Firman Allah Ta'ala: {مُحَمَّدٌ رَّسُولُ اللهِ وَالَّذِينَ مَعَهُ أَشِدَّآءُ عَلَى الكُفَّارِ رُحَمَآءُ بَينَهُم}

Wednesday, March 24, 2010Firman Allah Ta'ala:
{مُحَمَّدٌ رَّسُولُ اللهِ وَالَّذِينَ مَعَهُ أَشِدَّآءُ عَلَى الكُفَّارِ رُحَمَآءُ بَينَهُم}
(Yang bermaksud): "Muhammad itu adalah Pesuruh Allah dan orang-orang yang bersama dengannya adalah sangat keras terhadap orang-orang yang kafir dan belas kasihan sesama mereka" (Al-Fath: 29)

Akhbar Sweden, Dagens Nyheter semalam sekali lagi mengundang kemarahan umat Islam apabila menyiarkan semula kartun menghina Nabi Muhammad. Dagens Nyheter mendakwa menerbitkan kartun itu sebagai tanda sokongan kepada artis, Lar Vilks yang menjadi sasaran bunuh oleh beberapa penganut Islam di Ireland baru-baru ini.

Lakaran karikatur berkenaan yang pada mulanya dikemukakan kepada sebuah pusat warisan budaya Sweden untuk pameran, ditolak atas sebab-sebab keselamatan, tetapi sebuah akhbar Sweden kemudian menyiarkannya.

Petikan Bernama

Selepas satu maka satu persatu isu penghinaan yang timbul akibat kebiadapan warga barat yang terang terangan melakukan penghinaan ke atas Nabi Muhammad S.A.W dan juga dunia Islam. Mereka melakukan apa sahaja dalam menghina Islam ini sehinggakan di keluarkan Video yang memaparkan penghinaan ke atas Nabi kita Muhammad S.A.W.


FITNA yang HALAL Darah Si Lelaki ini buat kita Umat Islam

Kes terbaru yang mana akhbar Sweden Dagens Nyheter telah mengeluarkan semula karikatur Penghinaan ke atas Nabi Muhammad S.A.W. secara meluas di seluruh Sweden dan juga di ikuti oleh beberapa negara sekutu mereka ini. Lakaran tersebut yang sebelum ini telah pun di protes oleh masyarakat Islam Dunia seolah oleh tiada reaksi dari mereka ini.


Specis DAJAL yang juga Halal Darah nya buat kita umat Islam

Bantahan dari umat Islam dari seluruh Dunia terhadap lukisan karikatur penghinaan Nabi Muhammad ini perlu di lakukan dari masa ke semasa bagi memberika tekanan kepada pihak Dunia untuk mengambil tindakan yang sewajarnya terhadap penghinaan yang di lakukan ini.

Esok jam 11.oo pagi bertempat di kedutaan Sweden 8th Floor,Plaza OSKJ Jln Ampang, Kuala Lumpur.PERKASA akan menyerahkan memorandum bantahan dan kecaman atas isu pelukis Lars Vilks serta media Sweden yang turut sama melakukan penghinaan keatas Nabi Muhammad S.A.W yag cukup Biadap dan Jahil.

Di harapkan agar seluruh umat Islam tampa mengira fahaman parti politik baik UMNO,PAS dan PKR agar turut hadir esok bagi menyampaikan bantahan kepada kedutaan Sweden untuk di beri peringatan agar kita Rakyat Malaysia khusunya umat Islam bersatu dalam menyuarakan kutukan terhadap pelukis negara mereka yang menghina Nabi junjungan kita Muhammad S.A.W.

Allahuakhbar

Psssttt....Tunjukkan mereka apa itu Islam, Biar mereka sedar kita Umat Islam bersatu dalam menjaga maruah Islam......

PAS ITU MELAYU
UMNO ITU ISLAM

ANWAR AL-JUBURI HARUS BERTAUBAT

Read more...

AYUH Umat Islam Kita Hadir Membantah Firaun Firaun Barat


Halal Darah nya Buat Umat Islam

PERKASA SERTA UMAT ISLAM, AKAN MENYERAH NOTA BANTAHAN DAN KECAMAN ATAS ISU PELUKIS KARTUN LARS VILKS SERTA MEDIA SWEDISH YG MENGHINA NABI MUHAMAD SAW YANG CUKUP BIADAP

Lokasi:Embassy of Sweeden,8th Floor,
Plaza OSK,Jln Ampang Kuala Lumpur
25hb Mac 11.ooam.Semua Umat Islam
WAJIB DTG BERAMAI RAMAI
ALLAHUAKABAR!!!

Takkan lah kita Umat Islam nak berdiam diri bila peghinaan ke atas Nabi junjungan kita di lakukan sebegitu rupa? Lupakan sejenak politik dan marilah kita bersama sama menyampaikan mesej kepada seluruh Dunia bahawa kita Rakyat Malaysia umat Islam mengutuk sekeras sekerasnya penghinaan yang di lakukan ini. Ayuh Kita beramai ramai Esok Jam 11 Pagi di Kedutaan Swedish. umat Islam pasti Bangkit bila kita bersatu.

PAS ITU MELAYU
UMNO ITU ISLAM

ANWAR AL-JUBURI HARUS BERTAUBAT

Read more...

Snipet

  © Blogger template On The Road by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP