PANAS- Video Anwar Mengamok Terhadap Seorang Wartawan Media

Wednesday, March 31, 2010
Apa Pasal Anwar Mengamuk tak tentu pasal?
he he he....
ni lah kalau bila di asak dengan soalan kebenaran, naik ketar anwar nak jawap...
apa pun Gomo mengucapkan Syabas terhadap wartawan yang bertanyakan soalan tersebut. Wartawan sebeginilah kita perlukan bagi mendedahkan kebenaran. Bukan wartawan Malaysiakini yang betanyakan soalan LEMBIK!!!!

Syabas Anwar kerana memberikan kami rakyat untuk melihat kegugupan anda dalam menjawap kebenaran. He he he

Psssttt..tu belum lagi anwar nak jawap video kondo....he he he.sah dia mengamok!!!

PAS ITU MELAYU
UMNO ITU ISLAM

ANWAR AL-JUBURI HARUS BERTAUBAT

Read more...

KECOH- Ketua Penerangan PKR Lathefa Koya Menyerang Papa Gomo


Lathefa Koya
Ketua Penerangan PKR

Ya Allah, imej wanita bertudung dan berpendidikan tinggi sampai berjaya menjadi Peguam, namun ni lah hakikatnya mentaliti seseorang yang berpendidikan tinggi apabila memasuki PKR Parti Kencing Rakyat. Kalau lah Puan Latheefa Koya yang Peguam ternama ini boleh berperangai macam ni apatah lagi dengan kepimpinan PKR yang lain.

Sebelum ini Gomo ada mengeluarkan artikel berhubung Puan Latheefa Koya yang mana ingin pihak PDRM meluluskan permohonan nya agar MBPJ Majlis Bandaraya Petaling Jaya diberikan kebenaran menubuhkah Polis Bantuan bagi mengawal jenayah di daerah PJ. Dalam artikel tersebut Gomo menemplak permohonan Puan Latheefa Koya ini kerana merasakan permohonan nya untuk menubuhkan Polis Bantuan bagi MBPJ adalah tidak sesuai sama sekali.

Gomo telah menerangkan sedikit sebanyak akan risiko apabila pakaian polis Bantuan ini takut di salahguna dan juga menerangkan akan ada banyak lagi cara yang boleh di gunakan oleh pihak MBPJ dalam mengawal Jenayah di daerah berkenaan. Kita masih punya RELA, Persatuan Penduduk, Rukun Tetangga, malah kakitangan Majlis Daerah PJ juga boleh membantu dalam mengawal jenayah ini.

Artikel Gomo Yang Berkenaan
KLIK DI SINI

Namun Tak semena mena Puan Latheefa Koya masuk ke Wall FB Papa Gomo dan menyerang dengan membabi buta. Gomo tidak pernah masuk ke wall nya dan melakukan apa apa yang tidak elok. Namun terkejut bila Puan Latheefa Koya Peguam ternama dan Ketua Penerangan PKR ini menyerang Papa Gomo.Ayat BODOH di tujukan pada Gomo kerana tidak tahan dengan artikel Gomo sebelum ini dalam isu Polis Bantuan tersebut. Malah dalam FB nya juga Puan Latheefa Koya memperlekehkan Gomo.

Gomo bukanlah pemimpin Politik ataupun mana mana pertubuhan, Gomo hanyalah Blogger jalanan yang mencari rezeki pun berniaga tepi jalan. Tapi kenapa Puan Latheefa Koya Peguam ternama dan ketua Penerangan PKR ini menyerang Gomo?

Lain lah kalau Gomo ni taraf Adun ka, Ketua pemuda ka, Menteri ka ok lah jugak kalau dia serang. Ini kita yang Blogger jalanan pun Puan Latheefa Koya nak serang. Nak kata dia tak cerdik Mustahil memandangkan dia belajar tinggi dan seorang Peguam ternama. Tapi ayat nya pada Gomo tu tak pula menggambarkan seorang yang tak berpendidikan. Emmm nak panggil apa kalau macam ni?Sebelum ini Dr Lolo Ahli Parlimen Titiwangsa berdebat dengan Gomo dan rakan yang lain dalam ruangan Facebook, namun tidak pula Dr Lolo mengeluarkan kenyataan yang tidak Sopan walaupun Dr Lolo Kalah teruk dalam perdebatan tersebut. Tapi Puan Latheefa Koya ni belum apa apa dah kelluarkan kenyataan BODOH yang sungguh tidak sopan bagi seorang wanita mengucapkan kepada seorang lelaki.

Apa pun Gomo bersabar dengan karenah Puan Latheefa Koya ini memandangkan beliau seorang wanita. kalu lah lelaki sah memang Gomo BALUN semacam kat dia. He he he.....Lelaki menghormati kaum wanita...biasalah..HERO katakan....

Apa pun di harapkan Rakyat dapat menilai bagaimana kebiadapan seorang Ketua Penerangan PKR yang mem BODOH kan orang lain kerana kecewa apabila tewas dalam kata kata nya. Jikan ini lah Ketua penerangan PKR, maka Gomo yakin dan pasti inilah ucapan penerangan yang terbaik dalam PKR itu.
BODOH!!!

Psssttt....Agak agak laki dia pun dia cakap Bodoh.....?

PAS ITU MELAYU
UMNO ITU ISLAM

ANWAR AL-JUBURI HARUS BERTAUBAT

Read more...

Snipet

  © Blogger template On The Road by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP