POST BERGAMBAR Sekitar Demo Aman Mengecam Ahli Parlimen GAY JAMBAN Australia

Wednesday, February 17, 2010Say NO To Al JUBURISalam buat seluruh rakyat Malaysia. Pagi tadi jam lebih kurang 9.30 pagi Gomo bersama Rakyat dan rakan Blogger serta Rakan PERKASA,MIC,Makkal Sakti,Belia Malaysia,Ngo Ngo dan juga Pemuda UMNO Malaysia telah mengadakan Demo AMAN di hadapan kedutaan Australia bagi menghantar Memorandum Bantahan terhadap 50 orang Ahli Parlimen Australia GAY yang memperlekehkan Kedaulatan Negara.

Memorandum telah berjaya di serahkan kepada Duta Besar Australia oleh Saudara K.J. Ketua Pemuda UMNO Malaysia yang mana turut di sertai oleh Dato Razali Ibrahim Timbalan Ketua Pemuda UMNO Malaysia.Di anggarkan 800 hingga ke 1000 orang mengiringi penyerahan memorandum kepada 50 MP Australia GAY.

Dalam menjaga keamanan Malaysia ini juga Kami para peserta Demo pagi tadi tidak memenuhi jalanraya sebagaimana pihak pakatan Pembangkang lakukan apabila membuat Demonstrasi. kami semua berada di bahu jalan dan juga menyampaikan suara Kecaman Kami kepada MP GAY JAMBAN Australia tersebut ditengah tengah bangunan kedutaan Australia dan bangunan Am Bank. Malah tidak ada satu pun Harta Awam yang rosak akibat dari Demo kami pagi tadi. kalau Puak Pakatan??? Dah tentu Tong Sampah pun depa LIWAT!!!

Tujuan Memorandum Bantahan tersebut di hatar bertujuan ingin memohon agar pihak dari luar Malaysia usah mencampuri Kedaulatan Negara Malaysia ini. Kita Rakyat Malaysia tidak menggangu Australia walau sedikit pun sama sekali. Dan bila 50 MP Australia yang mana menyokong Anwar Brahim agar di GUGUR kan kes Liwat maka ianya sudah jelas mereka pihak dari Luar Negara ini cuba mencampuri Kedaulatan Negara Malaysia ini.

Kes Liwat ini adalah antara Anwar Al Juburi dan Mahkamah yang berhak memutuskan sama ada Anwar bersalah atau tidak. Apatah lagi jika ingin di GUGUR kan kes Liwat tersebut, maka Mahkamah juga yang berhak memutuskannya.

Pihak 50 Ahli Parlimen Australia ini tidak langsung berhak mencampuri hal perundangan Malaysia. Di tambah pula dengan Undang undang kita yang sama sekali tidak membenarkan kegiataan Seks Luar Tabii mahupun Lesbian. Malaysia bukan seperti Australia yang mana membenarkan kegiatan HOMOSEKSUAL ini. Malah Perkahwinan sejenis juga turut di benarkan.

Pihak Australia perlu menjaga Negara Mereka terlebih dahulu dari sibuk menjaga negara Malaysia ini. Kita rakyat Malaysia sudah MERDEKA 52 tahun dan bukan dari Australia kita mendapat KEMERDEKAAN.

Demo secara Aman tersebut BERJAYA sama sekali dan tidak berlaku sebarang kekecohan. Malah permit dari pihak Polis juga kami perolehi bagi tujuan demo Aman tersebut. Terima kasih bagi yang Hadir pagi tadi dan tidak lupa setinggi penghargaan buat Pasukan Polis Di Raja Malaysia yang mengawal keadaan dengan Lancar.

Namun Gomo GELI HATI bila bukak Blogg Al Banjari Blogg Puak Pakatan Pembangkang!!! Artkel nya mengatakan demo tidak Berjaya dan mengeluarkan Gambar yang sungguh LAWAK Sama sekali.GAMBAR APA NI???

Ini lah MINDA puak Pakatan Pembangkang, Gambar yang sebegini lalu di canang Demo tersebut tidak berjaya. isy isy isy.....Hangpa Nak Percaya ka? Kalau lihat gambar yang Papa Gomo berikan sudah pasti kita lihat perbezaan nya.

Moga mereka akan sedar bahawa Rakyat bukan mudah untuk di tipu!!! Jika dalam mempertahankan kedaulatan negara pun mereka puak pakatan tidak turut sama, apatah lagi dengan yang lain lain. Kelak Jahanam Malaysia ini kerana kita sendiri tidak bersatu dalam mempertahankan Negara Tercinta ini.

Moga Rakyat Sedar Akan Kebenaran
Allah Maha Besar.....

Psssttt...Benna GOMO Paling Meletop..he he he

PAS ITU MELAYU
UMNO ITU ISLAM

ANWAR AL-JUBURI HARUS BERTAUBAT

Read more...

Snipet

  © Blogger template On The Road by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP