CINA RACIST - "That Why I Support Israel" - DAP

Saturday, April 3, 2010


Klik Gambar

Nah! Gambar di atas menjelaskan seorang lelaki berbangsa Cina Sing Chien Ong yang mana rakyat Malaysia dan penyokong Pakatan Rakyat melalui parti nya DAP mengeuarkan satu kenyataan yang sememangnya amat jelas menyokong Zionis.

Print Screen ini diperolehi dari laman Facebook Lim Kit Siang DAP yang mana di dalam wall ruangan komen laman terebut. Jika di buka laman Facebook Lim Kit Siang ini pasti akan di jumpai begitu ramai Bangsa Cina yang sungguh RACIST dan tidak menghormati perlembagaan Malaysia.

Apa yang Gomo nak sentuh adalah kenyataan lelaki tersebut yang sesungguhnya amat RACIST dan tidak melambangkan rakyat Malaysia yang menghormati kaum dan agama rakyat Malaysia yang lain.

Jika seorang ahli DAP yang menyatakan sokongan kepada Israel dalam menghapuskan umat Islam, Apakah Melayu Islam yang ada dalam PAS dan PKR untuk turut menyokong lelaki itu juga?

Bagaimana dengan PAS? Mereka kata mereka memperjuangkan Islam dan DAP menerima mereka dalam isu perpaduan dalam Pakatan Rakyat ini. Tapi mereka diam membisu bila seorang ahli DAP dengan lantang menghina Islam. Apakah tindakan mereka?

Opsss....Gomo mungkin lupa yang DAP adalah ketua dalam pakatan rakyat Haram ni. Al Maklum sebelum ini pun bila si Ngah Koo Ham DAP mempertikaikan peruntukan keewangan dalam membina Masjid pun PAS menyokong kenyataan si DAP Komunis....

Emmm so Gomo andaikan kenyataan Sing Chien Ong adalah kata suara DAP yang ada dalam Pakatan Rakyat Haram dan PAS jua turut menyokong kenyaataan tersebut. Elok lah tu....PAS Sokong lah Israel pulak.......senang Masyuk nya lebih

Apa sekalipun di harapkan Rakyat menilai apa yang sebenarnya di impikan mereka pakatan Rakyat Haram ini. DAP dah menyatakan sokongan kepada Israel dan PAS menyokongnya. PKR tak payah caka lah....memang Proksi Yahudi melalui Anwar Al Juburi.

Sing Chien Ong
Lu Pindah Lain tempat lah......


Psssttt....Pas For All..elok lah tu...habis jahanam

PAS ITU MELAYU
UMNO ITU ISLAM

ANWAR AL-JUBURI HARUS BERTAUBAT

Read more...

Snipet

  © Blogger template On The Road by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP