50 Ahli Parlimen Australia GAY Jamban Cuba Menyelamatkan Anwar Al Juburi

Sunday, February 14, 2010Australia....apa yang pihak parlimen Australia sibuk sangat dengan kes HOMOSEKSUAL di negara kita ini??? Apa mereka ingat undang undang di Malaysia ini membenarkan SEKS SONGSANG ke?

Bila 50 ahli parlimen Australia cuba masuk campur dalam sistem kehakiman negara ini sudah nampak dengan jelas bahwa Anwar Al Juburi akan Jahanam dengan kegiatan LIWAT nya itu. Manakan tidak dengan tindakan 50 MP GAY Australia itu telah menunjukkan isyarat jelas Anwar Al Juburi kehabisan Daya dan Usaha bagi mengagalkan kes Liwat yang di hadapinya. Maka dengan itu lah Anwar Al Juburi menaggih simpati dari 50 orang GAY dari Parlimen Australia.

Bukan kita semua tidak tahu Australia ini adalah sekutu rapat kepada US dan ZIONIS. Di Australia memang ada undang undang yang membenarkan hubungan HOMOSEKSUAL dan boleh KAHWIN pulak tu. He he he....Anwar Al Juburi tak nak pindah Australia ke?

Apa yang Gomo nak nyatakan di sini adalah satu amaran kepada pihak Kerajaan Malaysia. Di jangka kan selepas ini akan ada lagi negara sekutu rapat Zionis yang akan cuba mempertikaikan kes Liwat Anwar Brahim. Australia nampaknya menjadi permulaan dan pastinya selepas ini dituruti satu persatu dari negara yang sememangnya menghalalkan HOOSEKSUAL.

Pihak kerajaan harus bertindak pantas dengan memberikan pengetahuan kepada pihak Luar negara akan undang undang di Malaysia ini. kerajaan juga harus jelas menerangkan kepada mereka bahawa negara kita tidak mengiktiraf HOMOSEKSUAL sama ada ianya secara Paksa mahupun secara Rela. Jika berlaku nya kejadian LIWAT ini maka ianya tetap salah dan perlu di HUKUM.

Buat Rakyat juga Gomo ingin mengingatkan bahawa Anwar Al Juburi akan mencuba apa sahaja cara bagi menarik sokongan rakyat Malaysia agar terhasut dengan sokongan yang di sampaikan oleh pihak dari Luar Negara. Al Maklum...sokongan rakyat dari Malaysia terhadap Anwar Al Juburi teah terhakis dan rakyat sudah sedar siapa Anwar Al Juburi ini.

Buat Anwar Al Juburi dan pengikutnya yang masih Taksub bagai nak GILA. Gomo harapkan anda semua BERTAUBAT sebelum terlambat. Jangan kerana taksub dengan pemimpin maka apa yang HARAM di HALAL kan pula demi ketaksuban melampau. Liwat tetap Liwat. Sama ada secara PAKSA mahupun SUKARELA ianya tetap salah di sisi Undang Undang Malaysia apatahlagi sememangnya BERDOSA Besar bagi kita umat Islam.

Nak BALUN DEPAN hentam lah janji Halal.... Kalau Halal macam mana sekalipun bila BALUN BELAKANG ianya HARAM sama sekali. Harap kita semua boleh berfikir secara waras dalam hal ini.

50 Ahli Parlimen Australia....Can I Fuck U Today?

Psssttt....gila makin banyak Gay sokong anwar. Kalau kita sokong jawapnya kita pun sama lah GAY..he he he
PAS ITU MELAYU
UMNO ITU ISLAM

ANWAR AL-JUBURI HARUS BERTAUBAT

Read more...

Snipet

  © Blogger template On The Road by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP