majlis Rasmi.

Gambar di atas ini adalah Aduka Taruna pelopor PAS Reform dalam dunia cyber. Manakala Wanita yang TERTONGGEK itu di Sahkan adalah teman Wanitanya. PAS REFORM yang Aduka Taruna perjuangkan. dan inilah Kebebasan yang Hussam Musa inginkan.


Klik Gambar untuk Imej Lebih Jelas

Gambar di atas ini merupakan satu cetakkan yang di ambil dalam Blogg Aduka Taruna yang mana ayat ayat nya itu adalah satu ungkapan yang biasa di guna pakai oleh ahli PAS Reform.
Lu Gua..Lu Gua..dan Gua...Lu Gua..Lu

Bukan sahaja di kalangan ahli PAS Reform malah dalam memohon DOA dari Allah Yang Maha Esa sekalipun mereka golongan PAS Reform ini akan membahasakan diri mereka Gua dan Allah sebagai LU!!!

Ini juga merupakan satu bentuk kebebasan kepada Jemaah PAS Reform dalam melakukan Ibadat mereka sambil menarik sokongan golongan muda ke arah perjuangan PAS Reform ini.

Gomo mengharapkan agar kepimpinan Ulamak dalam PAS terutama Haji Hadi sebagai Presiden PAS untuk bertindak segera bagi menghalang gerakkan PAS Reform ini dari terus berleluasa agar tidak nanti di satu masa PAS sudah menjadi parti yang sama dengan PKR.

Silap haribulan habis Muslimah PAS berparti sampai ke subuh bersama pemuda PKR, DAP dan PAS Reform. Kelak Habis semua Di ROCKET oleh DAP.

Mana satu jadi pilihan???
PAS For All?
PAS Reform?
Membangun Bersama Islam?

Psssttt...Seram dengan matlamat Pas Reform yang nak membakar haji Hadi ni...Gila

PAS ITU MELAYU
UMNO ITU ISLAM

ANWAR AL-JUBURI HARUS BERTAUBAT

Read more...

Snipet

  © Blogger template On The Road by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP