KONSPIRASI - Apakah Benar D.S.Najib Terlibat Dalam Kes Liwat Anwar? Bagimana Pula Video Ini?

Wednesday, February 3, 2010KONSPIRASI?

Apa yang KOSPIRASI? Anwar Brahim tidak habis habis menuduh Dato Sri Najib dan Datin Sri Rosmah yang mengadakan Kospirasi bagi menjatuhkan dirinya. Kata Anwar kes liwat ini di atur oleh D.S.Najib. Dar sudut manakah Anwar mengatakan D.S. Najib yang punya angkara?

Anwar mengatakan permohonan Biasiswa Saiful dan gambar Saiful Bukhari dan pegawai Khas D.S. Najib merupakan Bukti D.S. Najib terlibat dalam kes Liwat nya itu. Apakah itu merupakan bukti bagi tuduhannya kepada Perdana Menteri kita?

Bagaimana pula dengan Video di atas? Gambar Anwar Brahim bersama Bapa Saiful Bukhari. Apakah melalui gabar itu juga boleh di kaitkan dengan Konspirasi?

Anwar Brahim yang sedap melakukan Seks Luar Tabii namun D.S.Najib pula yang hendak di persalahkan. Anwar Yang Sedap, D.S.Najib jadi Mangsa. Habis Jahanam......

Apa sekalipun yang Anwar Brahim katakan dalam kes Liwat ini, Rakyat sudah sedar siapa Anwar Brahim ini. Fitnah nya terhadap D.S.Najib dalam kes Altantuya melarat sampai ke dalam Kes Liwat nya sendiri. Anwar ternyata Kemaruk dan ingin menjadikan D.S.Najib mangsa Fitnah nya.

Rakyat harus peka akan hal ini. Jangan Sampai kita termakan dengan Tipu Daya Anwar Al Juburi ini. Sememangnya Anwar seorang Pengamal HOMOSEKSUAL!

Psssttt...Apa Anwar nak Jawap pasal Video antara dia dan Bapa Saiful ni?
PAS ITU MELAYU
UMNO ITU ISLAM

ANWAR AL-JUBURI HARUS BERTAUBAT

Read more...

PANAS- Anwar Say "Can I Fuck U" Berita Ringkas Dari Mahkamah Hari IniRingkasan Berita Dari Mahkamah Hari Ini Berhubung kes Liwat Anwar Ibrahim dan Mangsa Liwat Saiful Bukhari Azlan.

Pada jam 2.45 Peguam tertuduh Karpal Singh telah memohon kepada Hakim untuk menanguhkan kes Liwat kerana masih lagi belu mendapat keputusan Ketua Hakim Rayuan. Namun permohonan Karpal Singh telah di tolak oleh Hakim kerana tiada alasan yang munasabah bagi menanguhkan kes Liwat berkenaan.

Jam 4.00ptg Mahkamah mengarahkan Saifu bukhari mangsa dalam kes Liwat ini memberi kan keterangan kepada Mahkamah.

Antara keterangannya:

Saiful Bukhari Azlan angkat sumpah dan mula jawab soalan hakim.Saiful dalam keterangan awalnya antara lain beritahu pernah dapat tips 10,000 dolar Hong Kong bila ikut Anwar keluar negara sedangkan gajinya hanya RM1,000.

Saiful juga mendakwa antara lain tugasnya ialah mengatur pertemuan sulit Anwar dengan Ahli Parlimen Barisan Nasional (dipercayai lepas pilihanraya umum Mac 2008 sebelum heboh kisah Ahli Parlimen BN nak lompat masa pelan 16 September 2008 Anwar dulu).

Saiful turut menceritakan sejarah pendidikan dan kerjaya beliau. Katanya tugas beliau sebagai pembantu Anwar turut membabitkan urusan mengatur mesyuarat sulit dengan beberapa Ahli Parlimen Barisan Nasional.

Saiful berkata dia marah dan takut apabila Anwar tanya "Can I fuck you?" bila tiba di kondominium. Saiful juga berkata dia menolak walaupun Anwar memberikan wang.

Mahkamah akan bersambung esok 3.02.2010 Jam 9.30 pagi dan akan di adakan secara tertutup kerana esok merupakan keterangan Saiful Bukhari kejadian yang berlaku di dalam Bilik Kondo tempat kejadian liwat berlaku.

Esok juga kita akan mengetahui sama ada Apakah Anwar menggunakan KONDOM semasa melakukan Seks Luar Tabii.

RASHID akan keluar Esok..Siapa RASHID? He he he

Gomo akan cuba menyampaikan Berita terkini LIVE dari Mahkamah esok melalui FaceBook dan di susuli oleh Blogg Papa Gomo.
Semoga Saiful Bukhari akan sentiasa tenang dalam memberi keterangan esok.

Yang Hak Pasti Berdiri Yang Bathil Pasti Jatuh.

Psssttt...Juak Pakatan Pembangkang mencari cari Gomo semasa di Mahkamah tadi. Tapi tak dapat kesan Gomo kerana Gomo guna ilmu HALIMUNAN..ha ha ha

PAS ITU MELAYU
UMNO ITU ISLAM

ANWAR AL-JUBURI HARUS BERTAUBAT

Read more...

EKSLUSIF - Gambar Saiful Bukhari Dari Mahkamah


Saudara Saiful Bukhari yang kita boleh lihat betapa Jernih wajahnya. Kalau orang yang beriman dan bertakwa maka Allah akan memberikan Kekuatan buat seseorang itu.


Saiful Bukhari mendengar penjelasan ringkas dari
Peguam Peribadinya Tuan Zambry.
TV3 membuat liputan temuramah dengan Saiful Bukhari dan Peguamnya tuan Zambry


Dengan Tenang saudara Saiful Bukhari menuju keluar dari bangunan Mahkamah


Pakai tangga je dari menggunakan Lif takut Anwar tendang pintu Lif. he he he


Gomo semalam berkesempatan berjumpa dengan Saiful Bukhari di mahkamah. Saiful Bukhari mengucapkan ribuan terima kasih kepada rakan Blogger dan juga rakan Facebook di atas sokongan yang di tunjukan melalui penulisan dan juga komen kata kata semangat buatnya dan seluruh keluarga.

Dalam kesempatan itu juga Saudara saiful juga berpesan kepada rakan seperjuangan terutamanya Blogger agar berhati hati memandangkan kes Liwat ini sudah sampai ke Kemuncaknya dengan perbicaraan penuh yang akan berlangsung hari ini.

Akhir kata dari Saudara Saiful bukhari moga kita semua rakan Blogger dan Facebook sentiasa dilindungi dan di berkati oleh Allah yang Maha Esa serta di jauhi dari bala bencana.
Terima kasih rakan Blogger dan facebook.

Gomo juga ingin ingin mengambil kesempatan mengucapkan ribuan terima kasih kepada seluruh rakan Blogger dan Facebook terutama Pelayar Blogg dan FB yang Budiman. Sokongan buat Saudara Saiful Bukhari dalam mendapatkan keadilan perlu lah kita perjuangkan memandangkan Saiful Bukhari merupakan mangsa dalam kes liwat ini.

Jika Anwar Brahim tertuduh yang Meliwat Saiful boleh Bebas ke mana sahaja malah sehingga ke luar negara, bagaimana pula dengan Saiful Bukhari? jangan kata nak ke luar negara, Kedai MAMAK nak minum teh pun Saiful Bukhari tidak dapat melakukannya.

Diharapkan rakan rakan memahami
Maksud TERSIRAT Gomo dalam hal ini.

Sokongan Buat Saiful Bukhari
Klik FaceBook
Justice 4 Saiful

Psssttt...Saiful terharu dengan sokongan rakan sekalian, satu hari nanti Saiful ingin berjumpa dengan kita semua rakan Blogger dan FB yang ada......

Artikel BERGAMBAR Anwar Tendang Pintu LIF.KLIK

PAS ITU MELAYU
UMNO ITU ISLAM

ANWAR AL-JUBURI HARUS BERTAUBAT

Read more...

Snipet

  © Blogger template On The Road by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP