PERHATIAN - Sumbangan Seikhlas Yang Mampu Buat Papa Gomo

Tuesday, March 23, 2010Salam Perjuangan, Gomo dengan ini memohon sumbangan ikhlas dari mana mana pihak sama ada berkumpulan, Syarikat ataupun Individu untuk menyalurkan sumbangan buat Gomo dalam meringankan beban Kos berblogg dalam arena Politik ini.

Sumbangan ini di harap dapat meringankan beban Bil Broadband, Bil Talifon, Duit Minyak, dan mana mana kos yang berkaitan dengan hal Politik dan Isu semasa yang akan Gomo hadiri.

Bukan banyak yang Gomo pinta dalam meringankan beban keewangan berblogg ini, namun cukuplah dengan memberi sumbangan seikhlas mungkin.

Jasa dan Pengorbanan pembaca dalam menghulurkan bantuan ini amat di hargai dan pastinya akan di balas dengan kebaikan dan kenikmatan sama ada di Dunia mahupun di Akhirat kelak.

Perjuangan dalam Membela Islam, Bangsa Dan Negara akan diteruskan walaupun Bermandi Darah sekalipun!!!

Psssttt...Terpaksa menagih simpati memandangkan tiada yang memandang kami blogger jalanan ini....

PAS ITU MELAYU
UMNO ITU ISLAM

ANWAR AL-JUBURI HARUS BERTAUBAT

Read more...

PAS For All Atau Islam For All? Mana pilihan Anda Dalam Menyampaikan Dakwah Kepada Dunia?PAS for ALL
Agak janggal bila PAS dalam kenyataan para pemimpin mereka dan Penyokong mereka menyatakan PAS for ALL ini adalah bertujuan bagi mengajak orang yang bukan Islam bersama dengan Islam dan memilih Islam sebagai agama mereka saudara baru ini.

Benar kah demikian???

Dalam pemikiran Gomo yang tidaklah handal sampai ke Mesir dalam menuntut ilmu ini Gomo agak Hairan dengan Moto PAS for All ini. Ini memandangkan PAS hanya di kenali di Malaysia sahaja. Keluar dari Malaysia tidak ada pun yang ingin memandang PAS ini. Singapore pun hanya sekelompok kecil yang kenali PAS.

PAS kata mereka memperjuangankan ISLAM. Benar kah mereka memperjuangakan Islam? Kalau benar mereka memerjuangkan Islam sudah pasti Logo PAS for All ini tidak di guna pakai. Sebaliknya PAS perlu dan WAJIB menggunakan ISLAM for ALL dalam menyampaikan Dakwah mereka kepada bukan Islam.

ISLAM itu luas, seluruh Dunia mengetahui Islam itu. baik dari Islam sendiri dan juga bukan Islam. Jadi mengapa PAS tidak menggunakan Islam dala Moto mereka? Sebaliknya PAS for ALL.

Bukankah sudah jelas bahawa PAS sememangnya hanya ingin meraih undi Politik semata mata. Jika PAS benar pada Prinsip memperjuangkan Islam maka Islam lah yang akan mereka dahulukan. Bukannya PAS yang di dahului.

Kita lihat HAMAS ataupun FATAH di Palestin, Mereka juga parti politik dalam memperjuangkan Ideologi mereka itu. Namun baik HAMAS ataupun FATAH tidak langsung mereka menggunakan ISLAM itu sebagai nama Parti mereka. Tapi PAS parti politik di Malaysia ini menggunakan Islam dalam nama Parti mereka.

UMNO sudah lama memperjuangkan Islam, Jika kerajaan BN tidak memperjuangkan islam dan membantu negara negara Islam lain sudah pasti kita tidak menjadi contoh pada kerajaan Islam yang lain. Malah Arab Saudi juga menghormati perlembagaan Malaysia ini. Belum lagi kita cakap isu Bosnia semasa perang dengan Serbia dahulu.

PAS perlu Ikhlas dalam memperjuangkan Islam, bukan hanya sekadar bercakap kosong semata mata. jika benar Ikhlas PAS for All perlu di tukarkan dengan segera kepada ISLAM for ALL. Gomo akan sokong Moto ini jika PAS mengubahnya. Bukan sokongan dari segi politik, sebaliknya sokongan kita sesama umat Islam yang ingin lihat Islam di terima seluruh dunia.

PAS for ALL ternyata adalah sesuatu yang tidak Relevan sama sekali. Penguasaanya juga hanya setakat di Malaysia sahaja. Jika kita ingin berdakwah elok lah kita berdakwah kepada seluruh Dunia. Konsep Dakwah ni kan Luas tampa sempadan, bukan setakat di Malaysia sahaja.

ISLAM for ALL
Elok buat seluruh Umat baik Islam mahupun bukan Islam.
AlluhuakhbarPsssttt...Agak hangpa PAS berani tukar ke tidak kepada Islam?

PAS ITU MELAYU
UMNO ITU ISLAM

ANWAR AL-JUBURI HARUS BERTAUBAT

Read more...

Snipet

  © Blogger template On The Road by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP