KECOH- Datuk Nasir Safar Mangsa Politik MIC & Dot..dot..dot...

Monday, February 8, 2010Kecoh bila isu ucapan Datuk Nasir yang berlangsung di Melaka tempoh hari. Apa sudah jadi? mengikut dari laporan akhbar TAMIL telah menyatakan bahawa Datuk Nasir telah menghina bangsa India dalam ceramahnya baru baru ini. Apa yang Datuk Nasir Hina bangsa India?

Gomo pada bulan yang lepas telah menghadiri satu ceramah 1 Malaysia di Shah Alam,yang mana Datuk Nasir sebagai penceramahnya. Gomo tak menafikan cara penyampaian Datuk Nasir agak keras terutama sekali bila di minta kita mengimbau kembali sejarah sebelum Merdeka dan juga selepas Merdeka.

Belum pernah lagi Gomo berjumpa dengan seorang penceramah yang begitu lantang dalam menyampaikan ceramah yang mana memupuk kesedaran bangsa Melayu, Cina dan juga India bagi mengimbau kembali sejarah yang berlaku dalam Malaysia ini. Ternyata Datuk Nasir seorang yang Berani dan Tegas dalam penyampaiian nya.

Dalam ceramahnya ini ada beberapa yang kalau sekali imbas kelihatan agak kasar ucapannya. Antara yang menarik perhatian seperti:

" Apakah rakyat Malaysia ada yang merempat ke luar negara bagi mencari rezeki? Sedangan Rakyat dari Negara Cina dan India datang mencari makan di negara kita ini sehingga ada yang sanggup menjual Tubuh Badan mencari makan di Malaysia ini. Apakah Rakyat kita ada yang menjaja Tubuh ke luar negara?"

Namun inilah hakikat yang sebenar berlaku kepada Rakyat Cina dan India. Bukan di katakan rakyat Malaysia sebaliknya dari Negara China dan India. Apakah salah kenyataan tersebut???

Untuk makluman juga sepanjang tahun lepas sebanyak 60 Ceramah yang telah di lakukan oleh Datuk Nasir ini di seluruh negara. Manakala setakat 2010 ini sebanyak 32 ceramah termasuk di Melaka tempoh hari. Namun mengapa ceramah nya yang ke 82 di Melaka pula di jadikan sasaran dan berlaku kekecohan???

Apa yang Gomo tahu tidak ada kekecohan di Melaka semasa ceramah berkenaan, namun yang menghangatkan isu ini adalah di Kuala Lumpur. MIC nampaknya seboleh boleh ingin memanjangkan isu ini sehingga ke peringkat atasan. konon nya hendak menarik sokongan Bangsa India bagi melihat MIC telah membela mereka. MIC kemmaruk sokongan kaum India.

Kita UMNO pun membela Bangsa India. Selama ini pun UMNO Juara Rakyat kepada semua Bangsa baik Melayu, Cina,India dan Bangsa bangsa lain.

Apa sekalipun Gomo menyokong kenyataan Datuk Nasir ini. dan di harapkan Perdana Menteri Malaysia Dato Sri Najib TIDAK menerima perletakkan Jawatan Datuk Nasir ini. Datuk Nasir ini telah memberikan satu kesedaran kepada seluruh rakyat yang mana Bangsa Melayu, Cina dan India agar ingat kembali sejarah Malaysia ini dari sebelum Merdeka dan juga selepas Merdeka.

Mana mungkin Datuk Nasir tidak bagus dalam menjalankan tugas bagi pihak D.S.Najib jika sudah 82 Ceramah berjaya di adakan nya dan juga dalam 81 ceramah itu satu aduan pun tidak berlaku ke atas Datuk Nasir.

Kita perlu kan seorang pemimpin yang sebegini bagi menjelaskan kepada rakyat apa itu 1 Malaysia. Jangan di jadikan Datuk Nasir sebagai Kambing Hitam bagi beberapa pihak yang ingin merebut kuasa.

Psssttt...Ingat bila datuk Nasir cerita Tong taik yang di sediakan kerajaan kepada Rakyat selepas kemerdekaan dulu. Anda Ingat?

PAS ITU MELAYU
UMNO ITU ISLAM

ANWAR AL-JUBURI HARUS BERTAUBAT

Read more...

KECOH- PAS Meracau Kesan Air Mani Anwar Brahim Blogger Jalanan Jadi Mangsa Liwat MerekaApa yang kecoh sangat dengan PAS sekarang ni? Lepas satu hal maka satu hal pula yang cuba ditimbulkan mereka ini. Apa yang buatkan mereka Pimpinan PAS ni dah jadi MEROYAN???

Yang terbaru apabila laporan polis di buat terhadap Blogger Jalanan Seangkatan dengan GOMO. kira Blogger Jeffrydamien ni memang rapat lah dengan Gomo dan beberapa blogger yang lain. Maksud rapat tu bukanlah rapat sebagaimana Hussam Musa dengan Anwar yang kaki Liwat!

Dalam Laporan polis itu PAS menyatakan Bro Jeff kita telah menghina Nik Ajis! Apa yang Hina nya Nik Ajis ni jika nak di bandingkan dengan penghinaan Nik Ajis sendiri terhadap umat Islam terutama dalam UMNO. Klik Laporan Polis

Jeff membuat lakaran gambar yang mana kalau sesiapa yang melihat nya sudah pasti tahu Gambar tersebut bukanlah Benar dan hanyalah kreativiti Jeff dalam menghasikan gambar sebagai hobi nya. Ada ke gambar tersebut menjelaskan Nik Ajis sedemikian rupa? (Sikit sikit ada lah)

Pada Gomo, PAS sudah kehabisan modal dan sanggup menentang Blogger Jalanan semacam kami yang pro kerajaan BN ini. Bukan kata PAS sahaja malah PKR dan DAP pun turut sama membuat laporan Polis kepada Blogger Jalanan ini. Awat MERACAU?

Ni nak khabar kat PAS terutama bebudak PAS REFORM. Kami bogger Jalanan yang Pro Kerajaan akan meneruskan penulisan dan aktiviti kami sebagai Blogger jalanan ini dalam mendedahkan Kebenaran dan Maklumat kepada Rakyat. Kalau Blogg Hangpa tu TAK LAKU jaganlah pulak nak salahkan kami pula. Rakyat berhak mengetahui Kebenaran!!!

Lagi satu, Nik Ajis rasa dirinya di Hina. Pada Gomo memang patut Nik Ajis di HINA kerana sudah lama Nik Ajis menghina umat Islam yang lain.

UMNO di katakan KAFIR tu semua kerja Nik Ajis, Sembahyang 2 Iman, Tu Semua Kerja Nik Ajis, Undi UMNO Masuk neraka tu semua kerja Nik Ajis, Mencarut sana sini tu semua kerja Nik Ajis.

Pendek kata Nik Ajis sebenarnya tak layak memimpin kerana hanya tahu KERONI MENANTU, MENCARUT, MENGHINA,MENGKAFIRKAN SESAMA ISLAM, Dan macam macam lagi.

Buat mereka yang merasakan nak buat laporan Polis terhadap Gomo pula maka silakan!!! Gomo mencabar Kamu Pemimpin PAS buat Laporan Polis terhadap Gomo dan juga mana mana Blogger Jalanan semacam kami ini.

Jika Takut Pada Risiko, Usah Bicara Soal Perjuangan. Harap Puak hamPAS Sedar hal ini. Jangan merasakan apa yang mereka buat semuanya HALAL dan bila kami buat maka semuanya HARAM.

Syurga dan Neraka adalah milik Allah, bukan kamu dalam PAS yang menentukan sama ada kami layak masuk SYURGA mahupun NERAKA.

Pergi JAHANAM sama Nik Ajis dan kepimpinan EDROGAN yang lain!!!


TAUKE BALAK KELLANTAN

LAGI ISU PANAS BERKENAAN JEFFYDAMIEN
KLIK G.A.P
KLIK MALAYSIAHEAVEN
KLIK UMNO JOHOR
KLIK KITAGEMPUR
KLIK PISAU

Psssttt....PAS nak cari Publisiti Murahan...macam PORN

PAS ITU MELAYU
UMNO ITU ISLAM

ANWAR AL-JUBURI HARUS BERTAUBAT

Read more...

Snipet

  © Blogger template On The Road by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP