LIVE Dari Lokasi - Ceramah MEMBONGKAR Anwar Al Juburi Parti Kencing Rakyat

Monday, March 15, 2010Ezam juga menyatakan apabila Anwar keluar dari Penjara Anwar berjumpa Haji Hadi dan menyatakan pada Haji Hadi:

Anwar jumpa Haji Hadi dengan lantang menjelaskan pada Haji Hadi bahawa Anwar adalah pejuang Islam. Kita tidak akan bagi muka pada DAP dalam menidakkan kita sebagai umat Islam. Kita kena bersatu dalam pakatan rakyat ini. PAS dan PKR akan menguasai mereka yang bukan Islam ini.

Esoknya pula Anwar jumpa Lim Kit Siang dan Menyatakan:
Kita mesti bersatu dalam Pakatan rakyat bersama PAS. Jangan risau kita tidak akan bagi muka pada PAS dalam menyebarkan fahaman nya itu. Kita akan menyekat PAS dari menjadi ekstrem dalam politik ini.

Saya akan bersama DAP kita kena bekongsi kuasa dalam hal ini. Jangan kita bagi muka dengan PAS.

Tu lah kenyataan Anwar Brahim...betul betul HARAMJADAH Si Anwar ni. Dengan PAS dia HENTAM DAP. Bila depan DAP dia balun PAS. Jahanam jahanam.....memang JAHANAM Anwar AL Juburi ni.

Xavier merupakan seorang yang anti Islam. Ezam nyatakan pernah satu ketika Xavier membisikkan kepada Ezam PAS adalah BANJINGAN, dan perlu di hapuskan.

Memang XAVIER NI ANAK HARAMJADAH.
ANJING BARUA.
Tapi PAS?
Emmm Hangpa fikirkanlah sendiri.

Saudara Ezam menjelaskan agar ahli dan penyokong PKR agar kembali lah ke pangkal Jalan. Usahlah lagi terus terusan di tipu oleh Anwar Brahim dan pemimpin pakatan yang lain yang hanya Tamak kuasa dan Haloba itu.

Jangan gadaikan Prinsip kita sebagai umat Islam dan jangan menjadi BARUA kepada Melayu. kelak anak cucu cicit kita juga yang akan merana.

Jam 12.00 malam
SELESAI SUDAH CERAMAH MALAM INI.
banyak lagi sebenarnya yang di nyatakan oleh para penceramah kita malam ini namun tak sempat Gomo nak taip semuanya.. he he he

apa pun di harapkan jika selepas ini ada ceramah yang sebegini di sekitar kawan anada di harapkan agar dapat hadir bagi melihat dan mendengar sendiri pendedahan yang di lakukan.

Allah maha Besar!!!
Amin

Terima Kasih!!!Walaupun dalam keadaan Hujan Lebat Rakyat yang hadir masih lagi setia menunggu dan mendengar Ceramah yang di adakan ini. Bersemangat sungguh rakyat Jalan Kebun Klang untuk mendengar Kebenaran yang di Sampaikan.

Ezam nyatakan bahawa pada tahun 1997 karpal Singh dalam parlimen bangun menyatakan dalam Parlimen untuk mengesa Pihak Polis Menangkap Anwar Brahim kerana sudah ada laporan Polis Anwar Meliwat.

Hansard Ucapan Karpal Singh boleh di rujuk Perpustakaan Dewan rakyat.

Sekarang ni Karpal Singh lah Peguam Anwar dan karpal Singh lah yang mempertahankan Anwar Brahim dalam Kes Liwat nya. Ni lah kalau Kuasa melampaui Segala galanya.

CELAKA PUNYA KARPAL SINGH

Patutlah Karpal Singh pernah menyatakan depan sidang media

" Anwar Ibrahim Harus Bertaubat"

Ezam juga mencabar Anwar Brahim ataupun Kak Wan agar MENCABAR Ezam untuk mendedahkan apa yang di Simpan oleh Ezam. Kalau setakat Mengkarung mengkarung ataupun AMK Kencing Dalam Seluar tu boleh BLAH lah beb...he he he

Amacam??? Ada berani ka Anwar dan Kak Wan untuk Cabar EZAM??

Anwar Round Ceramah satu Malaysia berjam jam cakap dirinya di Fitnah, namun untuk BERSUMPAH yang ambil masa 3 minit sedikit pun Anwar tak berani.

Ha ha ha...
Al Juburi siapa tak kenal!!!

Sehingga ke hari ini pun kita tidak dengar Kak Wan menyatakan Anwar tidak Meliwat. Ye lah beb...Kak Wan tak pernah kata apa apa pasal Liwat Anwar. Pasal Apa?hangpa Fikir lah sendiri.Saudara Ezam Mohd Nor bekas AMK Malaysia dan yang menubuhkan PKN parti Keadilan Nasional sewaktu Anwar dalam Penjara. Kata kata Ezam dalam membuka kata

" Atas Prinsip saya sebagai umat Islam lah saya meninggalokan PKR dan meninggalkan Anwar Brahim."

Hangpa boleh Fikir apa makna yang tersirat dalam Prinsip Umat Islam itu. Dalam maknanya....

Ezam menyatakan PKN dasar nya adalah Melayu dan Islam, namun apabila Anwar keluar dari penjara Anwar menyatakan kepada Ezam Melayu sudah tidak Boleh digunakan lagi. Oleh sebab itu PKN telah mengubal Dasar dasarnya dengan membuang ASAS Melayu itu sehinggakan PKN menjadi PKR sama seperti DAP yang hanya mementingkan Kuasa semata mmata.

JAHANAM Anwar al Juburi bila membuang ASAS Perjuangan PKR yang asalnya. Sebab itulah PKR bukan di kuasai Melayu sebaliknya di kuasai oleh Firaun Firaun Kecil!!!Zaid Mat Arip dalam ucapanya juga menemplak Nik Ajis Wali Selipar yang hanya mementingkan karier Politiknya semata mata. Nik Ajis bukanolah Ulamak tetapi Ahli Politik yang HAPRAK!!!

Nik Ajis menyatakan Saiful salah menfitnah Anwar Brahim walhalkan Nik Ajis sendiri tidak pernah berjumpa dengan Saiful dan bertanyakan hal yang sebenar. hanya melalui kata kata Anwar Nik Ajis terus menjatuhkan hukuman Bersalah terhadap Saiful.

Ulamak Apa kejadahnya kalau hanya mendengar dari sebelah pihak yang berkepentingan untuk Nik AJis semata mata.

Di Perak kita ada Nizar Lambai. Mana kan tidak pantang nampak Kamera kerja nya Melambai lambai. sampaikan Kemalangan di Perak pun Kereta Nizar dah tertonggeng bila nampak Wartawan terus Melambai lambai. Celaka punya Nizar Lambai.

Hodoh Hodoh UMNO kita tak bodoh untuk jadi BARUA kepada Komponen yang lain. Tapi bila pakatan Pembangkang ni memang HARAMJADAH. PAS jadi BARUA DAP. DAP Perkotak katikkan PKR. Elok lah tu PAS,PKR dan DAP Memang BARUA YAHUDI!!!Saudara Zaid Mat Arip dalam ceramahnya menjelaskan Anwar Brahim seorang yang berbudi Bahasa. Manakan tidak Anwar punya Budi Bahasa sampai nak meliwat Saiful pun Berbudi Bahasa.

Sebelum Liwat Saiful Anwar dengan Sopan:
"Can I Fuck U Today"

Lepas Meliwat Saiful Anwar sekali lagi dengan Berbudi Bahasa:
"Are U Okay"

Betul betul berbudi Bahasa Anwar Brahim ni.

Dalam ucapanya juga Zaid Mat Arip Bersumpah Anwar tak pernah MELIWAT nya. Tak tahulah barangkali Anwar tak selera kerana Hidingnya KEMBANG!!!

Hua hua hua.....Celako!!!Pakatan rakyat Selangor telah menyalahgunakan Kuasa. dalam masa 2 tahun Isu Moral dan Rasuah mencengkam Rakyat Selangor. Silap haribulan Kerajaan Selangor akan BANGKRAP akibat kerakusan Pakatan Rakyat Mengambil Hasil Rakyat Selangor.

Kerajaan PUSAT membantu Rakyat Selangor dengan memberi kemudahan kepada Rakyat Selangor. Jika nak harapkan pakatan rakyat jawapnya BUNGKAM!!!

Celaka punya Kerajaan PAS,DAP dan PKR. semua yang diberikan hanya Gula gula bagi tempoh masa singkat. Namun dalam jangka masa yang lama ianya akan membebankan Rakyat Selangor.

Adun DAP langgar anak melayu sehingga KOMA namun tiada pembelaan di berikan kepada Mangsa kemalangan yang di langgar Adun DAP tersebut.

Kugan yang mati kerajaan Selangor memberikan RM10 Ribu kepada keluarga Kugan.

Teoh Beng Hock Kerajaan Pakatan Selangor memberikan RM 50 RIBU kepada Keluarga Teoh.

Bagaimana KESAKSAMARATAAN dalam Pemerintahan Kerajaan Pakatan Selangor pada Rakyat Selangor???

Anak Melayu di tidak di berikan Bantuan!!!
Anak India menerima rm10 Ribu
Anak Cina menerima RM 50 Ribu.

Keadilan kah yang berlaku? Walhalkan Kugan dan Teoh telah Mati namun Anak Melayu pelajar UITM edera Parah sehingga Hilang Ingatan!!!

CELAKA PAKATAN RAKYAT KERAJAAN SELANGOR!!!
Dato Sri Khir Toyo dalam ucapanya bagi menyedarkan Rakyat akan Penipuan dan pembohongan Pakatan Rakyat yang hanya KECING setiap masa. Antara yang di bangkitkan:

Mana janji Kerajaan Pakatan Rakyat yang menyatakan ingin memberi Cukai PERCUMA?
Mana pembinaan Surau atau Masjid di Bina oleh Pakatan Rakyat?
Bantuan untuk kanak kanak Tadika kata hendak di beri MANA?
Balai Raya di rampas Kuncinya namun sekarang mereka Pakatan Rakyat Mengabaikan Balai raya sehinggakan Bil Api dan Air tak di bayar.
Bil Api dan Air Masjid dan Surau juga tidak di selenggara sehingga menyusahkan Rakyat untuk berwuduk.

Sekolah India di ICT berhad kerajaan BN memberi 4 Ekar bagi kaum India menerima pelajaran. Namun si Khalid GAGAP memulangkan balik tanah kepada ICT Berhad. Atas alasan ingin membina di kawasan lain bagi kaum India. Namun sehingga kini SEPI tampa BERITA.

ANAK HARAMJADAH SI KHALID GAGAP NI.

Khalid Gagap kata BN hanya kumpul duit PASIR rm22 juta. kalau Kerajaan Pakatan rakyat memerintah akan dapat mengumpul rm100 juta lebih bagi Rakyat. namun hakikat nya sekarang ini mereka hanya mengorek Tanah di kawasan Tanah Kerajaan dan Swasta namun hanya berjaya meraih rmm6 juta Sahaja.

Mana kata kata rm100 juta ke atas itu? DAH KEMBUNG PERUT SI KHALID GAGAP dan Keroni nya.


Hadirin Rakyat yang hadir sudah di anggarkan mencecah 1000 ke atas.
Satu peningkatan yang menarik bagi memberi kesedaran kepada rakyat akan kekecewaan Rakyat Selangor atas kerajaan Pakatan Rakyat yang hanya Indah Khabar dari Rupa.

Memang Haramjadah pakatan ni.Semakin ramai Rakyat yang hadir mendengar Ceramah malam ini. Di anggarkan sudah mencecah 1000 orang walaupun pembongkaran dari Ezam belum bermula.

JOM HADIR BERAMAI RAMAI. AMK PI MANA???
KENCING DALAM SELUAR KE?

Ucapan alu aluan dari Ketua Bahagian UMNO Kota Raja Ir Kamaruzaman Johari yang menyatakan ribuan terima kasih kepada hadirin yang hadir serta Tuan rumah Saudara Tuan Haji Buang dan Isteri yang memberikan laluan bagi mengadakan Ceramah di perkarangan rumah nya.

Untuk makluman Pembaca Blogg, Pihak Pakatan DAP,PAS dan PKR telah menyekat kebenaran dengan menggunakan dewan yang ada di sekitar Parlimen Kota Raja ini. Mereka tidak membenarkan Dewan yang ada di gunakan malah dalam mengadakan Ceramah di rumah Tuan Haji Buang ini juga pihak Pakatan cuba mencetuskan huru hara dengan Menggangu hadirin yang hadir.

Ucapan terima kasih kepada anggota Rela dan juga Smart Skuad Kota Raja yang berjaya menggagalkan cubaan Sabotaj mereka tadi.


Hadirin yang hadir di pertontonkan Video Ahli Dun Pakatan DAP,PAS dan PKR yang memgamok semasa sidang dewan Dun Perak yang lalu. Ternyata Mereka Pakatan bagaikan Anjing GILA yang Kelaparan Kuasa dan Nafsu Serakah.


Alas Perut dahulu bagi bersiap sedia ke medan Tempur!


Dato Sri Khir Toyo dan Saudara Ezam Mohd Nor yang hadir bagi menyampaikan Ceramah malam ini.

Hadirin Rakyat semakin bertambah dan memenuhi bangku yang ada di Perkaranga Rumah Bang Buang di Klang ini.
Dato Sri Khir Toyo Ketua Pembangkang Selangor, Bekas Menteri Besar Selangor

Jam 8.45: Dato Sri Khir Toyo Hadir ke Ceramah Membongkar Rahsia yang bertempat di Klang Jalan Kebun. Nantikan update yang seterusnya dari Gomo LIVE di Lokasi.

PAS ITU MELAYU
UMNO ITU ISLAM

ANWAR AL-JUBURI HARUS BERTAUBAT

Read more...

Snipet

  © Blogger template On The Road by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP