Juara Rakyat Wangsa Maju Agensi Kerajaan

Sunday, March 28, 2010

Juara Rakyat Wangsa Maju agensi Kerajaan telah di adakan di Taman Melati Block A14 yang bermula pada semalam 27hb dan di rasmikan hari ini oleh Dato Sri Ismail Sabri Menteri Perdagangan Dalam Negeri,Koperasi dan Penggunaan.

Pada pagi semalam berlangsungnya aktiviti sukan rakyat yang mana para penduduk setempat Tmn Melati dan sekitar Wangsa Maju menyertainya. Aktiviti Tarik Tali menjadi acara kemuncak sukan rakyat yang berlangsung semalam.

Di sebelah malam berlangsugnya ceramah umum yang di sampaikan oleh Dato Nooh Gadot bekas Mufti Johor dalam menyampaikan ceramah Adab Berjiran. Ternyata rakyat sekitar khusyuk akan mendengar ceramah yang di sampaikan oleh Dato Nooh Gadot.

Hari ini penyampaian hadiah kepada pemenang pemenang pertandingan yang berlansung di sempurnakan oleh Dato Sri Ismail Sabri yang di iringi Dato Shafie Abdullah Ketua Bahagian UMNO Wangsa Maju dan Pengerusi Barisan Nasional Wangsa Maju.

Ternyata Program Juara Rakyat telah mendapat tempat bagi rakyat sekitar wangsa maju. Program yang di anjurkan ini berjaya menarik sokongan pelbagai kaum baik Melayu, Cina dan juga India.

Ternyata Setiap Program yang di anjurkan oleh UMNO Wangsa Maju di bawah kepimpinan Dato Shafie Abdullah berjaya dengan suksess sama sekali.

Diharapkan rakyat dapat bersama kami UMNO Juara Rakyat kepada semua kaum sejak zaman berzaman.


Sent from my BlackBerry® wireless device via Vodafone-Celcom Mobile.

Read more...

Snipet

  © Blogger template On The Road by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP