LIVE Dari Parlimen-Ibrahim Ali dan Zulkifli Nordin bersama dalam agenda Islam dan Melayu

Monday, March 22, 2010

Yb Ibrahim Ali menemplak pihak pihak yang cuba memperlekehkan Melayu agar ingat kembali peristiwa 13 Mei. Siapa yang bakar bendera Malaysia pada masa itu? Harap anak bangsa jelas dan renung kembali peristiwa berdarah itu.

Dalam waktu rehat ini Yb Ibrahim Ali dan zulkifli Nordin rehat makan bersama dan turut membincangkan agenda Anwar Al Juburi.

Ibrahim Ali menjelaskan mengapa Anwar tidak pergi ke Iran dan hanya pergi ke Saudi, Dubai, London dan US sahaja bila tiap kali ke luar negara. Ini kerana Anwar Brahim tidak di terima oleh Iran yang sememangnya tahu Anwar adalah proksi US dan telah membelakangkan Islam.

Ibrahim Ali turut menjelaskan Anwar si Chamelon ini kalau boleh duduk dengan Raja Saudi sudah pasti dalam kain pun dia sanggup dan kemudiannya memanipulasi yang kononya Raja Saudi menyokong Anwar Brahim ini. Ini lah yang telah di buat Anwar pada Ulamak Yusof Qadarwi dalam memanipulasi Ulamak tersebut.

Gomo sedang cuba untuk mendapatkan kenyataan penuh ucapan dari YB Ibrahim Ali dan juga surat dari Michael Danbys. Jika tidak ada apa apa aral Gomo akan dapatkan petang ini setelah selesai Parlimen Bersidang.

Nantikan update seterusnya LIVE dari Parlimen petang ini.

Anwar Al Juburi Harus Bertaubat

Sent from my BlackBerry® wireless device via Vodafone-Celcom Mobile.

Read more...

LIVE Dari Parlimen Ibrahim Ali membogelkan Anwar Al Juburi

YB Ibrahim Ali mencabar pihak yang mengeluarkan laporan perubatan yang kononya Saiful Bukhari tidak diliwat agar tampil ke hadapan dan bawa ke mahkamah

Pihak anwar juga telah mengedarkan sebanyak 1 juta risalah yang mengatakan Anwar tidak bersalah di kampung kampung bagi menghasut warga kampung dan pendalaman.

Ibrahim Ali juga menemplak Pihak Anwar yang menggunakan Ulamak Yusof Qadarwi bagi mengelirukan rakyat. Ibrahim Ali menyatakan dalam rakaman Video tersebut tidak ada langsung kenyataan Yusof Qadarwi yang membela Anwar dalam kes liwat nya.

Yusof Qadarwi di jadikan alat permainan Anwar Al Juburi dalam memberikan penipuan dan pembohongan Anwar Al Juburi.

Sambung 2.30 ptg...

Aduh... Masa tak cukup ni semua pasal Puak Pembangkang yang menghabiskan masa Dewan dalam benda mengarut nya itu. Jahanam pakatan pembangkang kalau Parlimen di buat nya macam Pasar.

Strategi Anwar nampaknya berjaya bila balaci balaci MP Pakatan menggagalkan Ucapan Ibrahim Ali dalam mendedahkan surat dari Michael Danbys Parlimen Australia.

Anwar tak kelihatan... Jahanam Pakatan Rakyat Haram.

Sent from my BlackBerry® wireless device via Vodafone-Celcom Mobile.

Read more...

LIVE Dari Parlimen-YB Datuk Ibrahim Ali Isu Panas Membara

YB Ibrahim Ali baru hendak memulakan isu Panas telah di hentam oleh MP pakatan pembangkang. Nampaknya mereka sudah tahu YB Ibrahim Ali akan mengeluarkan satu isu Panas dalam Parlimen hari ini.

Isu Betina di jadikan besar oleh pakatan pembangkang bagi menghalang YB Ibrahim Ali menyampaikan perbahasannya.

Betina Jantan perkataan yang sering di gunakan oleh Rakyat Kelantan, Kedah dan Terengganu, namun isu ini di panaskan oleh pakatan kerana cuba sekali lagi melambatkan isu Panas.

Ntah mende mende lah pakatan pembangkang ni.

YB Ibrahim Ali menemplak MP Pakatan agar keluar dewan jika sengaja hendak mengahabiskan masa sidang dewan.

Laporan Lanjut menyusul...


Sent from my BlackBerry® wireless device via Vodafone-Celcom Mobile.

Read more...

LIVE Dari Parlimen-Lim Kit Siang Mengamok dalam Sidang

Kecoh pada ketika ini apabila MP BN Kota Belud menjelaskan isu berhubung APCO.

Padang serai isi Gobala, Machang si Pengampu Nasution dan Pokok Sena dok mengamok tidak benakan MP Kota Belud menjelaskan isu APCO.

Nampaknya mereka Pakatan Rakyat takut bila BN menjelaskan kebenaran berhubung Isu Fitnah APCO yang di bangkitkan Anwar.

Sekarang ni Gobala dok menjerit jerit bagaikan Anjing Gila.

MP Padang Rengas memberikan definasi definasi dalam isu APCO. Namun tidak dapat di terima oleh Lim Kit Siang.

Mak lampir PKR MP Ampang bangun dah mengilai gilai... Sebiki cam Mak Lampir...

Bertambah panas... Ramai yang menjerit jerit bila penjelasan di berikan BN.

Pasal apa Pakatan tak nak terima penjelasan BN? Mereka Pakatan yang membangkitkan isu ini dan sekarang mereka tidak mahu menerima hakikat bila di ajak Berbahas dengan bukti dan Fakta.

Rakyat berhak menentukan Ketakutan pihak Pakatan Rakyat bila di berikan hujah oleh BN.

Pakatan Penakut... Penakut...
Sent from my BlackBerry® wireless device via Vodafone-Celcom Mobile.

Read more...

LIVE Dari Parlimen ISU PANAS Akta Hasutan

Dato Ibrahim Ali YB Pasir Mas meminta Menteri Dalam Negeri menyatakan jumlah laporan Polis yang di buat oleh orang ramai mengenai isu isu yang melibatkan Islam sebagai Agama Rasmi, Bahasa Melayu sebagai Bahasa Kebangsaan, kedaulatan Raja Raja Melayu dan Hak Hak Keistimewaan Orang orang Melayu bermula April 2008 sehingga 31hb Januari 2010.


YB Pasir Mas meminta Menteri Dalam Negeri Menyatakan berapakah Jumlah yang telah di dakwa di bawah Akta Hasutan.


Gomo setuju soalan ini, Banyak puak pembangkang dok hasut sana sini, sampaikan kes Liwat Anwar pun di jaja ke medan Ceramah bagi menaikkan kemarahan Rakyat. Apakah KDN hanya berdiam diri sahaja?


Perlu ada tindakan yang sepatutnya bagi menjaga ketenteraman Awam Masyarakat Malaysia ini.


Gomo ingat lagi si Tersa Kok yang kena Tahan, tapi bila dia buat aduan pasal makanan yang di hidang macam bagi macam anjing makan terus si Tersa Kok ni di bebaskan.


Apa pun sat lagi isu Panas dari YB Ibrahim Ali... He he he Tunggu Laporan Terkini.


Sent from my BlackBerry® wireless device via Vodafone-Celcom Mobile.

Read more...

LIVE Dari Parlimen ISU PANAS Dari YB Datok Ibrahim Ali

Salam 1 Malaysia, Gomo sekarang berada di Mahkamah bagi membuat liputan Isu Panas yang akan di bangkitkan oleh YB Pasir Mas Datok Paduka Ibrahim Ali.Buat masa ini Ketua Pembangkang yang telah kehilangan kerusi Anwar Al Juburi tidak lagi kelihatan. Sama ada Anwar hadir atau tidak belum lagi dapat di pastikan. Barangkali Anwar masa ini masih lagi berada di London dengan pembancuh Kopi nya yang baru.Diharapkan Anwar Al Juburi dapat hadir bagi mendengar apa yang akan di sampaikan oleh YB Ibrahim Ali. Dan kita juga ingin lihat apakah Anwar Brahim akan sekali lagi keluar dari Dewan Rakyat sepertimana ketika YB Zaharin menemplak Anwar Al Juburi.Nantikan berita selanjutnya.... Panas...Panas...Panas....
Sent from my BlackBerry® wireless device via Vodafone-Celcom Mobile.

Read more...

Snipet

  © Blogger template On The Road by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP