GEMPAR- Penguman Keluar Parti Dari Pemimpin PKR Malam Ini.

Sunday, February 28, 2010

Malam ini bertempat di Ampang satu pengumuman akan di buat oleh seorang ahli PKR yang akan mengumunkan KELUAR dari PARTI KENCING RAKYAT dan menyertai UMNO. Pengumuman ini di buat bagi memberikan satu Isyarat bahawa selepas ini akan ada 10 orang pemimpin yang akan keluar dari Pakatan Pembangkang.

Dalam bulan bulan yang berikutnya akan di susuli pemimpin Pakatan dari DAP, PAS dan PKR yang akan keluar dan menyertai Barisan Nasional bagi menyokong kepimpinan D. S. Najib dalam membantu Rakyat dan Negara.

Tindakan Keluar nya pemimpin PKR malam ini walaupun tidak berapa memberikan kesan dalam perubahan kerusi Parlimen dan Dun namun ianya pasti membuatkan Pakatan Pembangkang PAS,DAP dan PKR memikirkan semula Hala Tuju mereka.

Pendaftaran Pakatan Rakyat yang di gembar gemburkan dalam Konvokesyen Pakatan rakyat yang lalu sehingga ke hari ini masih lagi senyap sunyi tampa sebarang berita mahupun pekabaran. Apakah Pendaftaran Pakatan Rakyat ini di sekat oleh BN??? Ataupun sememangnya mereka pemimpin PAS,PKR dan DAP memang tidak mahu menjadikan mereka sebagai komponen Pakatan Rakyat yang SAH?

He he he...Segala galanya akan di jelaskan Malam ini oleh Pemimpin PKR yang akan Keluar Parti. Pekung di dalam Pakatan Pembangkang juga akan di Sampaikan kepada Rakyat agar tahu apakah kebenaran yang berlaku di dalam pakatan Pembangkang ini.

Apa apa pun Malam ini kita pakat tunggu. He he he..yang tak sempat tu harap beli lah suratkhabar esok. Jangan beli HARAKAH atau Suara Keadilan kerana Akhbar berkenaan tidak akan memberikan Berita Benar melainkan FITNAH semata mata. He he he

Psssttt...Satu persatu akan keluar...Wow...Anwar punya 16 Sept apa cerita??? He he he

PAS ITU MELAYU
UMNO ITU ISLAM

ANWAR AL-JUBURI HARUS BERTAUBAT

Read more...

Snipet

  © Blogger template On The Road by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP