SAHIH- Michael Danby Ketua Ahli Parlimen Australia Seorang Pejuang GAY dan YAHUDI. PAS Nak Kata Apa Pulak???

Tuesday, February 16, 2010



Menjadi persolan siapa sebenarnya Michael Danby yang cuba diangkat hero baru yang membela Anwar ini, menurut laman wikipedia Michael David Danby merupakan seorang ahli politik Australia dari Parti Buruh Australia semenjak Oktober 1998, yang mewakili kawasan mengundi Port Melbourne, Victoria. kawasan itu merupakan antara kawasan yang mempunyai bilangan pengundi dari kelompok gay lesbian dan Yahudi tertinggi di Australia.Danby lahir di Melbourne, Victoria dan melanjutkan pengajian di Melbourne University.

Tahun 2005, apabila terdapat jurnalis , Antony Loewenstein, yang memperlekeh dan kritikal terhadap komuniti Yahudi Australia, Danby telah mengambil tindakan menyatukan komuniti Yahudi di Australia memboikot pernerbit buku tersebut iaitu Melbourne University Press. Beliau menggangap sikap penulis tersebut dalam membincangkan isu konflik Israel-Palestin lebih kepada propaganda anti Israel.

elain tokoh kepada kumpulan Yahudi Danby juga merupakan tokoh yang memperjuangkan keadilan kepada golongan gay/lesbian di Australia.Banyak usaha telah dilakukan oleh Danby untuk memperjuangkan hak kelompok homoseksual di Australia.

Pada Disember 2003, Danby pernah mengkritik kerajaan Howard kerana melakukan dikriminasi keapada kelompok gay, disebabkan Howard gagal memperjuangkan hak golongan Gay dalam beberapa isu menyebabkan kumpulan gay/lesbian di Australia mengambil tindakan menyokong Danby dan parti buruh dalam pilihanraya Australia.

Disebabkan Danby juga Jawatankuasa Hak Asasi Manusia (PBB ) pernah mendapati bahawa Australia berada dalam keadaan pelanggaran hak asasi manusia antarabangsa kerana kerajaan Australia mewujudkan peraturan pasangan Gay tidak boleh menerima pencen daripada pasangan mereka yang meninggal dunia. Rujuk kepada kes Edward Young, seorang gay dari Sydney Australia yang merupakan veteran perang dunia ke II

Petikan Blogg Pochong Menulis Klik Di Sini Artikel Penuh

Terima kasih kepada Blogg Pochong Menulis yang telah membongkarkan siapa Michael Danby yang telah emperlekehkan sistem Perundangan di Negara Malaysia ini.

Nah sudah jelas lagi nyata seemangnya Ahli Parlimen Australia yang menyokong Anwar Al Juburi adalah seorang GAY yang memperjuangkan Golongan GAY Australia. Malah dengan lebih teruk lagi apabila Michael Danby ini merupakan ketua Yahudi Australia.

Kalaulah sudah begini Jelas dan Nyata kami buktikan buktikan buat Rakyat Malaysia akan hubungan Anwar Al Juburi ini dengan GAY dan YAHUDI apakah masih lagi mmenjadi keraguaan kepada Rakyat Malaysia?

PAS Memuji muji bila Michael Danby ini menyuarakan sokongan buat Anwar Al Juburi. Apakah PAS Tahu siapa si Michael Danby ini? ataupun PAS sememangnya BERSEONGKOL dengan YAHUDI bagi Menjahanamkan Malaysia ini?

Harus di ingat sokongan dari dunia luar kepada Anwar Brahim bukanlah merupakan sokongan dari ummat Islam, Sebaliknya mereka yang rata rata menyokong Anwar Brahim ini terdiri dari puak Kafir yang di penuhi dengan YAHUDI sebagai kepala kumpulan yang menyokong ini.

Sekali lagi Gomo pesan kepada seluruh Rakyat Malaysia, Undang Undang Di Malaysia tidak mengiktiraf HOMOSEKSUAL. Sama ada suka sama suka mahupun secara Paksaan Seks Luar Tabii adalah satu kesalahan Jenayah yang mana WAJIB di Hukum.

Jangan kerana ketaksuban kita kepada Anwar Brahim yang bekas TPM maka kita menghalalkan pula Seks Luar Tabii ini bagi menjamin kebebasan buat Anwar Al Juburi.

PAS perlu lihat apakah Sokongan Michael Danby ketua Yahudi Australia dan Pejuang GAY Australia ini menjadikan PAS benar benar PAS FOR ALL seperti yang di laungkan sekarang.

Membangun Bersama Islam Hanya Tinggal Sejarah Buat PAS.
Kini hanya PAS FOR ALL.
Habis Jahanam

Psssttt...Michael Danby ketua GAY Australia, Anwar Al Juburi pula ketua GAY Malaysia. Habis jahanam

Untuk Makluman Esok 17/02/2010 jam 9.30 pagi Memorandum Bantahan kepada Ahli Parlimen Australia akan di hantar kepada Duta Australia di Malaysia bertempat di Jalan Yap Kwan Seng, Kuala Lumpur.

PAS ITU MELAYU
UMNO ITU ISLAM

ANWAR AL-JUBURI HARUS BERTAUBAT

Read more...

Nik Ajis WAJIB Bersumpah Mengatakan Anwar Al Juburi Tidak Melakukan Seks Luar Tabii.



Gambar di atas ni takda kena mengena dengan apa yang Gomo nak sampaikan.

Umum mengetahui Nik Ajis sejak Akhir akhir ini yang mana bila bau Tanah Semakin kuat padanya maka semakin banyak lah juga Fatwa dan juga kata kata nya yang sungguh JELEK dan luar biasa sama sekali. Dari Makian dan Hinaan serta Doa Bala tidak putus putus Nik Ajis ucapkan kepada Kerajaan BN khusunya UMNO. Malah Blogger juga di Celakakan Nik Ajis.

Sokongan kepada Anwar Al Juburi juga Nik Ajis suarakan sehinggakan jika sebelum Saiful Bukhari mangsa Liwat Anwar Brahim ini Bersumpah Nik Ajis dengan lantang mengatakan sumpah bagi mengetahui kebenrannya. Namun bila selesai Saiful Bukhari bersumpah maka Nik Ajis terus TERJUN LAUT dengan mengatakan Sumpah Saiful Tidak SAH. Siapa Nik Ajis nak menentukan Sumpah seseorang itu Sah atau Tidak?

Gomo selalu bertanya kepada rakan dalam PAS, apakah benar Nik Ajis tidak mengetahui Anwar Al Juburi seorang peliwat? Ataupun Nik Ajis tahu kebenarannya namun terpaksa diam dan menyokong Anwar Brahim bagi memenangi Undi Pillihanraya! Ramai rakan dalam PAS yang hanya berdiam sahaja dan mengatakan jangan di persoalkan Nik Ajis tu. Nik AJis tu Ulamak, Nik Ajis tu Tok Guru.

Anwar Al Juburi sampai sekarang enggan Bersumpah, Dan Nik Ajis juga mengatakan Anwar Brahim tak perlu bersumpah!!! Jadi Bagaimana pula jika Anwar Brahim BERSUMPAH di hadapan Nik Ajis bahawa dirinya Anwar itu tidak melakukan Seks Luar Tabii!!! Dan Nik Ajis Nik Mat BERSUMPAH depan Rakyat bahawasanya Nik Ajis BERSUMPAH mengakui Anwar Brahim telah bersumpah depan dirinya bahawa tidak melakukan Seks Luar Tabii. Nik Ajis BERSUMPAH mengakui yang Anwar telah bersumpah depan dirinya!!!

Amacam???
Nik Ajis di katakan Ulamak
Nik Ajis di katakan Tok Guru.
Takkan lah Nik Ajis nak TIPU bila bersumpah?

Kalau lah Nik Ajis Enggan BERSUMPAH maka boleh juga kiranya Nik Ajis menyatakan di depan Khalayak Ramai rakyat yang ada bahawa Anwar Brahim telah Bersumpah depan dirinya bahawa Anwar Brahim tidak melakukan Seks Luar Tabii.
Amacam?

Nik Ajis perlu mengambil Tanggungjawap ini memandangkan ramai pengikut PAS yang menghormati diri Nik Ajis itu. Malah masih ramai lagi yang menyokong apa yang Nik Ajis nyatakan. Apakah Nik Ajis sanggup BERBOHONG kepada pengikutnya? Jika Nik Ajis telah menyokong Jenayah Seks Luar Tabii Anwar Brahim bagaimana pula Tanggungjawap Nik Ajis kepada Pengikutnya?

Pengkikut yang Taksub pasti akan hanyut bersama sama dengan Pemimpin yang BERBOHONG. Namun bagi pengikut yang tidak mengikut Pemimpin membuta Tuli pasti tahu kebenarannya.

Bak kata Mat Sabu Pemimpin PAS pada tahun 1997
" Anwar Al Juburi"
Psssttt...Ada berani ke Nik Ajis Bersumpah? Tak Takut Hilang UNDI ke? He he he

PAS ITU MELAYU
UMNO ITU ISLAM

ANWAR AL-JUBURI HARUS BERTAUBAT

Read more...

Snipet

  © Blogger template On The Road by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP