MALAY LAND -Teng Hock Nam Can I Fcuk U Today?

Tuesday, March 30, 2010Can I Fcuk U Today?

Datuk Teng Hock Nam yang menyatakan Ucapan Tun Dr Mahathir di perasmian PERKASA pada sabtu yang lalu Jijik amatlah Biadab sama sekali. Katanya ucapan Tun bersifat perkauman dan PERKASA adalah NGO pelampau Agama dan bangsa.

Apa lah si Teng Hock Nam ni biadab sangat dengan Mantan Perdana Menteri Malaysia Tun Dr Mahathir? Apa yang di takutkan sangat bila 10 ribu orang melayu hadir dalam Perhimpunan PERKASA pada Sabtu yang lalu?

Teng Hock Nam hanyalah Naib Presiden Gerakan/Ketua Gerakan Pulau Pinang, yang mana untuk pengetahuan semua Gerakan lah parti yang Kalah paling terok semasa pilihanraya pru 12 yang lalu. Gerakan ini di pimpin oleh Koh Tsu Koon yang mana menteri paling LEMBIK dalam pentadbiran kerajaan.

Ikutkan tak layak si Koh Tsu Koon tu nak jadi menteri memandangkan kalah pilihanraya,tapi pemimpi Melayu Dato Sri Najib beri peluang kepada parti komponen lain untuk menjawat jawatan penting dalam negara. Biasalah kita orang Melayu ni memang peramah dan suka bertolak ansur.

Lagi jelas dan nyata Presiden Gerakan Koh Tsu Koon hanya berdiam diri bila ahli mereka mengkitik bekas PM dengan kata yang amat biadab sama sekali. Apakah tidak ada tindakan balas oleh presiden Gerakan dalam hal ini? Atau yang sebenarnya Koh Tso Koon yang mengarahkan agar Teng Hock Nam mengeluarkan ucapan Biadab itu?

Teng Hock Nam mengkritik apabila Dato Ibrahim Ali selaku Presiden PERKASA mencium keris, Katanya ini menunjukkan pertubuhan perkauman yang tidak bermakna. Errr tak bermakna macam mana tu Teng Hock Nam?

Jangan kata Cium Keris, bawak keris berarak pun kami PERKASA boleh buat untuk membuktikan semangat kemelayuan kami ini. Sekali Keris kami Julang maka kami tidak akan bertolak ansur untuk menyimpan kembali atas tekanan pendatang pendatang.

Ini Majlis kami, dan berlangsung dalam rumah kami ahli PERKASA, suka kami lah nak julang keris,cium keris,hunus keris, bukan nya kami menghalakkan kepada kaum lain. Apa Teng Hock Nam tak faham ke dalam rumah dan luar rumah?

Nak di jelaskan sekali lagi, PERKASA bukanlah pertubuhan yang RACIST, tiap apa yang di perkatakan oleh PERKASA adalah hal yang termaktub dalam perlembagaan Malaysia. Kami mengikut saluran undang undang yang sah dan bukan melampaui batasan.

Jika Teng Hock Nam menyatakan kami Racist maka silalah membuat laporan polis terhadap PERKASA ini. Dan kita akan lihat apa kesudahannya. Jangan ingat kami orang Melayu lembik sebagaimana Presiden kamu yang Lemah lagi lesu.

Kebiadapan Teng Hoock Nam terhadap Tun Dr Mahathir perlu di jelaskan oleh Presiden Gerakan Koh Tso Koon. Jangan sesuka hati melemparkan kritikan terhadap mantam PM Tun Dr Mahathir dalam hal yang bebas di lakukannya.

GERAKAN
seolah olah ingin memulakan api perseketaan dengan
PERKASA.

Jika Gerakan sudi menjual kami Perkasa sudi membeli.

Terlajak Perahu boleh di undur
Terlajak kata buruk padahnya.

H.O.M.

Hak Orang Melayu


Psssttt....Gerakan ni baju luar, tapi dalam nya DAP...Jahanam....

PAS ITU MELAYU
UMNO ITU ISLAM

ANWAR AL-JUBURI HARUS BERTAUBAT

Read more...

Snipet

  © Blogger template On The Road by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP