PANAS - Kenyataan Media Yayasan Basmi Kemiskinan Yang Tanah Nya DIRAMPAS Kerajaan Khalid GAGAP

Friday, March 5, 2010


Klik Gambar


Klik Gambar

Kalau bab ni pun PAS di Selangor masih lagi mendiamkan diri dalam usaha membantu anak anak Islam dan Melayu dalam meneruskan kehidupan. Bagaimana pula dengan hal hal yang lain?

Jika ARAK di Selangor pun PAS Ketar dan Takut dengan arahan Khalid Gagap pada satu ketika dulu sehingga PAS Akur pada Gesaan Ronnie DAP untuk melupakan isu Arak. Apatah lagi dengan hal sesama umat Islam ini?

Kalau lah kita sesama umat Islam dan Melayu tidak bantu membantu pada yang memerlukan, apakah KAFIR pula yang kita tagihkan bantuan?

Harap kita seluruh umat Islam dan Melayu jelas dalam hal ini. Janganlah kerana kuasa kita yang di Agong agongkan membuatkan kita lupa tugas kita sebagai seorang Wakil Rakyat yang sewajipnya membela rakyat.

Di harapkan seluruh Wakil Rakyat DUN dan PARLIMEN di Selangor yang berugama Islam dapatlah kiranya bersatu hati dalam mempertahankan Tanah YBK ini demi kesinambungan anak anak Selangor di masa mendatang.

Klik Darul Ehsan Today
Selamatkan YBK

Psssttt... Takkan lah kita umat Islam nak mintak bantuan Teresa Kok KAFIR tu pulak dalam menyelamatkan tanah umat Islam?

PAS ITU MELAYU
UMNO ITU ISLAM

ANWAR AL-JUBURI HARUS BERTAUBAT

Read more...

PANAS - DAP di JOLOK Anwar Brahim Untuk Jawatan Ketua PembangkangPKR hanya tinggal 27 kerusi di Parlimen, Manakala DAP 28 kerusi. Namun Anwar Al Juburi masih lagi tidak mahu meletakkan jawatan dari Ketua Pembangkang bagi memberi laluan kepada Lim Kit Siang dari DAP bagi menggalas tugas berkenaan. Apa pasal Anwar Tak Letak jawatan???

Anwar Al Juburi bercita cita nak menjadi Perdana Menteri Malaysia, bermacam cara di lakukannya bagi meraih kejaayan menjadi PM Malaysia ini selepas keluar dari Penjara yang lalu. 16 Sept yang di war warkan pada tahun 2008 juga hanya tinggal kenangan bagi Anwar Al Juburi ini. Malah pengundian Bajet pada hujung tahun lepas juga tidak berjaya menjadikan Anwar sebagai Perdana Menteri. Pasal apa tak jadi???

Bukan sahaja Gagal menjadi Perdana Menteri Pakatan Rakyat, malah Anwar Al Juburi ini juga turut GAGAL mengalas tugas sebagai ketua Pembangkang bagi Pakatan Rakyat. Apakah kita masih lagi mengharapkan Anwar Brahim untuk menjadi Perdana Menteri jika mengalas tugas selaku Ketua Pembangkang pun Anwar GAGAL?

Anwar Al Juburi sewajarnya meletakkan jawatan Ketua Pembangkang di Parlimen kerana sudah kehilangan majoriti PKR dalam penguasaan Pakatan Pembangkang itu. Malah Anwar Al Juburi juga masih lagi dalam Pertuduhan kes Liwat yang di bicarakan di Mahkamah. Bagaimana seorang yang menghadapi Pertuduhan di Mahkamah dan Kurang majoriti dalam penguasaan parti nya dalam Parlimen masih lagi ENGGAN mengundurkan diri sebagai Ketua Pembangkang?

Kalau dulu Nizar Durjana Boneka DAP meroyan royan di Perak yang kerana Hilang kuasa sebagai Menteri Besar. Dan sekarang ini Anwar Al Juburi pula yang Masih MEROYAN enggan meletakkan jawatan sebagai Ketua Pembangkang. Apakah mereka di dalam Pakatan Pembangkang ini tidak ada KEMALUAN???

Lim Kit Siang sebagai Ketua DAP perlu mengambil alih tugas Ketua Pembangkang dari Anwar Brahim, Jika dalam hal sebegini pun DAP tidak mampu menguruskan peralihan kuasa apatah lagi andaikata mereka memerintah Malaysia ini. DAP takut dengan Anwar? Atau Anwar dah JOLOK DAP???

Rakyat harus sedar akan hal ini, Jika sebagai Ketua Pembangkang pun Anwar GAGAL, apatah lagi jika ingin di jadikan Anwar Al Juburi ini Perdana Menteri Malaysia. Kelak habis Jahanam Malaysia ini dek Kekalutan Anwar Brahim dan Pemimpin Pakatan yang lain.

Karpal Singh dah kata lama dahulu pada Anwar Brahim ni,
Anwar Harus Bertaubat!!!
Tapi Anwar tak dengar dan masih lagi Buta Hati.
Nah sekarang giliran Karpal pula Bertepuk Tangan...
He he he

Psssttt...Hari ini 27 kerusi PKR, Esok lusa tinggal 10 kerusi je....he he he...malu lah oiii

PAS ITU MELAYU
UMNO ITU ISLAM

ANWAR AL-JUBURI HARUS BERTAUBAT

Read more...

Snipet

  © Blogger template On The Road by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP