P94 -Jangan Lupa Pangkah Lambang Pakatan Rakyat- Erkkk....Lambang Pakatan Rakyat???

Tuesday, March 2, 2010

Logo Pakatan Rakyat?

Setiausaha agung PKR, Datuk Salehuddin Hashim ketika ditemubual oleh Free Malaysia Today (FMT) menjelaskan konvensyen ini mengesahkan PR sebagai satu pakatan yang sahih yang diiktiraf dan memberi alternatif terbaik untuk rakyat menggantikan Barisan Nasional.

“Ini adalah konvensyen yang sulung untuk PR, muncul sebagai satu pakatan yang jitu dengan berjuang atas landasan yang digariskan untuk kepentingan rakyat,” katanya .

Sumber Bernama 11 December 2009


Tarikh Penamaan Calon telah di tetapkan SPR pada 17hb April ini manakala tarikh pengundian pada 25hb April ini bagi pilihanraya kecil Hulu Selangor P94.

Buat Barisan Nasional yang akan bertanding pada PRK P94 ini tiada masaalah dalam meletakkan Lambang mereka Dacing yang berwarna Biru itu Sejak zaman berzaman lambang Dacing inilah di gunakan bagi membuktikan Komponen dalam Barisan Nasional adalah bersatu di bawah lambang Dacing ini.

Tapi.............
Bagaimana pula dengan Pakatan Rakyat? Jika PKR bertanding sudah pasti mereka akan menggunakan lambang Mata tersebut. Jika DAP sudah jelas lambang Rocket nya itu. Malah jika PAS pula pasti lambang Hijau Putih ditengah akan di pertaruhkan.

Persoalanya bila kah mereka akan menggunakan Lambang warna oren yang telah di persetujui oleh kepimpinan Pakatan Pembangkang itu? Apakah Lambang tersebut hanyalah Retorik semata mata? Atau sememangnya Pakatan Rakyat ini benar benar Ikhlas dalam kerjasama mereka itu?

Sebelum ini Gomo sudah mengeluarkan beberapa artikel yang bertanyakan hal Pendaftaran Pakatan Rakyat ini di ROS. Namun sehingga ke hari ini tidak ada langsung Jawapan dan perkhabaran dari kepimpinan pakatan dalam mengulas isu ini. Awat Senyap???

Ini sudah jelas dan nyata bahawa PKR,DAP dan PAS sebenarnya tidak bersatu dan tidak bermuafakat dalam perpaduan mereka itu. Malah dengan lebih nyata lagi mereka hanya bersatu di bawah nama Pakatan Rakyat bagi menipu dan memanipulasi Rakyat agar terpedaya dengan agenda mereka yang kononnya membela rakyat.

Presiden PAS sudah bersetujui akan pengabungan ini, Lim Kit Siang dari DAP pun begitu, malah Anwar Brahim yang di lantik ketua Pakatan Rakyat juga senada dengan mereka dalam penubuhan pakatan Rakyat ini. Namun mengapa mereka tidak serius dalam menubuhkan Pakatan Rakyat yang sah???

Rakyat harus sedar dan jelas akan hal ini, jika dalam mendaftarkan nama Pakatan Rakyat pun mereka Gagal, apatah llagi untuk membela rakyat. Jika mereka benar Ikhlas untuk memperjuangkan Rakyat sudah pasti pada PRK P94 Hulu Selangor ini telah menjadi medan permulaan buat Pakatan Rakyat menggunakan Lambang kesepakatan mereka di bawah nama Pakatan Rakyat.

Yang jelas dan Nyata BARISAN NASIONAL adalah yang Halal dan Sah, manakala PAKATAN RAKYAT adaah yang HARAM sama sekali.

Undi BN masuk Neraka kata Nik Ajis,
Namun apakah undi Pakatan Rakyat masuk Sorga?
Walhalkan BN itu SAH dan HALAL
Manakala Pakatan Rakyat itu HARAM keseluruhannya.

Renung renungkanlah......

Psssttt....Dah masuk 5 bulan depa tak daftar Pakatan Rakyat ni...

ARTIKEL BERKAITAN KLIK

UMNO Dalang Kegagalan Pakatan Rakyat Di Daftarkan Sebagai Sebuah Parti?

UNDILAH BARISAN NASIONAL

PAS ITU MELAYU
UMNO ITU ISLAM

ANWAR AL-JUBURI HARUS BERTAUBAT

Read more...

GEMPAR - Nik Ajis Wali Terompah Flying Kick Hassan AliNik Ajis: "Menatang mu Hassan, mu nok langgar aku ko? Mu ado hati nok jadi Muysidul Am PAS, aku musyidul Am PAS Sampai mampus. Mu Keno Sedar hok tu.

Noh.....!!! Ambik mu....Eyah.....!!!"

Hassan Ali: Maaf ko ambo tok guru Selipar,
Argh....!!!

Ini lah hakikat sebenar yang berlaku dalam PAS, untuk makluman semua Gomo sudah mempunyai beberapa Dokumen dan Bukti dari pihak yang berkenaan berhubung gerakan untuk menyingkirkan Hassan Ali dalam PAS dan juga di Selangor ini.

Gerakan ini turut membabitkan beberapa kenamaan dalam PAS yang pro Edrogan bagi menghalang Hassan Ali dari mengekalkan jawatan selaku pesuruhjaya PAS Selangor.

Nik Ajis juga telah termakan hasutan apabila ada pihak yang cuba melagakan Nik Ajis dengan Hassan Ali ini dengan meracun Nik Ajis untuk berperang dengan Hassan Ali dan juga Haji Hadi.

Maklumat yang datangnya dari Terengganu ini pastinya memberikan kesan yang besar kepada keseluruhan jemaah PAS.

Nantikan Pendedahan Ekslusif akan hal ini.

Psssttt..Dasyat gerakan menyingkirkan Hassan Ali ni, sampai Blogger pun terbabit.

PAS ITU MELAYU
UMNO ITU ISLAM

ANWAR AL-JUBURI HARUS BERTAUBAT

Read more...

Wajib Lihat - Pengakuan Anwar Brahim Makan KARIPAP Selepas Meliwat


Mai sini nak Khabar cerita Liwat yang dok Tertutup masa Perbicaraan tu

Paswoord dulu Tuan Puan? Sebut kuat kuat.... MOKHTAR!!!


Sebelum nak BALUN kena ambil BAU dulu,Saya CIUM bau dia Tuan Puan...Fuh....memang Terangkat!!!


Ngendeng sikit sikit lah..Al Maklum...nak Balun dah ni


Tuan Puan ingat kat mana saya Balun? Atas Lantai lah baru ada FEEL memBalun..


Letak sikit minyak Pelincir KY Jelly tu Tuan Puan, Tak lah Melecet!!!


Tak sampai 5 minit saya dah Game Over, Fuh Kecewa...Kalau Tidak..isy isy isy...

Bila dah habis tu apa lagi Tuan Puan, Saya Makan Karipap lah.


Saya janji dengan Zizah tak main perempuan lain. Tapi saya kalau jantan tak pernah saya janji pada Zizah.Tanya Zizah kalau tak percaya!!!

Serba sedikit sedutan dari kes Liwat Anwar Al Juburi. Apa yang pasti kita seluruh rakyat Malaysia ingin tahu apa sebenarnya yang berlaku semasa kejadian Liwat di dalam Bilik Kondo di mana kejadian liwat ini berlaku.

Jika semasa Saiful Bukhari mangsa Liwat Anwar Al Juburi ini memberikan keterangan nya telah di Tutup oleh Mahkamah kerana tindakan Karpal yang tidak mahu Rakyat tahu kebenarannya yang berlaku di dalam Bilik itu. Maka apabila soal balas kelak kita akan tahu apakah yang berlaku selepas Saiful Bukhari keluar dari Bilik Air.

Namun ianya akan berlangsung secara terbuka soal Balas berkenaan jika Karpal tidak sekali lagi memohon untuk menyoal balas Saiful bukhari secara tertutup. Jika soal Balas pun Karpal inginkan secara tertutup sudah jelas dan nyata Anwar Al Juburi takut dengan kebenarannya.

12 Peguam + 13 Saksi Alibi + 3 Pakar DNA = LAWAN Tetap Lawan

Jangan lupa tu Bang Nuar Berahi, rakyat akan mengikuti kes Liwat ini dengan penuh Waras dan Logik Akal. Usahlah memperbodohkan Kami Rakyat ini dengan omongan Kosong kamu yang mengatakan ini semua Konspirasi.

Anwar yang STIM Membalun Punggok Saiful,
Kita pulak yang Anwar nak Salahkan.
Cit PODAH!!!

Psssttt....Anwar Balun atas lantai, tertinggal Bulu Jembutnya..He he he

PAS ITU MELAYU
UMNO ITU ISLAM

ANWAR AL-JUBURI HARUS BERTAUBAT

Read more...

Snipet

  © Blogger template On The Road by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP