MESTI BACA - Surat Dari PERKASA Buat POPE Ketua Kristian Dan Gereja Dunia

Monday, February 1, 2010


Klik Gambar


Klik Gambar


Klik Gambar


Klik Gambar

Ini merupakan surat yang di utuskan Dari Presiden PERKASA Dato Ibrahim Ali kepada Pope Paul Benedict XVI Ketua Agama Krstian dan Gereja Seluruh Dunia.

Diharapkan seluruh rakyat Malaysia terutamanya mereka yang masih keliru ataupun ragu ragu tentang isu penggunaan kalimah Allah oleh Majalah Herald milik Gereja ini bolehlah membaca kandungan surat ini dan Fahamai serta perhalusi tiap soalan yang di ajukan oleh Dato Ibrahim Ali Presiden PERKASA Malaysia.Gomo yakin kita sememangnya akan berasa tidak sabar menunggu jawapan balas dari Pope Ketua Kristian dan Gereja Dunia ini.Surat Rasmi Dalam Bahasa Melayu Akan Gomo Susuli....

Psssttt...PERKASA akan berjuang bermati matian dalam mempertahankan HAK kita umat Islam dan Melayu di Tanah air ini. Allahuakhbar

PAS ITU MELAYU
UMNO ITU ISLAM

ANWAR AL-JUBURI HARUS BERTAUBAT

Read more...

WARKAH Buat Anwar Ibrahim Agar Hadir 2hb Feb Ini Dan Jangan Di Tangguhkan Lagi....
Di harapkan seluruh rakyat tak mengira Bangsa, Agama dan Fahaman Politik agar dapat menghantar warkah buat Anwar Ibrahim agar hadir ke perbicaraan yang akan berlangsung pada 2hb Febuari 2010 ini.

Jika sebelum ini Anwar Ibrahim menangguhkan Kes Liwat ini sehingga berlanjutan tahun demi tahun maka sudah sampai masanya Anwar Ibrahim berserta 12 orang peguam dan juga 13 orang SAKSI Alibi nya dalam membuktikan kepada Mahkamah dan juga seluruh Rakyat Malaysia bahawa Anwar Ibrahimm punya BUKTI dan ALIBI bagi menyangkal tuduhan LIWAT yang di hadapinya.

Kami seluruh Rakyat Malaysia juga ingin Perbicaraan ini berlangsung dengan adil dan saksama. Segala BUKTI dan juga KETERANGAN dari PENGADU, SAKSI dan juga TERTUDUH akan kami nilai dan perhalusi.

Di harapkan Kes Liwat ini tidak lagi ditangguhkan oleh Anwar Ibrahim.
Moto Anwar di dalam PKR:
Lawan Tetap Lawan
Perlulah Anwar Kote kan!!!

Psssttt...Hantar Sms agar Anwar Hadir 2hb ini dan jangan Tangguh!!!

PAS ITU MELAYU
UMNO ITU ISLAM

ANWAR AL-JUBURI HARUS BERTAUBAT

Read more...

Snipet

  © Blogger template On The Road by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP