JAHANAM- Celaka Punya Cikgu Habis Jahanam Para Pelajar

Friday, February 19, 2010


Errr Cam Kena Liwat Je?

Ya Allah Ya Tuhan Ku, Bagaimana FITNAH dan Penghinaan boleh terus terusan berlaku sehinggakan para pelajar yang masih menuntut di pusat pengajian juga menjadi agen agen penFITNAH!!!

Gomo benar benar terkejut bila terbaca dalam FB dalam profile penama
Adam Azrul (KLIK LINK INI) yang menyatakan:

KEPADA SESIAPA YANG MASIH LAGI INGIN MEMILIKI SET BUKU DAN VCD ALTANTUYA DAN PEREMPUAN PUAKA, SILA DAPATKAN DETAIL2NYA DARIPADA SAYA..HARGA RM15 SATU SET..SEKIAN TERIMA KASIHH!DAN INI ADALAH CETAKAN KEDUA SELEPAS CETAKAN PERTAMA HABIS DIJUAL MACAM PISANG GORENG..HAHA..


Buku Yang Di maksudkan

Bagaimana penulis Chegubard Boleh menjadikan para Pelajar ini sebagai agen dalam menyebarkan FITNAH dan juga menjadikan pelajar ini sumber keewangan bagi dirinya? Ya Allah, apa nak jadi dengan orang dewasa zaman sekarang ini!!!

Sepatutnya pihak yang lebih tua membimbing dan memberikan tunjuk ajar kepada para pelajar ini dalam menimba ilmu mahupun memberikan contoh tauladan yang baik bagi menjana negara di masa hadapan. Mereka para Pelajar ini lah yang akan menjadi tunjang kepada matlamat wawasan 2020 dan seterusnya.

Jika begini lah contoh orang dewasa dalam mendidik para pelajar ini menjadi agen Fitnah dan agenda mereka maka akan musnahlah negara ini kelak akibat ROSAK nya pemikiran anak anak ini dengan Fitnah yang di adu dombakan.

Apa punya nama lah si Cikgu Bard tu. harap nama Cikgu tapi mengajar para Pelajar dengan hal FITNAH dan Karut Marut. Habis jahanam Malaysia ni kalau ada ramai cikgu yang macam cikgu Bard ni. Jauh lebih elok apa yang Cikgu Taipingmali dan Cikgu Man Wadat Blogger dan sentiasa menulis mereka ini namun tidak langsung memberikan pengertian yang tidak elok kepada pembaca. Cikgu yang berjuang sebegini lah yang Rakyat perlukan dalam membimbing anak anak kita.

Kalau dah dalam Pusat Pengajian pun si budak Adam Azrul ni jadi TOKAN. Silap haribulan ni lah yang akan menjadi penganti kepada AMK yang selalu mengedar DADAH. habis jahanam anak Bangsa bila benda macam ni berlaku.

Buat pihak Yang bertanggungjawap di harapkan agar Memantau aktiviti sebegini di dalam pusat pusat pengajian. Jika hal sebegini tidak di bendung kelak akan merosakkan sendiri anak bangsa itu. Pihak Ibu dan Bapa juga seharusnya memainkan peranan dengan lebih tegas jika anak anak mereka ini menjadi Pengedar dalam apa jua Hal yang tidak elok. Ditakutkan kelak apa yang Ibu bapa harapkan akan punah di tengah jalan akibat anak yang memilih menjadi TOKAN.

Jangan di biarkan anak anak anda di Peralatkan oleh mereka yang Berkepentingan.
Cikgu Bard anda harus BERTAUBAT!!!

PIHAK KDN??? Tunggu dan Lihat Sahaja Ka?

Psssttt...Apa lah cikgu Bard tu, bebudak pun di jadikan mangsa. errr Cikgu bard jadikan mangsa LIWAT sekali ke?he he he

PAS ITU MELAYU
UMNO ITU ISLAM

ANWAR AL-JUBURI HARUS BERTAUBAT

Read more...

GEMPAR - UNISEL Di Ancam Oleh PEROGOL Berjawatan T.Naib Canselor?KLIK LINK INI-UNISEL DIROGOL?

Salam semua, Terutamanya buat Pelajar UNISEL mahupun mana mana pelajar Universiti dan tak lupa juga Kolej. Apa yang nak Gomo sampaikan di sini adalah satu cerita SADIS yang mana satu kejadian yang tidak sepatutnya terjadi kepada para Kakitangan dan Pelajar-pelajar di dalam Malaysia ini. Walaupun MALU bagi Gomo untuk menceritakkan hal sebegini namun menjadi kewajipan kita untuk mengetahui kebenaranya.

Di maklumkan ada satu laporan Polis di buat oleh seorang Staf Wanita UPM berkenaan kejadian ROGOL yang membabitkan dirinya dan juga seorang Canselor. Di Fahamkan Lelaki yang di laporkan meROGOL wanita berkenaan sekarang ini menjawat jawatan sebagai Timbalan Naib Canselor UNISEL pula.

Timbalan Naib Canselor UNISEL merupakan seorang PEROGOL? Ini lah yang GOMO Malu nak Khabar kat semua Rakyat. Bagaimana seorang yang sedang di Siasat dalam Kes ROGOL boleh menjawat jawatan tertinggi dan yang paling menakutkan apabila kedudukan PEROGOL tersebut dekat dengan para Pelajar-pelajar.

Pihak UNISEL di khabarkan cuba menutup isu berkenaan setelah campur tangan Khalid GAGAP. Malah kes yang masih lagi di siasat oleh Pihak Polis itu telah di klafisikasikan sebagai TOP SECRET oleh pihak tertinggi UNISEL.

ADUH!!! Bagaimana dengan perasaan Ibu Bapa pelajar UNISEL bila seorang PEROGOL yang masih bebas berkeliaran dengan anak anak mereka yang sedang menuntut ilmu? Apakah kita yang akan berada tenang dengan hal sebegini?

Dahlah UNISEL ni banyak anak anak Selangor yang Cun Melecun! Tak ke menjadi satu ancaman kepada para pelajar ini bila PEROGOL duduk bersama mereka di bawah satu bumbung? Malah PEROGOL tersebut berjawatan TNC. Bukan nya TUKANG KEBUN!!! Fuh....Bahaya memang bahaya.

Gomo bukan nak menaikkan amarah rakyat khususnya pihak Ibu Bapa dan juga para pelajar UNISEL. Namun Gomo harap pihak UNISEL perlu menjelaskan hal ini kepada Mereka yang berkenaan dan juga kepada Rakyat. Pihak UNISEL perlu memberikan jawapan mengapa seorang yang masih di siasat oleh pihak Polis dalam tuduhan ROGOL boleh di ambil menjawat jawatan Timbalan Naib Canselor. Apakah pihak UNISEL tidak prihatin dengan para pelajar dengan menempatkan Tertuduh dalam kes ROGOL berada dekat bersama pelajar?

Hal sebegini merupakan satu RISIKO BESAR kepada para pelajar baik lelaki mahupun wanita. Kalau wanita buatnya di ROGOL oleh TNC berkenaan, sapa nak jawap? kalau tetiba sahaja TNC berkenaan menukar selera Nafsu serakah nya pada Lelaki pula macam mana? Tak ke Jahanam tu semua!!!

Baik pelajar Wanita mhupun Lelaki di UNISEL sekarang ini berada di dalam kedudukan yang merbahaya. BAHAYA kerana menempatkan seorang timbalan Naib Canselor yang masih di siasat kerana MEROGOL!!!

Kerajaan Khalid Gagap patut memberikan penjelasan berhubung hal ini. Sekiranya hal sebegini mahu ditutp oleh Khalid Gagap kerana TNC berkenaan Keroni nya maka akan Jahanam lah para pelajar di masa mendatang. Khalid Gagap Perlu Bertanggungjawap dalam hal ini.

Satu Sidang AKHBAR perlu di lakukan
oleh Khalid bagi memberikan penjelasan dalam hal ini!!!


Link Berkaitan Perlantikan TNC
Klik UNISEL

Psssttt..Pergh..bahaya...Dahlah anwar tu penasihat ekonomi Selangor, buatnya si khalid pedajal budak lelaki unisel kat anwar...habis jahanam

PAS ITU MELAYU
UMNO ITU ISLAM

ANWAR AL-JUBURI HARUS BERTAUBAT

Read more...

Snipet

  © Blogger template On The Road by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP