GEMPAR - Esok Akan Ada Kejutan Di Persidangan PERKASA

Friday, March 26, 2010


YB Zulkifli Noordin MP Kulim Bandar Baru


YB Zahrin MP Bayan Baru


YB Mohsin Fadzli MP Bagan Serai

Ketiga tiga MP di atas yang mana kita mengetahui mereka adalah bekas pimpinan PKR. Keluarnya mereka dari PKR adalah di sebabkan pengkhianatan PKR terhadap Islam, dan Melayu. Atas nama perjuangan dalam membela Islam dan Melayu lah mereka ini keluar walupun terok di kecam oleh Firaun Firaun kecil dalam Pakatan Pembangkang.

Gomo bukan nak ulas mengenai keluarnya mereka ini dari PKR, namun apa yang Gomo nak sampaikan ini adalah satu perkhbaran yang sungguh elok buat kita Umat Islam dan bangsa Melayu yang ada dalam Malaysia ini.

Di Jangkakan Yb Zulkifli Nordin, Yb Zahrin, Yb Mohsin akan turut sama dengan pejuang pejuang melayu yang lain menyokong PERKASA pertubuhan NGO yang lantang dalam mempertahankan hak Islam, Raja Raja dan Bangsa Pribumi yang ada dalam Malaysia ini.

Ketiga tiga Yb ini di jangkakan akan menyertai PERKASA dan akan hadir pada Esok 27hb Mac bertempat di PWTC Kuala Lumpur.

Dengan kehadiran mereka yang sememangnya lantang dalam mempertahankan Islam dan Melayu ini telah membuktikan bahawa PERKASA sememangnya relevan dalam mewakili umat Islam dan Melayu dalam menyuarakan Hak dan Pendapat kepada pihak yang berkenaan.

Gomo juga mengharapkan agar lebih ramai lagi para para pemimpin yang ada tampa mengira fahaman Politik untuk turut sama menyertai PERKASA bagi kita satu hati dalam menyuarakan Hak kita umat Islam dan Melayu.

Malah anak anak muda juga di seru untuk bersama PERKASA bagi menjamin kehidupan yang lebih bermakna untuk anak cucu cicit kita kelak. Jika kita sudah berjaya sekarang ini, namun belum pasti anak cucu cicit kita akan berjaya pada masa akan datang.

Tidak Mustahil Kaya nya Melayu sekarang ini, namun bila tidak di jaga keluhuran nya itu maka akan Papa Kedana lah warisan kita kelak.


Perjuangan Belum Selesai
Ayuh Bersama PERKASA

Allhuakhbar!!!


Psssttt..Gomo berkobar kobar untuk bersama perkasa dalam mempertahankan Islam dan Melayu.....Jom..

PAS ITU MELAYU
UMNO ITU ISLAM

ANWAR AL-JUBURI HARUS BERTAUBAT

Read more...

Snipet

  © Blogger template On The Road by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP