WAJIB BACA - Amanat Anwar Brahim Buat Seluruh Ahli PAS,PKR dan DAP

Thursday, March 4, 2010

Salam buat rakan pakatan sama ada dari DAP, PAS ataupun PKR. Gomo ingin menyampaikan amanat Anwar brahim kepada kalian semua yang masih lagi Setia dan Utuh di dalam Pakatan Rakyat ini. Di harapkan dengan amanat Anwar ini dapat lah memberikan kekuatan dan semangat buat Kalian semua.

Rakan Pakatan yang lain tahu bahawa sejak akhir akhir ini semakin Ramai ahli PKR yang keluar dari Parti. Malah kerusi PKR di dalam parlimen sudah berkurangan dan menjadikan DAP sebagai Dominan dalam Parlimen. Namun usah khuatir kerana Anwar Brahim sudah CIUM MULUT dengan Lim untuk mengekalkan Anwar Brahim sebagai Ketua Pembangkang.

Apakah anda semua ahli pakatan pembangkang merasa tertekan dengan Hal sebegini? Di harapkan usah lah risau dan Khuatir dengan apa yang berlaku ini. Ini semua adalah kerja Jahat UMNO yang cuba mengagalkan Anwar Brahim sebagai Perdana Menteri Malaysia.

Semasa pengundian Bajet hujung tahun lepas Anwar hampir hampir berjaya menumbangkan kerajaan BN. Jika BN kalah pengundian bajet pada malam itu sudah pasti Anwar akan jadi PM. Namun kerana UMNO lah Anwar gagal menjadi PM pada malam tersebut. Apakah anda semua terkilan? Usah terkilan dengan hal malam itu. Peluang yang Cerah buat Anwar menjadi PM semakin hampir.....

16 Sept 2010 ini adalah Tarikh keramat yang mana pada hari tersebut Anwar Brahim akan menawan Putrajaya. Jangan anda semua ragu ragu dengan Amanat Anwar Brahim ini, pada tarikh tersebut Anwar akan di lantik menjadi Perdana Menteri Malaysia. Pada tarikh Keramat itulah juga Pakatan DAP,PAS dan PKR akan menawan Putrajaya dan seterusnya menubuhkan kerajaan nya yang di idamkan oleh Anwar Brahim itu.

Dalam masa ini Anwar Brahim telah menetapkan untuk melantik 80 orang Menteri dan juga 200 orang Timbalan Menteri. Manakala setiap sektor awam dan swasta akan di letakkan seorang pegawai Khas bagi menguatkuasakan Pemerintahan Kuku Besi dari menghalang rakyat untuk melawan Kerajaan Pakatan Rakyat.

Pada tarikh tersebut juga Anwar Brahim akan mengumunkan Hubungan Diplomatik dengan Israel bagi memberi amaran kepada Negara lain bahawa Malaysia adalah sekutu Israel dan menjadi anak didik Amerika.

Sokongan Gay dan mereka yang mengamalkan HOMOSEKSUAL buat pakatan rakyat juga tidak dilupakan. Anwar akan memberi Lesen bagi menjalankan aktiviti HOMOSEKSUAL ini 24 Jam Sehari yang mana akan di pengerusikan oleh Michael Danbys ahli Parlimen Australia.

Banyak lagi perubahan yang akan di lakukan oleh Anwar Brahim apabila berjaya menawan Putrajaya pada 16 Sept tahun ini. Setiap ahli Pakatan DAP,PKR dan PAS tampa mengira kedudukan akan di berikan Tugas menjawat jawatan dalam mana mana agensi Kerajaan. Pendek kata sebelum 16 Sept tahun ini semua penyokong PKR,DAP dan PAS boleh berhenti Kerja dan bersiap sedia menjawat jawatan penting dalam kerajaan Malaysia.

Di harapkan agar seluruh penyokong Pakatan DAP,PAS dan PKR serta Ahli ahlinya bersiap sedia untuk 16 Sept tahun ini. Jika 2008 dan 2009 16 Sept tidak menjadi kenyataan pasti dan yakin 16 Sept 2010 adalah hari buat seluruh Pakatan Rakyat.

16 Sept 2010 Pakatan Rakyat Menawan PUTRAJAYA.

Psssttt...He he he....Gila si Nuar Kutuk ni..ha ha ha

PAS ITU MELAYU
UMNO ITU ISLAM

ANWAR AL-JUBURI HARUS BERTAUBAT

Read more...

Allah Is One - Keluarnya Pak Haji Dalam PKR Apakah Pak Haji Ini Juga SAMPAH???ALLAH IS ONETiada yang lain selain Allah dan begitulah juga dengan nama Allah ini yang hanya satu. Gomo ambil gambar ni semasa berada di Bangkok Thailand sewaktu singgah menunaikan Solat di kawasan penempatan umat Islam Thailand yang di kenali dengan nama Bobay..

Allah hanya satu dan tiada 2 atau tiga dalam kehidupan kita ini. Ini lah juga yang telah membuatkan Ahli Parlimen Bagan Serai YB haji Mohsin Fadzli mengumunkan keluar dari parti Keadilan Rakyat kerana tidak sanggup berkrompomi dengan isu Kalimah Allah ini.

Umum mengetahui yang PKR dengan lantang mempertahankan Kalimah Allah ini agar di gunakan oleh pihak akhbar Herald dalam terbitannya. Anwar Al juburi dengan tegas juga menyatakan kalimah Allah boleh di gunakan walaupun Anwar tahu Akhbar Herald ini adalah milik Gereja yang mana akan menerbitkan nama Kalimah Allah ini bagi tujuan Dakwahnya.

YB Haji Mohsin ini juga khuatir dengan tindakan PKR yang semakin jelas menghalalkan apa sahaja cara bagi meraih kekayaan dan kekuasaan politik tampa mengira Islam, Melayu dan negara. Malah Kedudukan Raja Raja Melayu juga di pertikaikan oleh PKR ini.

Kenyataan YB Mohsin ini telah mengambarkan bahawa ternyata Anwar Al Juburi sanggup melakukan apa sahaja bagi meraih impian nya dalam menjadi Perdana Menteri Malaysia ini. Tindakan nya yang Membabi Buta dalam segenap Hal telah mengakibatkan banyak pihak dalam PKR mula merasa kesan Bahana kerana semakin ramai rakyat yang mencemuh.

Isu Kalimah Allah merupakan isu yang besar telah di politikkan Anwar Al Juburi ini. Sokongan pihak akhbar Herald terhadap kes liwat Anwar Brahim ini di balas pula dengan Anwar dengan menyatakan sokongan kepada Herald untuk menggunakan Kalimah Allah dalam penerbitannya.

Sungguh JAHIL Anwar Al Juburi ini, kerana inginkan undi agama lain maka Islam di Lacurkan. Kalimah Allah yang satu ini juga hendak di Gadaikan oleh Anwar bagi meraih cita cita politiknya. Sesungguhnya Anwar Al Juburi ini adalah jelmaan DAJAL yang akan membawa Kesengsaraan dan Kehancuran kepada Bumi Malaysia ini jika di Perintah Anwar kelak.

Satu persatu Ahli dan Pemimpin PKR yang keluar dari Parti. Dan selepas ini pastinya akan lebih ramai yang turut sama keluar dari Parti PKR yang sudah Menyongsang ini. Ayuh Ahli PKR yang di luar sana, sama sama keluar dari Parti kencing Rakyat ini bagi bersama sama UMNO dalam mempertahankan dan memartabatkan Islam dan Melayu ini.

Allah Is One
Harap Kita Jelas

Video Pengumuman Keluar Nya Haji Mohsin Dari PKR
Klik Neutral Daily

Psssttt...Pak Haji yang keluar PKR ni, Takkan lah ni pun puak PKR kata SAMPAH?

PAS ITU MELAYU
UMNO ITU ISLAM

ANWAR AL-JUBURI HARUS BERTAUBAT

Read more...

Snipet

  © Blogger template On The Road by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP