FAKTA- Rakyat Di PerBODOHkan Anwar Ibrahim

Tuesday, April 6, 2010Anwar Brahim sekali lagi mereka isu baru dalam menghasut rakyat melalui Fitnah nya. Dan seperti biasa para pemimpin pakatan pembangkang yang lain serta penyokongnya menghebahkan hal berkenaan bertujuan menarik sokongan rakyat. Apakah Rakyat Bodoh dalam menilai sesuatu isu?

Jika sebelum ini Anwar Brahim melalui Penasihat CIA nya Asil Kazim Ahmad berjaya memporak perandakan Malaysia ini dengan berita Fitnahnya apabila Isu Fitnah nya di mainkan di Media Cyber dan juga Pentas ceramah. Sebagai contoh:

Pembunuhan Altantuya Sharibuui yang di kaitkan dengan Dato Sri Najib -
Jika kita ingat Anwar dan penyokong nya memainkan isu Fitnah ini dengan mengatakan D.S. Najib terbabit dalam pembunuhan Altantuya, Malah direka cerita kononya D.S.Najib mempunyai Skandal dengan Altantuya. Kes pembelian kapal Selam yang mana Altantuya di jadikan jurubahasa, dan paling memilukan apabila Anwar dan Pakatan menfitnah menyatakan Altantuya Mengandung anak D.S.Najib.

Namun bila di minta Bukti dan juga Fakta akan isu yang Anwar gembar gemburkan itu, langsung tidak di jawap dan di buktikan oleh Anwar dan kepimpinan Pakatan Rakyat Haram ini. Jika kita masih ingat Anwar mengatakan:

" Gambar di mana D.S.Najib bersama Altantuya berada dalam simpanan saya, dan saya akan dedahkan sedikit masa lagi."


Sudah setahun D.S.Najib menjadi Perdana Menteri, malah pembunuh Altantuya juga telah di sabitkan kesalahan dengan dijatuhi hukuman Gantung Sampai mati. Namun Anwar Ibrahim masih lagi gagal mengeluarkan bukti seperti mana yang di nyatakan. Ke mana pergi bukti yang Anwar kata dalam simpanannya? Kena Makan Tikus ka Gambar tersebut?

Melalui Raja Petra Kamarudiin seorang penyokong kuat Anwar Brahim di jaja ke sana ke sini bahawa bukan sahaja D.S.Najib, malah D.S.Rosmah isteri PM pun turut terbabit dalam pembunuhan Altantuya. RPK sehingga sanggup membuat akuan Bersumpah dalam hal ini.

Di mana RPK sekarang? Mengapa RPK yang membuat akuan sumpah bahawa D.S.Rosmah terlibat dalam pembunuhan Altantuya melarikan diri? Jika benar RPK punya bukti mengapa takut dan melarikan diri?

Untuk Makluman Akuan Bersumpah tu cuma perlu bayar RM5 je untuk di sahkan. Sesiapa pun boleh nak buat akuan bersumpah tersebut, namun harus menerima kesan dan tindakan undang undang jika Akuan tersebut adalah Palsu.


Ini lah Game Anwar Brahim dalam meracuni rakyat, Kes Altantuya di jaja dan akhirnya Rakyat kembali sedar bahawa Anwar adalah penipu dan penFitnah. Tidak cukup dengan kes Altantuya Anwar mengaitkan pula Konspirasi D.S. Najib dalang dalam kes Liwat nya dengan mangsa liwat Saiful Bukhari.

Dalam kes Liwat ni, Gomo dah ulas berkali kali akan Bukti dan juga Fakta yang menunjukkan tidak ada sebarang Konspirasi sama sekali dalam menganiaya Anwar Brahim dengan kes Liwat nya. Namun Gomo akan sampaikan maklumat dan juga Bukti selanjutnya dalam kes liwat ini di artikel yang akan datang. Dan Gomo nak ingatkan rakyat agar jelas:

Anwar Ibrahim Yang Sedap Balun Punggung Saiful Bukhari,
Namun D.S.Najib Yang Di Salahkan Setelah Anwar Mencapai Klimaks!!!

Isu APCO Anwar jaja pada awal bulan Mac dan juga sehingga kini, Dan parlimen telah meminta Anwar Brahim untuk membentangkan Bukti dan Fakta bagi mengesahkan kesahihannya. Apakah kita sudah lihat Anwar menjawap nya di Parlimen?

Setakat ini Gomo hanya lihat dan dengar Anwar hanya mempamerkan bukti dan Fakta yang kononya mengaitkan APCO dengan Yahudi dan Malaysia hanya lah di Medium Cyber, Akhbar mereka, dan juga Pentas pentas ceramah. Kenapa Anwar masih GAGAL untuk membuktikan di Parlimen?

Anwar Ibrahim akan seperti biasa Spin hal ini bagi mengelirukan rakyat dan membuatkan rakyat terpedaya dan seterusnya menyokong Anwar Brahim. Corak yang sama di lakukan Anwar dalam kes Altantuya, Kes Liwat dan yang lain lain.

Jika Gomo mempunyai Bukti dan Fakta yang Banyak sepertimana Anwar Brahim, sudah pasti Gomo akan dedahkan bagi tatapan rakyat. Andaikata ada bukti kes Altantuya Gomo akan dedahkan bagi menyelamatkan pihak yang tidak bersalah sebaliknya mengheret mereka yang bersalah itu ke muka pengadilan. itu kalau Gomo punya bukti.....Anda bagaimana?

Andaikata Gomo ada bukti dalam Konspirasi Liwat Anwar, sudah pasti Gomo akan lawan di Mahkamah dan akan dedahkan di mahkamah. Gomo akan buat perbicaraan terbuka bagi rakyat mengetahui kebenaran bukan nya membuat Perbicaraan tertutup. Rakyat tidak ingin lihat ada pihak yang teraniaya dalam isu Liwat ini. Gomo pasti akan lawan demi Keadilan... Anda Bagaimana?

Kalaulah Gomo ada bukti dalam isu APCO ni, Gomo akan segerakan usul dan bukti tersebut di dalam parlimen secepat mungkin. Malah Gomo akan menghantar memorandum kepada YDP Agong berserta bukti dan fakta dalam hal ini. Takkan lah bila Yahudi ada dalam kerajaan kita nak lihat sahaja? Sudah pasti kita sebagai umat Islam akan mengambil tindakan yang sewajarnya dalam hal ini. Emmm Tu kalau Gomo punya Bukti....Anda Bagaimana?

Sama sama kita Fikir dan sama sama kita renungkan hal ini. Akal dan fikiran di kurniakan buat kita oleh Allah yang maha Esa bagi kita membuat sesuatu yang bermakna dalam kehidupan kita semua. Jadi gunakanlah kebijaksanaan anda sebagai seorang Manusia. Sucikan diri dan bermohonlah kepada Allah agar di berikan taufik dan hidayah.....Allah maha Besar, Amin.

Psssttt....Anwar menjadikan rakyat porak peranda bagi mencapai matlamatnya sebagai PM....jangan harap lah anwar nak jadi PM.

PAS ITU MELAYU
UMNO ITU ISLAM

ANWAR AL-JUBURI HARUS BERTAUBAT

Read more...

EDISI TERJAH - Video Anwar Di Kedutaan Turkey Wajah Ketakutan Semasa Di Ancam BUNUH - Wajib Tonton
Video di atas adalah video yang dirakam setelah Anwar keluar dari Kedutaan Turkey setelah 2 hari bersembunyi di kedutaan tersebut. Gomo harap kita lihat Video tersebut dan sama sama kita perhalusi setiap tutur kata Anwar semasa bersoal jawap dengan wartawan dan hadirin yang hadir.

Apakah anda semua sudah menonton Video tersebut? Ok kalau sudah Tonton ayuh kita analisis ucapan Anwar Ibrahim ini.

Anwar menyatakan: " Terima kasih Duta Besar Turkey kerana memberi layanan baik, Saya masuk dan di terima baik atas dasar keselamatan saya...."

ERK??? Sepatutnya sebagai orang Islam Anwar patut mengucapkan rasa kesyukuran kehadrat Ilahi kerana memberikan dirinya kekuatan dan masih lagi bernafas untuk hidup di bumi ini setelah di ancam MAUT. Awat Anwar tak bersyukur???

Anwar menyatakan: " Kenyataan yang agak longgar dari Dato Najib, saya bimbang tahap pimpinan Polis yang saya pertikaikan. Kerana saya ada bukti betapa Musa Hassan dan Ghani Patail teribat dalam perancanaan jahat memberikan fakta palsu dalam kes terdahulu."

EWAH-ewah...Belum apa apa lagi Anwar Ibrahim telah menjatuhkan hukuman pancung pada Dato Sri Najib dengan menimbulkan keraguaan rakyat terhadap D.S.Najib ini. Seolah olah D.S.Najib tak menjamin keselamatan Anwar. Apa pasal Anwar tak sebut nama Pak Lah yang pada masa itu Perdana Menteri Malaysia? Sepatutnya jaminan dari Pak Lah lah yang Anwar nyatakan.

Musa Hassan IGP dan Ghani Patail Ketua Hakim Negara awal awal lagi di jadikan mangsa serangan, walhalkan Anwar baru je keluar bersembunyi dari kedutaan turkey, he he he.....Dan Anwar kaitkan pula dengan kes Liwat yang lalu. Perlu apa di kaitakan kes Liwat yang lalu dalam kes Liwat yang baru ini? Anwar kata punya Bukti dan Fakta bahawa Musa Hassan dan Ghani Patail terlibat dengan Fakta palsu kes yang lalu? Kalau benar ada bukti dan fakta mengapa tidak di dedahkan sebelum Kes Liwat yang baru ni terjadi?

Anwar Menyatakan: " Saya nak ingatkan Pimpinan polis itu kita pertikaikan muslihatnya yang saya bukti yang saya dedahkan.

He he he....Sampai lani pun takda satu pun Bukti dan Fakta yang didedahkan oleh Anwar, barangkali dia dah lupa kot mana semua bukti yang dia dok simpan tu. Kalau ada sesiapa yang tahu di mana buktinya tolong sampaikan dekat Anwar..he he he

Anwar Menyatakan: " Saya tentu akan memberikan kerjasama dalam kes penyiasatan, Tapi penyiasatan apa? Penyiasatan yang berniat jahat mereka cerita dan fakta sepertimana berlaku dulu. Bagaimana hakim, bagaimana Polis yang menyiasat? Bagaimana pendakwaraya? dan jabatan peguam negara dan peguam negara? Ini masaalahnya"

Kwang kwang kwang.....Anwar kata mula mula nak bagi kerjasama dalam penyiasatan tetapi dia terus SPIN 360 darjah dengan mengaitkan kes terdahulu. He he he..betul handal Anwar ni spin...Anwar seboleh boleh nak menyalahkan Ketua Polis Negara dan juga Ketua hakim Negara. Walhalkan isu Liwat ini adalah isu dirinya dan juga mangsa Saiful Bukhari. Nuar..Nuar....jahanam...

Anwar Menyatakan: " Kita hampir menang, minggu ini saya akan patut umumkan keputusan saya bertanding pada pilihanraya kecil"

Hebat Anwar spin, tak pasal pasal kak Wan jadi mangsa selepas kes Liwat ni tersebar apabila kak Wan terpaksa melepaskan kerusi Permatang Pauh bagi memberi kan laluan kepada Anwar Brahim bagi menutup aibnya...

Anwar menyatakan: "Minggu ini 4 orang ahli parlimen Barisan Nasional akan menyertai kita. Ini sebabnya mereka terpaksa bertindak sekarang.termasuk ahli parlimen UMNO"

Hua hua hua...Lagi Kencing Anwar, sampai sekarang pun takda sorang pun ahli Parlimen yang keluar dari BN menyertai PKR. Yang dari UMNO pun tak kelihatan...Apa cerita ni?Anwar timbulkan isu keluar 4 orang ahli parlimen ni supaya wartawan dapat mengalihkan tumpuan dari bertanyakan kes liwat yang di hadapinya. Ini lah taktik Anwar Ibrahim dalam membuatkan dirinya di tekan dan di asak oleh wartawan. Biasalah...wartawan dengan cerita lagi panas 4 orang ahli parlimen nak keluar BN lagi lah suka, Isu Panas katakan...walhal Anwar sudah kencing mereka.

Anwar Menyatakan: " Saiful bukhari adalah sukarelawan dalam pejabat saya, dan bukan berjawatan tetap.

Jeng jeng jeng.....Anwar kata Saiful Bukhari sukarelawan, apakah keistimewaan Saiful Bukhari yang sukarelawan tersebut sehingga di bawa ke luar negara dan menerima gaji ribuan ringgit sebulan??? Anwar Kaki Kencing....Jahanam.....

Itulah sedikit sebanyak kenyataan Anwar Ibrahim setelah keluar dari tempat persembunyiaan nya di keduataan Turkey. Mungkin Ramai rakyat yang tidak sedar bahawa Anwar dalam ucapannya ini telah melakukan satu bentuk saikologi dalam ucapannya. Ucapannya sering berubah ubah dari masa ke semasa dan amat tidak Konsistem sama sekali. Malah dari awal lagi Anwar Ibrahim telah menyalahkan dan menimbulkan keraguan kepada D.S.Najib, Musa Hassan(IGP) Ghani Patail (Ketua Hakim Negara) bagi meracuni rakyat bahawa mereka bertiga ini adalah dalang konspirasi kes Liwat yang dihadapinya.

Namun perlu di ingat oleh kita semua, Anwar mengatakan Saiful bukhari adalah sukarelawan yang bertugas di pejabatnya. Jadi siapa yang mengambil Saiful untuk betugas di Pejabat Anwar? Apakah D.S.Najib Memaksa Anwar untuk mengambil Saiful berkerja? Atau Anwar sendiri TERLIUR kat Saiful Bukhari?

Sama sama kita renungkan nya....Allah memberikan kita kurniaan yang cukup hebat bagi hidup di dunia ini. Amat rugi jika kita tidak menggunakannya sebaik mungkin. Gomo harap agar rakyat menilai Video di atas dan bandingkan dengan Kes Liwat tersebut, Bukti yang di dedahkan setakat ini dan juga Fakta yang ada untuk di buat perbandingan.

Psssttt...Anwar kantoi Gila, Muka takda seri langsung....belum lagi rakaman Video kak wan dan izzah....he he he

PAS ITU MELAYU
UMNO ITU ISLAM

ANWAR AL-JUBURI HARUS BERTAUBAT

Read more...

Snipet

  © Blogger template On The Road by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP