Dato Shaziman kata "Kalau Lelaki Hadiah Seluar kepada Lelaki Apa Makna Nya?' He he he

Sunday, March 7, 2010Dato Shaziman Abu Mansor Menteri Kerja Raya merangkap Bapa Angkat Parliemen Wangsa Maju Bersama Ketua Bahagian UMNO dan Pengerusi Barisan Nasional Wangsa Maju Dato Shafie Abdullah merangkap Setiausaha Politik Menteri Keewangan Dato Sri Najib.


Dato Shaziman menyampaikan anak anak ikan keli buat penternak Ikan Keli yang akan menjalankan penternakan di Parlimen Wangsa Maju. Sumbagan sebanyak 200 Ekor anak ikan sebagai permulaan pembiakan.
Gambar gambar antara penerima sumbangan dari Dato Shaziman yang di iringi oleh Dato Shafie Abdullah. Para penerima terdiri daripada anak anak yatim, Penternak ikan keli, Skim tabung haji kepada anak anak Wangsa Maju.


Sumbangan Cenderahati daripada Dato Shafie Abdullah selaku Ketua UMNO dan Pengerusi BN Wangsa Maju kepada Dato Shaziman Abu Mansor Bapa Angkat Wangsa Maju.
Dato Shafei Abdullah dalam ucapanya memberikan kata kata yang patut kita seluruh rakyat khusunya rakyat di parlimen Wangsa Maju untuk di hayati dan di fikirkan kebenaran di sebaliknya. Kata Dato Shafie:
" PKR bukanlah Parti Keadilan Rakyat, Sebaliknya ramai rakyat dah kata PKR ini adalah Parti KENCING Rakyat. Apa sahaja janji yang di ucapkan oleh PKR ini hanyalah satu Pembohongan semata mata"

He he he Mantap ucapannya ni...PEDAS!!!


Dato Shaziman Abu Mansor pun boleh tahan juga dengan lawak jenaka nya semasa ucapannya tadi. Manakan tidak hadirin yang hadir gelak ketawa bila dato Shaziman dalam ucapannya:

" Belum pernah lagi saya memberikan Rakan LELAKI saya dengan menghadiahkanya SELUAR. Kalau Lelaki Hadiahkan Lelaki dengan Seluar tu Payah nak cakap dah"

He he he...Wow..Hadiah Seluar??? Cam kes Al Juburi je yang hadiahkan Seluar Levis kat Saiful Bukhari? He he he

Anak anak Yatim Rumah Penyayang Nur Iman Wangsa Maju.


Di harapkan kepada sesiapa yang merasakan Perlu bagi dirianda dan keluarga untuk menunaikan tanggujawap kita dalam membantu anak anak Yatim ini boleh lah kiranya menghulurkan bantuan kepada anak anak yatim ini dengan menghubungi Penjaga rumah Anak Yatim ini di talian yang tertera di dalam Gambar di atas.

Dalam majlis Juara Rakyat bulan Kebajikan Parlimen Wangsa Maju itu juga Dato Shaziman Abu Mansor Bapa Angkat Parlimen Wangsa Maju menyumbangkan sebanyak RM2000 kepada setiap rumah kebajikan yang ada di Wangsa Maju. Jumlah sumbangan Peribadi beliau adalah sebanyak RM8000 bagi di agihkan kepada 4 buah rumah kebajikan. Terima kasih Dato Shaziman atas keperihatinan dalam membantu anak anak Yatim di dalam parlimen Wangsa Maju.

Ucapan Tahniah buat Dato Shafie Abdullah Ketua UMNO Wangsa Maju dan pengerusi BN Wangsa Maju atas kejayaan Majlis Juara Rakyat Kebajikan yang di adakan ini. pastinya selepas ini akan ada lebih banyak lagi program program yang dekat di hati Rakyat yang akan di anjurkan oleh Dato Shafie ini.

Program program sebegini amat perlu bagi mendekatkan kita kerajaan BN dengan Rakyat dan seterusnya memberikan satu nafas baru kepada rakyat bahawa Kerajaan BN merupakan kerajaan yang Prihatin akan denyut Nadi rakyat.

Kami Warga Wangsa Maju akan menyokong penuh Program yang akan di anjurkan kelak. Moga UMNO terus Maju dan BN prihatin akan nasib rakyat.

Pssstttt..Kelam kabut..Gomo nak ke Ceramah Ezam...JOM....he He he

PAS ITU MELAYU
UMNO ITU ISLAM

ANWAR AL-JUBURI HARUS BERTAUBAT

Read more...

PENDEDAHAN Pengkianat Agama Bangsa dan Negara Malam Ini- AYUH Kita Hadir Beramai Ramai.Salam buat seluruh rakyat Malaysia. Diharapkan agar kita dapat bersama sama hadir ke ceramah Perdana. SELAMATKAN MALAYSIA DARI PENGKIANAT NEGARA pada hari ini jam 8.30 mlm bertempat di Padang AU5D Lembah Keramat Hulu Klang atas anjuran Pemuda UMNO Gombak. Penceramah yang hadir terdiri daripada saudara Megat Zulkarnain Dato HJ Omardin, saudara Ezam Mohd Nor dan juga saudara Anuar Shaari.

Pembongkaran akan dibuat untuk tatapan seluruh rakyat Malaysia. Ezam Mohd Nor akan memberitahu kita Apakah Yang sedang di lakukan oleh Pengkianat Agama, Bangsa dan Negara ini dalam PEMBOHONGAN dan PENDUSTAAN Pengkianat ini.

Ayuh Rakyat Marhaen kita hadir demi Menyelamatkan Malaysia yang tercinta ini.

Psssttt...Baik punya ceramah..Hu hu hu...Baik punya PENDEDAHAN.....

PAS ITU MELAYU
UMNO ITU ISLAM

ANWAR AL-JUBURI HARUS BERTAUBAT

Read more...

Snipet

  © Blogger template On The Road by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP