MUZAKARAH-Nik Ajis INSAF Kerana Minyak Atau K&Y Jellly?

Friday, February 5, 2010Sejak Nik Ajis menghadiri perbicaraan kes Liwat Anwar Brahim pada hari pertama, ada beberapa kenyataan dari Nik Ajis yang nampaknya ingin mula berbaik baik dengan UMNO.

Nik Ajis mengatakan kesudiannya untuk MUZAKARAH dengan UMNO walhalkan sebelum ini Nik Ajis begitu lantang menentang MUZAKARAH yang ingin di lakukan oleh UMNO dan juga Pro Ulamak PAS.

Jika kita imbas kembali bagaimana Ustaz Nasha di halau keluar dari parti PAS kerana membangkitkan isu Muzakarah ini. Ustaz Nasha sehingga ke hari ini masih lagi di Pulaukan oleh beberapa kepimpinan EDROGAN dan juga Blogger Pro Reform milik Hussam Musa.

Malah ajakan D.S.Najib agar UMNO dan PAS bersatu dalam isu Agama Islam dan bangsa Melayu juga di perlekehkan Nik Ajis ini. Walaupun D.S.Najib dengan Ikhlas namun terus di kecam Nik Ajis dan kepimpinan EDROGAN yang lain.

Gomo menyambut baik isu Muzakarah antara PAS dan UMNO ini. Namun Gomo merasakan ada yang tidak kena dengan ajakan Muzakarah Nik Ajis ini! ISU MINYAK KELANTAN!!!

Nik Ajis hari ini mengeluarkan kenyataan PAS Kelantan tidak kisah atau ambil peduli sama ada kerajaan PUSAT ingin memberikan Royaliti ataupun Wang Ehsan kepada Kelantan. Namun Nik Ajis minta agar kerajaan Pusat memberi terus Wang tersebut kepada Kerajaan PAS Kelantan.

APA SUDAH JADI???

Jika sebelum ini Nik Ajis dan kepimpinananya LANTANG mengatakan PAS Kelantan layak mendapat Royaliti dan tidak perlu Wang Ehsan. Malah Demo di Kelantan dan juga di seluruh Malaysia di canang oleh PAS. Tidak cukup denga itu banyak risalah yang di edarkan di Kelantan Terengganu, Kedah, Selangor, Perak berhubung Kononya Kelantan layak mendapat Royaliti.

Ni Apa Punya Cerita?

Kalau kita ingat semasa kerajaan Pusat ingin memberikan wang Ehsan sebanyak rm20 juta kepada Rakyat kelantan, Hussam Musa pulak mempertikaikan rm20 juta itu. Katanya rm20 juta sedikit dan selayaknya di berikan RM40 Juta. ini apa punya DRAMA dah???

Apa sekalipun Gomo yakin D.S.Najib akan menyambut baik gesaan Nik Ajis dalam isu Muzakarah ini. Demi Islam dan Melayu apa salahnya???

Apakah Nik Ajis sudah INSAF apabila tahu Anwar Brahim memang PELIWAT? Atau Nik Ajis hanya inginkan WANG jutaan Ringgit itu sahaja?
Harapan Gomo dan seluruh Rakyat, Biar kita bersatu dalam Islam dan Melayu. Jangan biarkan Bangsa Pendatang yang lain bertepuk tangan dengan kehancuran kita ini.

Psssttt...Minyak..atau KY Jelly? he he he

PAS ITU MELAYU
UMNO ITU ISLAM

ANWAR AL-JUBURI HARUS BERTAUBAT

Read more...

PANAS-Rakaman Video Siapa TIPU Siapa?
Lihat dan dengar apa yang Kak Wan isteri kepada tertuduh Anwar Ibrahim dan juga Nurul Izzah anaknya. Keterangan yang berbeza antara Kak Wan Dan Izzah dalam menjelaskan kepada rakyat di mana Anwar Brahim semasa Kejadian Liwat itu berlaku.

Sebaliknya rakaman CCTV kondo menceritakan sebaliknya apabila mengesahkan Anwar Brahim ada di Kondo semasa kejadian Liwat itu berlaku.

Siapa TIPU siapa?

Kemungkinan besar Kak Wan telah di TIPU oleh Anwar Brahim beliau ada menyuarat dan Kak Wan mempercayainya dan mengatakan kepada Media memang Anwar Bermesyuarat. Walhalkan Anwar brahim meliwat Saiful Bukhari.

Nurul Izzah pula mungkin di Tipu Anwar Brahim dengan mengatakan kepada Izzah yang Anwar Ada bersama Keluarga. Namun sebaliknya berlaku.

Kira Kak Wan dan Nurul Izzah di TIPU oleh Anwar Brahim lah ni.!!!

Psssttt..Masih menunggu Rakaman CCTV kondo berkenaan..harap bersabar..he he he

PAS ITU MELAYU
UMNO ITU ISLAM

ANWAR AL-JUBURI HARUS BERTAUBAT

Read more...

KLIMAKS-Anwar Malu Dengan Jenayah HOMOSEKSUAL NyaGambar yang menjelaskan Saiful Bukhari mangsa Liwat Anwar Brahim menerangkan kepada Hakim, Pendakwaraya, Peguambela Anwar.

Saiful Bukhari di Liwat di mana?
Atas Katil?
Dapur?
Ruang Tamu?
Bilik Air?

He he he.....
Nantikan pendedahan seterusnya....

Anwar Ibrahim MALU
MALU dengan Jenayah HOMOSEKSUAL nya itu.

Psssttt...Anwar Malu ataupun terbayang kemuncak KLIMAKS nya itu..he he he

PAS ITU MELAYU
UMNO ITU ISLAM

ANWAR AL-JUBURI HARUS BERTAUBAT

Read more...

Snipet

  © Blogger template On The Road by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP