BUKTI - STIM Membaca Laporan Polis Mangsa ROGOL Timbalan Naib Canselor UNISEL

Sunday, February 21, 2010


KLIK GAMBAR


KLIK GAMBAR

Nah....inilah Salinan laporan Polis yang di buat oleh Mangsa Wanita dalam Kes ROGOL yang membabitkan seorang Lelaki yang mana sekarang ini menjawat jawatan Timbalan Naib Canselor UNISEL. Kita boleh baca laporan Polis yang di buat mangsa ROGOL ini dan kita juga boleh pastikan apakah Benar Laporan Polis ini.

Ini lah yang Gomo nyatakan dalam artikel terdahulu di mana KETAKUTAN buat para pelajar baik lelaki mahupun wanita di dalam UNISEL itu. Jika seorang yang mmenjawat jawatan Timbalan Naib Canselor sudah pernah terlibat dengan satu laporan Polis yang mana melibatkan ADENGAN ROGOL, bagaimana boleh diambil dari UPM dan di letakkan semula bersama para pelajar dalam UNISEL pula?

Artikel UNISEL di Ancam PEROGOL KLIK

Khalid GAGAP perlu bertanggungjawap di dalam hal ini dan seharusnya juga memberikan penjelasan kepada para Ibu Bapa, Pelajar UNISEL malah kepada seluruh Rakyat Malaysia ini. Hal sebegini bukanlah hal yang remeh memandangkan Tuduhan oleh pengadu wanita itu berkaitan kes ROGOL dan bukanya kes SAMUN!!!

Para Pelajar perlu mendapat jawapan dari hal ini, jangan merahsiakan para pelajar ini dari hal yang pastinya akan menjejaskan pembelajaran mereka kelak. Jangan di sekat kebebasan bagi pelajar ini mengetahui jawapannya. Pihak UNISEL tidak seharusnya menjadikan kes ini sebagai TOP SECRET dalam menghalang para pelajar mengetahui kebenarannya.

Para Ibu Bapa yang mempunyai anak mereka yang menuntut pelajaran di UNISEL perlu tampil ke hadapan dengan meminta penjelasan dari Khalid Gagap dan juga pihak UNISEL bagi merungkaikan apa kesahihannya. Jangan kelak anak anak pula menjadi mangsa RAKUS TNC berkenaan.

Khalid GAGAP perlu bertanggungjawap dalam hal ini. Azmin Ali juga senada dengan Gomo bagi menyatakan Khalid GAGAP harus Letak Jawatan MB Selangor. Tak Gitu Saudara Azmin Ali?

Artikel Perlantikan Timbalan Naib Canselor
KLIK LINK INI
Psssttt...Stim tak baca report polis tu?...ha ha ha

PAS ITU MELAYU
UMNO ITU ISLAM

ANWAR AL-JUBURI HARUS BERTAUBAT

Read more...

Snipet

  © Blogger template On The Road by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP