JOM LIHAT VIDEO Keluar Parti 3 Bekas Pemimpin PKR

Monday, March 1, 2010


Bekas Setiausaha PKR Datuk Sallehuddin Hashim hari ini mengesahkan beliau sudah rasmi keluar PKR. Sewaktu letak jawatan Januari lalu beliau memberitahu masih kekal ahli PKR.

Ahli Parlimen Nibong Tebal Tan Tee Beng dari Parti Keadilan Rakyat (PKR) mengumumkan keluar parti itu berkuat kuasa hari ini.
Dengan perkembangan ini beliau menjadi wakil rakyat kedua keluar parti itu.Ahli Parlimen Bayan Baru Datuk Seri Zahrain Hashim berbuat demikian dua minggu lalu.

Tan mengumumkan pada sidang media di sini. Beliau juga mengumumkan lima sebab meninggalkan parti itu antaranya kecewa dengan sikap ditaktor Lim Guan Eng dan masalah PKR Pulau Pinang yang tidak diselesaikan Anwar dan pucuk pimpinan PKR.

Perkembangan ini tidak mengejutkan kerana Tan Tee Beng dilihat telah berada bersama pemimpin-pemimpin Barisan Nasional sewaktu sambutan Tahun Baru Cina pada 15 Februari lalu.

Sumbangan Blogg Neutral DailyMalam semalam bertempat di Ampang Mohd fairuz Khairudin bekas Timbalan Ketua Menteri Pulau Pinang mengumunkan menyertai UMNO atas dasar menyakini keupayaan UMNO dalam membela nasib Agama, Bangsa dan Negara.

Wow.....3 sekaligus yang keluar dari PKR!!! Hu hu hu...apo lagi nak di kato? 1 menyertai UMNO manakala 2 lagi keluar PKR dan menjadi Wakil Bebas. He he he..Bebas lama mana tu?

Apa yang nak di sampaikan di sini adalah Kebenaran yang Sahih buat rakyat Malaysia. Jika sudah begini sehingga 3 orang sekaligus Hilang kepercayaan kepada PKR apatah lagi dengan yang lain lain. Hanya menunggu masa yang sesuai sahaja untuk turut sama keluar dari Pakatan Pembangkang. Terutama nya parti PKR.

Anwar Al Juburi pastinya menghitung hari akan peranaan nya sebagai Ketua Pembangkang. Manakan tidak majoriti PKR telah hilang dan ianya memberikan Impak buat pakatan Pembangkang. Sewajarnya Anwar Brahim menggundurkan diri dari menjadi Ketua Pembangkang bagi memberi laluan kepada Haji Hadi Presiden PAS bagi mengalas tugas berkenaan.

Syed Husin nak cover line dengan kata mereka yang keluar PKR ini sememangnya sampah dan tidak perlu ada dalam PKR. He he he...Gelak Gomo dengan kenyataan si KITOL BARUA Al Juburi ni.

Kalau dah 3 orang Keluar dari PKR tu apa jadinya??? Pemimpin PKR yang lain lain tu kalau keluar dari PKR pun akan di berikan gelaran Sampah lah??? Apa pasal sekarang tak cakap bahawa memang pemimpin PKR ni semua Sampah Sarap je. He he he...

Ini semua ada kesan dari Ketua PKR itu sendiri. Akibat HOMOSEKSUAL maka balasan di terima tampa henti henti buat PKR parti yang memperjuangkan HOMOSEKSUAL ini. Allah maha Besar. segalanya adalah ketentuanNya.

Buat Ahli PKR yang di luar sana, Gomo harap keluarlah dari PKR, sudah sampai masanya anda semua menilai apakah hala tuju PKR ini. Jelaskan dan Nyatakan Prinsip anda sebagai Umat Islam dan Bangsa Melayu. Jangan kerana terpengaruh dengan kata kata manis Al Juburi itu maka Agama dan Bangsa di gadaikan.

Ayuh kita Keluar PKR
Parti Kencing Rakyat.

Psssttt...10 orang lagi...Are u ready? he he he

PAS ITU MELAYU
UMNO ITU ISLAM

ANWAR AL-JUBURI HARUS BERTAUBAT

Read more...

PANAS - Fairus Masuk UMNO - Anwar Say Are U OK?Gomo dah kata dah..He he he..Tu lah..bebudak pakatan tak percaya. Seboleh boleh depa kata Kami Pro Kerajaan ni hanya pandai Menabur Fitnah semata mata. Hu hu hu..Kesian.....Last sekali KETEPEK jatuh atas muka depa semua..Hua hua hua....

Semalam bertempat di Hotel D Palma Ampang, Bekas Ketua Menteri 1 Pulau Pinang Mohd Fairus Khairuddin menyertai UMNO di hadapan D.S.Najib Presiden UMNO. Kata kata Fairus:

"Dengan lafaz 'bismillahirrahmanirrahim,' saya dengan ini atas dasar mempertahankan prinsip memperjuangkan agama, bangsa, tanah air serta kepentingan rakyat Malaysia, saya mengumumkan penyertaan dalam UMNO dan Barisan Nasional (BN).

"Dengan sendirinya (saya) keluar PKR atas dasar hilang kepercayaan terhadap parti tersebut. Insya-Allah saya berdoa agar diberi kekuatan serta bimbingan dalam urusan perjuangan menggunakan wadah baru ini,"

Syukur, seorang lagi pemimpin dari PKR telah memilih jalan yang benar dengan meninggalkan PKR parti yang hanya memperjuangkan Anwar Al Juburi semata mata. Malah PKR sekarang ini boleh lah kita anggap sebagai Parti yang memperjuangkan HOMOSEKSUAL agar di benarkan di Malaysia ini. He he he....

Gomo tak nak ulas banyak banyak berhubung hal ini memandangkan rakan rakan blogger yang lain dah membantu dalam mengeluarkan berita kemasukan Fairus ini ke dalam Parti UMNO. Syabas di ucapkan kepada rakan blogger yang lain kerana hampir kesemuanya mengeluarkan berita ini.

Video semasa di dalam Hotel D Palma akan di keluarkan bagi tatapan umum melalui Web Kita Gempur dalam masa terdekat ini. Syabas kepada rakan Blogger yang hadir di Hotel D Palma. he he he, gomo tak dapat hadir kerana kena bukak Kanopy, Al maklum peniaga tepi jalan..Hu hu hu....

Apa pun selepas ini akan ada 10 orang pemimpin dari Pakatan Pembangkang iaitu dari PKR, DAP dan juga PAS. Ops...PAS??? Biarlah Rahsia buat sementara waktu..He he he.....

Psssttt....Kesian juak pakatan dalam FB...marah marah kat Gomo..ha ha ha

PAS ITU MELAYU
UMNO ITU ISLAM

ANWAR AL-JUBURI HARUS BERTAUBAT

Read more...

Snipet

  © Blogger template On The Road by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP