PAS GAGAL Dalam Membela Umat Islam Apatah Lagi Membela Rakyat

Thursday, March 11, 2010Ni lah realiti yang sebenar apabila PAS hanya tahu menjaja ke sana kemari akan kesalahan kerajaan Barisan Nasional semata mata dari membantu Rakyat yang mengundi mereka.

PAS kata undi mereka bagi menjamin Islam terus maju dan Kukuh dalam negara Malaysia ini, Namun sejauh manakah PAS membantu Kerajaan dan rakyat dalam membangunkan Islam itu?

Lihat sahaja contoh di Kelantan yang mana di terajui oleh PAS selama 20 tahun. Selama itu juga PAS tidak bersama kerajaan BN dalam membangunkan Islam itu. Buktinya PAS hanya membina 3 buah Masjid yang sehingga sekarang ini masih lagi belum siap siap. Manakala kerajaan BN pula telah membina 700 buah Masjid hanya di dalam Negeri Kelantan sahaja.

Jadi di mana kesahihannya PAS Membangun Bersama Islam dalam membantu Rakyat???

Ekonomi Kelantan yang di terajui PAS juga kita boleh lihat akan kelembapan nya. ramai anak anak Kelantan yang berhijrah mencari rezeki di Luar Kelantan memandangkan Peluang pekerjaan yang terhad dan Kerajaan PAS tidak langsung mengambil inisiatif dalam memajukan Ekonomi rakyat Kelantan itu. Mengapa PAS selama 20 tahun masih GAGAL dalam meningkatkan Ekonomi Rakyat Kelantan?

Sekarang PAS berjuang dalam memberikan penerangan kepada seluruh Dunia bahawa mereka menekankan Konsep PAS FOR ALL untuk menarik sokongan dari semua peringkat terhadap parti mereka.

Namun Bagaimana pula perlaksanaan PAS for ALL ini bagi membantu rakyat? Apakah PAS for All ini hanyalah RETORIK semata mata bagi meraih undi Cina dan India?

Bagaimana pula dengan Membangun Bersama Islam yang sering di laungkan dahulu? Konsep Membangun Bersama Islam PAS telah pun GAGAL dalam membantu rakyat dan sekarang sudah langsung melupakan kata Membangun Bersama Islam itu.

PAS seharusnya sedar dan menerima Qada dan Qadar bahawa janji manis POLITIK bagi meraih undi tidak akan membawa apa apa selain dari kehancuran bila janji tersebut tidak di tunaikan. begitulah juga dengan kata kata PAS sebelum ini yang Menjahilkan UMNO yang bersama dengan MCA dan MIC. Sekarang Tempias kata kata PAS itu telah diludah oleh DAP dan PAS Menjilat setiap lendir yang mengalir itu.

PAS GAGAL dalam membangunkan Islam, Malah lebih JELEK lagi PAS MELACURKAN Islam demi undi Politik Songsang sehinggakan Memaksa umat Islam yang terhasut untuk bersama sama PAS dalam Menjahanamkan Perpaduan Umat Islam di Malaysia ini.

PAS di bawah kepimpinan Haji Hadi harus sedar hal ini, Jangan kerana Gilakan Hendak Menumbangkan Pokok Besar maka Perpaduan kita sesama umat Islam Musnah seluruhnya.

Psssttt...PAS menentang Kemerdekaan, Kenapa PAS tak jawap pada Rakyat mengapa mereka menentang Kemerdekaan dahulu?

PAS ITU MELAYU
UMNO ITU ISLAM

ANWAR AL-JUBURI HARUS BERTAUBAT

Read more...

Snipet

  © Blogger template On The Road by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP