I Think The PIG Is More Cute Than Malays-Pelajar Wanita Itu Telah Di Kenakan Tindakan Dari Pihak Sekolah

Friday, March 12, 2010Assalamualaikum... Terlebih dahulu saya mewakili pihak sekolah ingin mengucapkan ribuan terima kasih di atas info yang telah diberikan tentang salah seorang murid yang mengeluarkan statement yang berunsur perkauman dan menghina kita kaum melayu. Untuk makluman pihak tuan, pihak sekolah dan PPD telah maklum tentang perkara tersebut dan telah mengambil tindakan yang sewajarnya terhadap pelajar terbabit pagi tadi. Untuk makluman tuan, pihak sekolah telah memohon kerjasama dari creator group sek men keb sultan ibrahim, kulai untuk memadam statement dan gambar murid yang dikeluarkan oleh pihak tuan di wall tersebut kerana ia melibatkan keselamatan pelajar terbabit. Harap pihak tuan tidak berkecil hati. Sekali lagi saya mengucapkan jutaan terima kasih di atas kerjasama dan makluman dari pihak tuan... Harap maklum...

Kenyataan di atas merupakan kenyataan Puan Roslina Binti Md Salleh Guru di Sek Men Keb Sultan Ibrahim Kulai Johor yang mana Guru kepada pelajar perempuan bernama Ning Foo yang mengeluarkan Komen mengatakan "I Think The PIG Is More Cute Than Malays" Klik Disini.

Guru berkenaan melaksanakan Tugas dengan berkesan apabila Gomo menghantar Post di Wall Facebok Sek Men Keb Sutan Ibrahim Kulai pada 10/03/2010, dan telah di jawap dengan pantas pada semalam 11/03/2010.

Dengan kenyataan Guru tersebut di harapkan ianya menjadi pengajaran kepada para pelajar yang lain untuk menghormati Bangsa lain yang ada di Malaysia ini. Pihak sekolah juga perlu melakukan tindakan susulan dengan mengadakan sesi kaunseling kepada para pelajar yang bermasaalah sebegini bagi membimbing mereka untuk menghormati Bangsa lain.Dalam pada itu pelajar wanita berkenaan juga telah memohon maaf melalui Inbox Facebook Papa Gomo dengan menyatakan:

"i'm feel vry srry what i'm comment at the page...i hope u can forgive me...and can u pls remove my photo at the school's page ? at the last , i still hope u can forgive me n i really feel SORRY~"

Gomo menerima permohonan maaf pelajar tersebut dan di harapkan agar tidak mengulangi pekara sebegini di masa yang akan datnag. Kita bangsa melayu akan menerima permohonan Maaf itu jika benar pelajar tersebut Ikhlas dalam permohonan Maaf tersebut. Di harapkan agar tidak mengulangi kesalahan sebegini di masa mendatang.

Sekali lagi Gomo Jelaskan Pihak KEMENTERIAN PENDIDIKAN di Sarankan untuk lebih menekankan aspek Sejarah dalam aliran sekolah Rendah dan Menengah ini. Penekanan Sejarah Malaysia ini juga sepatutnya menjadi Subjek LULUS dalam peperiksaan bagi menjadikan para pelajar Malaysia ini sedar Sejarah yang ada dalam tanah air kita ini.

Sekolah aliran Cina terutamanya perlu di berikan penekanan dalam subjek Sejarah ini dan jika perlu adakan seminar bagi mereka Para pelajar dan Ibu Bapa mereka ini untuk MENGHORMATI KEMERDEKAAN yang telah di capai ini.

Klik Di Sini Artikel Terdahulu Pelajar RACIST

Pssstt...Moga jadi pengajaran kepada semua rakyat. 1 Malaysia

PAS ITU MELAYU
UMNO ITU ISLAM

ANWAR AL-JUBURI HARUS BERTAUBAT

Read more...

BUKTI - Tanah Anak Yatim Selangor Yang Di RAMPAS Khalid GAGAP Hendak Di Bina PERKUBURAN CINA


Klik Imej


Klik ImejKlik Imej

Tu dia.....Dah nampak dah apa yang si Khalid GAGAP MB Selangor ni dok buat untuk menjahanamkan Selangor dan Rakyat nya. Jahanam Khalid Gagap, hang ni memang BARUA Tahap BANJINGAN!!!

Dokumen yang di keluarkan oleh rakan Blogger JALANAN GAP dan DET ini telah menjelaskan bahawa perancangan sebenar Khalid GAGAP ini dan Firaun Firaun dalam Kerajaan Pakatan Selangor. Perancangan yang pastinya telah menjadikan sebab utama mengapa Tanah Umat Islam untuk anak anak Yatim telah di RAMPAS oleh Khalid Gagap dan pimpinan Kerajaan Selangor.

Rupa rupanya Tanah YBK tersebut yang di RAMPAS itu telah di pohon oleh kerajaan Khalid Gagap untuk di tukar status nya daripada tanah perumahan kepada Tanah Perkuburan Cina. DASYAT Khalid Gagap ni....tapi helah Khalid Gagap yang merampas Tanah YBK itu telah berjaya di dedahkan oleh Blogger Jalanan...Hu hu hu.

Syabas Gerakan Anti PKR dan Darul Ehsan Today

Nah, Rakyat sekarang boleh menilai sendiri apa yang telah di lakukan oleh Khalid Gagap ini terhadap kemusnahan umat Islam dan Melayu di Selangor. Tanah yang hendak di bina Kampus UITM di nafikan hak nya oleh Khalid Gagap sebaliknya hendak di tukarkan secara HALUS kepada tanah perkuburan Cina. habis Jahanam.

Kalau bina UITM dapatlah anak anak Melayu dan Bumiputera yang ada melanjutkan pelajaran ke menera gading dan akhirnya kita orang Melayu akan lebih banyak yang hebat hebat dalamn pendidikan dan Kerjaya. Tapi dapat kat tangan si Khalid Gagap kerajaan Pakatan Rakyat Selangor tanah YBK ni di tukar kan pula kepada Tanah Perkuburan Cina pulak.

Elok elok nak buat tempat yang elok untuk kehidupan Si Khalid nak Tukar jadi Tempat Pengebumian. Jahanam Khalid GAGAP dan Kepimpinan Kerajaan Selangor!!!

Ternyata Khalid telah menjadi BARUA kepada DAP dalam hal ini. Kisah yang sama seperti Nizar Komunis di Perak nampaknya telah menular dan menjadikan Khalid Gagap Barua DAP. Rakyat perlu bertindak dalam hal ini. Jangan di biarkan Tanah milik Umat Islam dan Melayu di RAMPAS untuk kepentingan Golongan yang tertentu semata mata.

Kelak Kita Juga Yang Akan Merana!!!
Khalid Gagap Barua DAP
Anwar Al Juburi Penasihat BABI!!!
PAS dok Tonggeng Tadah Punggung!!!
Psssttt...Gua geram dengan hal ni..satu persatu Hak kita di Rampas

PAS ITU MELAYU
UMNO ITU ISLAM

ANWAR AL-JUBURI HARUS BERTAUBAT

Read more...

Pantun Buat AMK Kencing Dalam Seluarkura-kura dalam perahu
pisang emas di bawa belayar
bolehkah saya ingin tahu
kenapa kura2 dalam perahu?

hahaha...

Tom-tom bak,
Mak yong de deh,
Dosa liwat selambak,
Time bicara, berdalih.

Buah jering dari Jawa,
Burung gagak atas atap,
orang gila pun turut ketawa,
Dengar Anwar baca kitab.

Atas pokok ada penyegat
bau hamis si anak mamat
Kenapa anwar tak pernah ingat
meliwat tu kan nabi tak ngaku umat.

pisang emas dibawa penyu,
masak sebiji dimakan ceti,
time meliwat ko merayu2,
time bicara ko buat tak reti.

Disana gunung, disini gunung,
Ditengah-tengah burung kenari,
Saya bingung anda pun bingung,
Kenapa anwar nak cabut lari ???!?

Buah betik buat serawa,
Pandu kereta pegang setereng,
Perutku sakit menahan ketawa,
Melihat gelagat anwar yang mereng.

Sumbangan KITAGEMPUR.COM

Psssttt....Tom tom Bak tu memang nak kena Jolok lah Anwar Brahim tu...

PAS ITU MELAYU
UMNO ITU ISLAM

ANWAR AL-JUBURI HARUS BERTAUBAT

Read more...

Snipet

  © Blogger template On The Road by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP