Tanah YBK Di Serendah Yang Di RAMPAS dengan RAKUS Oleh Khalid GAGAP Dalam Menafikan Hak Anak Melayu

Thursday, February 25, 2010Ini lah lakaran tapak UITM di Serendah milik YBK yang di RAMPAS dengan RAKUS Haknya oleh Khalid Gagap MB Selangor. Rakaman Video ini di sumbangkan oleh Mahaguru58 atas sikap keperihatinan Beliau akan Agama, Bangsa dan negara. Terima kasih buat sahabat Blogger Mahaguru 58 kita ini. Jasa anda amat besar buat kami dan juga Rakyat.

Puak Pakatan Pembangkang Lihat Video ini dan Ulas apakah ini yang anda Nafikan bagi anak anak Melayu kita dalam menuntut Ilmu??? Apakah dengan usaha anda yang meRAMPAS tanah YBK ini memberikan anda kepuasan dalam meraih undi bangsa lain???

Sebenarnya kita anak melayu kurang tempat bagi menuntut Ilmu, kalau yang ada pun sekarang ini banyak yang SWASTA yang mana amat tinggi kos pembelajarannya. Yang menjadi harapan kita anak anak melayu khususnya adalah UITM. Baik dari anak orang UMNO, PAS malah PKR juga menuntut ilmu di sini. Apakah UITM tidak membantu anak anak melayu?

Kalau nak di ikutkan dengan tahap keputusan yang setakat dapat 4 ke 5 A belum tentu LAYAK untuk anak anak melayu dapat melanjutkan pelajaran ke Menara Gading. Kerana UITM juga lah keputusan yang hanya 4 ke 5 A dapat masuk ke Universiti bagi di berikan pelajaran yang berguna buat para pelajar itu. UITM ini lah yang telah banyak membantu anak anak melayu mendapat pendidikan dan juga melayakkan para pelajarnya menerima gaji Ribuan ringgit bila berkerja kelak.

Khalid Gagap dengan menggunakan kuasanya telah dengan Rakus meRAMPAS tanah yang akan di bangunkan UITM itu di Serendah. Mengapa begitu kejam Khalid Gagap dan juga pemimpin Pakatan PAS,DAP dan PKR di Selangor? Apakah kerana faktor politik maka tanah yang akan di bangunkan untuk anak anak melayu menuntut ilmu di RAMPAS?

Khalid Gagap sudah Kaya orangnya, begitu juga dengan pemimpin pakatan yang lain. Dan Gomo juga tak menafikan orang UMNO juga begitu. Masing masing punya Wang dan harta yang banyak. Anak anak mereka juga menuntut di luar negara dan di tanggung semuanya oleh keluarga mereka. Namun bagaimana pula dengan nasib anak anak melayu yang lain?

Tanah yang di perjuangkan oleh UMNO dengan senang senang di RAMPAS oleh Pakatan PAS,DAP dan PKR melalui Khalid Gagap ini. Usaha UMNO dalam membantu anak anak melayu dalam menuntut ilmu nampaknya telah di sekat oleh kepala Melayu juga yang ada dalam pakatan ini. Apakah demi menjaga hati Bangsa lain maka tanah tersebut di Nafikan hak bagi membina UITM?

Rakyat harus sedar hal ini, jika Tanah untuk di bangunkan pusat pendidikan buat anak anak melayu dan juga bumiputera ini di RAMPAS dan seterusnya menafikan pembinaan nya bagaimana kesan buat anak anak melayu yang ada? Apakah tidak ada nilai keperimanusian dari sesama bangsa Melayu dalam membantu Melayu yang lain? Apakah ini matlamat Pakatan dalam menjadi pemerintah di Malaysia? kalau di Selangor yang di perintah pun begini hasilnya, apakah akan berlaku jika Malaysia di perintah mereka?

Jika sudah Kaya dan berharta takpa, ianya sudah Takdir kamu yang berada di atas. Namun jangan kerana kekayaan kamu itu menjadikan kamu lupa asal usul kamu dan seterusnya meminggirkan kami Melayu yang berada di bawah ini. Tidak salah membantu kami anak anak melayu dalam memberikan kami pertolongan dalam memartabatkan bangsa Melayu.

Buat para pelajar dan juga bekas pelajar UITM di seluruh negara di harapkan anda semua dapat bersama sama kami dalam menyatakan KECAMAN ke di atas tindakan Khalid Gagap ini dalam merampas Tanah milik YBK di Serendah ini yang mana sepatutnya akan di bangunkan Kampus UITM. Jangan kerana sayangkan Undi Bangsa lain maka Anak anak melayu yang lain terlepas peluang menuntut ilmu bagi mengubah nasib mereka itu.

Psssttt...Undi Cina punya pasal UITM di nafikan haknya......Jahanam Melayu kerana Melayu Bangsat.

Info dari Gerakan Anti PKR
Jutaan terima kasih buat Mahaguru 58

PAS ITU MELAYU
UMNO ITU ISLAM

ANWAR AL-JUBURI HARUS BERTAUBAT

Read more...

Snipet

  © Blogger template On The Road by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP