POST BERGAMBAR - Pelancaran PERKASA Selangor HIDUP MELAYU

Saturday, January 30, 2010


Jasamu Tetap Di Kenang


Pahlawan Melayu


Hidup Melayu


Presiden PERKASA
Dato Paduka Ibrahim Ali


Menteri Pertanian Dan Industri Asas Tani
Datuk Noh Bin Haji Omar

Ribuan Rakyat Yang Hadir

Seni Silat Mempertahankan Diri
Anak Buah Mahaguru Omar Din

Perasmian PERKASA Selangor yang berlangsung hari ini 30hb Jan 2010 yang bertempat Dewan Keramat AU5 Ampang Selangor. Perasmian PERKASA Selangor ini telah di rasmikan oleh Tun Dr Mahathir Mohamad Mantan Perdana Menteri Malaysia.

Lebih kurang 3000 Rakyat yang hadir bagi mengikuti Perasmian PERKASA Selangor ini yang menunjukkan bahawa Melayu Semakin kuat untuk bersatu dalam mempertahankan Hak Kita yang sudah Termaktub dalam Perlembagaan.

Hak Keistimewaan Melayu nampaknya semakin hari semakin di kikis oleh mereka yang berkepentingan politik ini sehinggakan lupa Islam sebagai junjungan dan juga Melayu dan Bumiputera sebagai HAK di dalam Tanah Air ini.

Hidup Melayu
Hidup Melayu
Hidup Melayu

Pertahankan Hak Kita
Jangan Sampai Tergadai
Segala Yang Kita Miliki.

Psssttt...Meremang bulu Roma bila dengar ucapan YB Dato Paduka Ibrahim Ali

PAS ITU MELAYU
UMNO ITU ISLAM

ANWAR AL-JUBURI HARUS BERTAUBAT

Read more...

Perasmian PERKASA Selangor Cuba Di Halang Pakatan IblisPERASMIAN PERKASA SELANGOR
AKAN DI RASMIKAN OLEH MANTAN PERDANA MENTERI
YABhg. TUN DR MAHATHIR MUHAMAD.

PADA JAM 2.00 PETANG ,HARI INI (SABTU), BERSAMAAN 30 JAN. 2010 BERTEMPAT DI DEWAN SERBAGUNA MPAJ JALAN AU5,TAMAN KERAMAT, SELANGOR DARUL EHSAN.
DATANGLAH BERAMAI RAMAI.

Psssttt...Pakatan Iblis Sabotaj Majlis PERKASA...Kecoh..Kecoh..

PAS ITU MELAYU
UMNO ITU ISLAM

ANWAR AL-JUBURI HARUS BERTAUBAT

Read more...

Saksi Alibi Anwar Brahim Mengapa Hanya Kak Wan Sahaja? Bagaimana Nurul Izzah Pula?Pening..memang pening Kak Wan, manakan tidak Namanya merupakan Saksi Alibi utama bagi pihak Anwar dalam membela diri atas tuduhan Liwat nya itu. kalau kita imbas kembali kenyataan Kak Wan semasa sidang media sewaktu Anwar Brahim masih bersembunyi di Kedutaan Turkey, Kak Wan mengatakan Anwar brahim pada tarikh dan masa Liwat berlaku berada dalam mesyuarat. Namun tidak di ketahui dan di jelaskan oleh Kak Wan Mesyuarat apakah yang di hadiri Anwar semasa kejadian Liwat ini berlaku.

Apa pun kita tunggu perbicaraan Kes Liwat ini pada 2hb nanti dan kita pastikan apakah Mesyuarat yang Anwar Brahim hadiri atas keterangan Kak Wan sebagai Saksi Alibi utama Anwar Brahim......


Apakah Izzah juga di panggil menjadi Saksi Alibi bagi pihak Bapanya Anwar Brahim dalam kes Liwat ini? Semasa sidang media yang sama juga Nurul Izzah mengatakan bapanya Anwar Brahim bersama keluarga pada tarikh dan masa kejadian Liwat itu berlaku! Apakah Izzah juga menjadi Saksi Alibi Anwar Brahim?

Jika Kak Wan merupakan Saksi Alibi pertama bagaimana pula dengan Izzah? Apakah kenyataan Izzah semasa sidang media yang lalu tidak boleh menjadi Saksi Alibi dalam kes Bapanya Anwar Brahim?

He he he....
Kak Wan kata Anwar Bermesyuarat.
Izzah kata Anwar bersama Keluarga.
yang mana satu betul???

Psssttt...Apa yang Gomo tahu Anwar kata ada mesyuarat di Kondo kejadian Liwat berlaku...so terpaksalah....tut..tut..tut....Rahsia.....he he he

PAS ITU MELAYU
UMNO ITU ISLAM

ANWAR AL-JUBURI HARUS BERTAUBAT

Read more...

Snipet

  © Blogger template On The Road by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP