WAJIB LIHAT - Pengakuan Lim Kit Siang Terhadap Anwar Dan Nik Ajis

Wednesday, March 10, 2010


Cilaka Cilaka Cilaka.....
ini Anu War manyak Celaka, Sikalang kasi susah sama DAP mau Tawan selupa Komunis ini Malaysia.

Anu War punya kes Liwat sikalang sulah kasi DAP banyak pening kepala Loooo...


Celaka Celaka Celaka,
Lagi manyak Cilaka itu PAS. Zulkifli sulah PKR buang lagi liaorang Mau kutip masuk PAS. Mana boleh kutip itu Zul sulah lawan sama wa punya anak Oooo....

Ini semua Hali Hadi sulah kacau, banyak busuk punya Hali Hadi kita DAP sulah Kawteam pun dia olang tak mau.


Aiya...Lagi sikali Celaka Celaka Celaka,
PKR sulah kurang kelusi parlimen, sikalang DAP punya olang mau saya luluk itu Ketua Pembangkang. Tapi Anu War sulah warning lia mau itu Kelusi Oooo...Betul Cilaka lah lu Nuar

Lagi wa punya anak pun sulah Bising bising panggil luluk sana parlimen kasi hentam Kelajaan BN. Haiya...Nia Ma Ka Hai lah lu Nuar


Haiya...apa saya ada cakap tadi itu semua Gurau ma...
Wa mesti satu hati sama ini Pakatan Lakyat Oooo...
Wa sama Anu War sokong manyak kuat punya. itu kelusi Parlimen Anu War punya kita DAP talak Kacau...

Sama PAS lagi macam abang alik Oooo..
Itu Nicky Ajis selupa wa punya abg Busar, mesti Ngam punya.

Kita DAP manyak senang Anu War ketua Pakatan Lakyat kasi Melayu semua nanti sokong sama DAP, sulah dekat Oooo kita DAP mau angkat ini Malaysia...

Telima Kasih Abg Anu War sama Nicky Ajis bantu kita semua Komunis!!!
Wa Love u All

Hati manyak Senang
Sikalang wa Happy
Esok Wa jadi PM
Sudah selupa wa punya Bosss lama
Lagi tinggi ooo belapa negeli wa tawan.

Wa punya Boss angkat Singapore satu loooo
Wa sini sulah boleh Angkat satu Malaysia ooo...
Wa banyak pandai lali Wa punya Old Boss....

Haiya....Manyak Syok Oooo

Psssttt....Hangpa fikirlah anak cucu cicit kita kelak......

PAS ITU MELAYU
UMNO ITU ISLAM

ANWAR AL-JUBURI HARUS BERTAUBAT

Read more...

PANAS - MOSAD Hadir Ke Perbicaraan Kes Liwat Anwar Untuk Apa???


Siapa wanita Mat Saleh yang berlegar semasa perbicaraan Kes Liwat Anwar Brahim tempoh hari? Atas urusan apa Wanita Mat Saleh berkenaan hadir bagi mengikuti perjalanan kes Liwat tersebut? Banyak mata sebenarnya tertumpu dalam kes liwat anwar ini dan apakah Wanita Mat Saleh ini Wartawan?

Jika wanita berkenaan Wartawan mengapa tidak ada langsung catitan yang di buatnya semasa hadir ke perbicaraan itu? Jika wartawan sudah pasti ada gambaran jelas yang mencerminkan dirinya seorabng wartawan. Namun TIDAK ada apa apa pun yang menampakkan wanita Mat Saleh itu seorang Wartawan.

Apakah Wanita itu seorang Duta? Atas urusan apa seorang Duta hadir ke perbicaraan Kes Liwat Anwar Brahim ini? Jika Duta sekalipun sudah pasti wanita ini turut mempunyai beberapa orang kenalan yang senegara dengannya dan paling tidak pasti punya pengawal.

Emmm Siapa Wanita Mat Saleh berkenaan???Gambar di atas menunjukkan seorang Ketua Polis di Dubai yang menunjukkan Rakaman CCTV kelibat seorang Lelaki dan Wanita mat Salleh yang sedang melalui pintu keluar Lapangan terbang dalam keadaan tergesa gesa.Ini lah Wanita yang telah di Kenal pasti oleh Polis Dubai yang mana telah di kaitkan dengan Pembuhuhan salah seorang pemimpin Kanan HAMAS.

Wanita ini telah menjadi Suspek buruan dalam Kes Pembunuhan Peminpin HAMAS yang ati di Jerut Lehernya. Suspek Wanita ini di katakan telah masuk ke Dubai dengan status Pelancong bagi menjalankan Organisasi Terancang nya dalam Pembunuhan Pemimpin HAMAS berkenaan.Gambar di atas ini merupakan Gambar Keseluruhan Suspek yang telibat dalam Pembunuhan Pemimpin HAMAS berkenaan. Mereka ini semuanya telah masuk ke Dubai dengan tujuan Melancong namun matlamat mereka yang sebenar adalah dengan Membunuh Pemimpin HAMAS yag berada di sebuah Hotel di Dubai.

Apabila Identiti ini di dedahkan timbul pula kenyataan dari negara yang mengeluarkan Pasport mereka yang terlibat dalam pembunuhan ini menyatakan bahawa mereka yang di Syaki dalam gambar ini tidak pernah ke luar negara.Malah kerajaan mereka menafikan bahawa Rakyat negara mereka terlibat dalam pembunuhan tersebut.

Namun setelah siasatan di adakan di dapati mereka yang teribat dalam pembunuhan itu terdiri dari anggota MOSAD pasukan Terancang dari Israel yang sememangnya kerja mereka ini adalah MEMBUNUH pemimpin Islam yang menentang Israel itu.

MOSAD sudah banyak kali terlibat dengan pembunuhan pemimpin pemimpin Islam terutama nya pemimpin dari negara palestin. Organisasi MOSAD ini juga menjalinkan hubungan yang erat dengan CIA dari Amerika. Sememangnya Israel dan Amerika bersama dalam melaksanakan Jenayah Pembunuhan Pemimpin Islam ini.

Berbalik kepada Wanita Mat Saleh di dalam Gambar atas sekali yang mana Hadir semasa Kes Liwat Anwar di Mahkamah, Kita sememangnya ingin mengetahui hubungan Anwar Brahim ini dengan Amerika. Umum mengetahui Anwar merupakan seorang yang rapat dengan pentadbiran White House sehinggakan Anwar mempunyai kawan yag terdiri dari beberapa pimpinan tertinggi White House itu.

CIA bukan nya susah hendak masuk ke Negara kita ini, dengan menyamar sebagai Pelancong sudah pasti tidak ada yang mengenali mereka itu sebagai agen CIA malah silap silap haribulan yang bertembung dengan kita itu adalah agen MOSAD.

CIA hebat dalam aktiviti penyamaran mereka ini sama ada menjadi pelancung, Wartawan mahupun wakil kedutaan. ini semua telah di latih bagi menjalankan Operasi di masa yang sesuai dan juga mengumpulkan apa yang perlu dalam organisasi mereka itu.

Kehadiran Wanita Mat Saleh itu memberikan gambaran jelas bahawa sememangnya Anwar Brahim mempunyai hubungan dengan Agen agen Organisasi CIA mahupun MOSAD. Masakan tidak wanita Mat Saleh tersebut hadir bersama sama di kalangan pemimpin pakata yang lain?

Di harapkan kita seluruh rakyat Malaysia jelas dengan hal ini, Jika CIA dan MOSAD boleh begitu rapat dengan Anwar apatah lagi dengan keselamatan Nyawa Saiful Bukhari Azlan. Saiful Bukhari merupakan Saksi TERPENTING dalam kes liwat ini dan seharusnya keselamat Saiful juga turut terancam.

ASIL??? bukan HASIL tapi ASIL....Lelaki Campuran Pakistan dan Amerika....Pemimpin PKR tahu dan kenal siapa ASIL ini...
ASIL = CIA = MOSAD.

Psssttt...Anwar sememangnya merbahaya!!!

PAS ITU MELAYU
UMNO ITU ISLAM

ANWAR AL-JUBURI HARUS BERTAUBAT

Read more...

Snipet

  © Blogger template On The Road by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP